reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Hej Dziewczyny,

W mothercare sa super promocje. Warto zajrzeć jeśli macie gdzieś w poblizu. Udało mi sie kupic body z krótkim rękawem 5szt za 45zl i dwa biustonosze czarny i biały obydwa za 45zl. Tym sposobem zakończyliśmy ciuszkowa wyprawkę bo mamy juz chyba wszystko z ubranek :-) ja małemu zamówiłam wczoraj kocyk i poduszkę amortyzująca pod główkę takie skrzydełka, ta podusia jest do wózka, nosidełka, łóżeczka w sumie wszędzie można ja układać :-)

Mam pytanie bo mam juz schizy... Jadlyscie śledzie w ciazy? Bo ja jadłam ale jakoś nie przyszło mi do głowy ze to tez surowa ryba, głupia ja...i teraz sie martwie bo chyba nie bardzo można jesc? :/

Jade wlasnie na usg piersi i taka piekna pogoda ze ach :)

Miłego dnia wszystkim :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Też jem koreczki śledziowe od czasu do czasu :p Chyba nie zaszkodzi...

reklama
Hej Dziewczyny,

W mothercare sa super promocje. Warto zajrzeć jeśli macie gdzieś w poblizu. Udało mi sie kupic body z krótkim rękawem 5szt za 45zl i dwa biustonosze czarny i biały obydwa za 45zl. Tym sposobem zakończyliśmy ciuszkowa wyprawkę bo mamy juz chyba wszystko z ubranek :-) ja małemu zamówiłam wczoraj kocyk i poduszkę amortyzująca pod główkę takie skrzydełka, ta podusia jest do wózka, nosidełka, łóżeczka w sumie wszędzie można ja układać :-)

Mam pytanie bo mam juz schizy... Jadlyscie śledzie w ciazy? Bo ja jadłam ale jakoś nie przyszło mi do głowy ze to tez surowa ryba, głupia ja...i teraz sie martwie bo chyba nie bardzo można jesc? :/

Jade wlasnie na usg piersi i taka piekna pogoda ze ach :)

Miłego dnia wszystkim :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

W jedzeniu ryb w ciąży to jestem na bierząco.. W Norwegii mieszkam, więc wiadomo :) generalnie ryby można jeść surowe. Ważne by były świeże i zamrożone przed zjedzeniem. Zwykle ryby są mrożone przed przetworzeniem co zabija pasożyty, więc tylko kwestia tego jak długo leżały w lodówce.

Ja wcinam śledziki, wędzone makrele itd ale max 3 dni trzymam w lodówce.

Też źle spałam w nocy. Macica mnie tak bolała że myślałam że zdechne. W każdej pozycji. Dodatkowo jajnik... eh zaczyna się :-(

Iwonamaja jedź jak mama przyjeżdża.

Ja też tej nocy nie pospałam, masakra jakaś... od 3 do 6 się kręciłam. Musiałam odespać w dzień. I znowu dziś niewiele porobię przez to, ech...

widzę ze nie tylko ja man problemy ze spaniem. kręcę się z boku na bok praktycznie pół nocy. juz sama nie wiem co robić żeby szybciej zasypiać

witajcie
chyba mam dziś gorszy fzień...
i chyba nawet zakupy dla maluszka by mi nie pomogły.
I muszę iśc do banku i już mi sie nie chce

Ja odespałam nieco w dzień... ale chyba muszę przestać odsypiać, żeby się przygotować jak mały da popalić w lipcu...

reklama
Do góry