reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Cześć Dziewczyny

Dopiero weszłam do domu a zaraz mam gości, bo mój M ma urodziny. Dlatego wpadam na chwilę Was pozdrowić!
Maryńka...SUPER WIEŚCI!!!!!!

Maryńka to twój cud !!!!!!!!!!!!!!!!! naprawdę ! chłopak kocha życie :D widać !! wierzyłam w jego siłe :D
U mnie gorąco ....przez to chyba się gorzej czuję ,taka pogoda mnie osłabia .....

Hey dziewczyny. Niestety nie czytam co u Was slychac. Pozdrawiam Was glaszcze po brzuszkach byle do przodu mamuski.

Melduje, ze u nas dobrze. Maly siusia robi kupki i przede wszystkim juz sam oddycha. Wszystkie organy sa oki. Pracuja pelna para. Jeden problem to rozszczep wargi i podniebienia, ale przy wczesniejszych strasznych prognozach lekarzy wydaje sie to naprawde niczym.

Dziekuje ze tak licznie do mnie piszecie i pamietacie. Czuje to wsparcie!

Co do snu to ja oczy na zapalkach mam straszna potrzebe a tu trzeba napedzac laktacje i tylko slysze budzik. Korzystajcie póki mozecie. No chyba ze sie znajda wsrod nas szczesciary karmiace piersia :-) :)

Buziaki. Wpadne znowu :yes::happy2:
MaryńkA mój kuzyn urodził się z rozszczepem podniebienia i wargi... ale do tego miał jeszcze uszy zrośniete...

Wiem co to znaczy. Ale trzymam za Was kciuki

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

Hey dziewczyny. Niestety nie czytam co u Was slychac. Pozdrawiam Was glaszcze po brzuszkach byle do przodu mamuski.

Melduje, ze u nas dobrze. Maly siusia robi kupki i przede wszystkim juz sam oddycha. Wszystkie organy sa oki. Pracuja pelna para. Jeden problem to rozszczep wargi i podniebienia, ale przy wczesniejszych strasznych prognozach lekarzy wydaje sie to naprawde niczym.

Dziekuje ze tak licznie do mnie piszecie i pamietacie. Czuje to wsparcie!

Co do snu to ja oczy na zapalkach mam straszna potrzebe a tu trzeba napedzac laktacje i tylko slysze budzik. Korzystajcie póki mozecie. No chyba ze sie znajda wsrod nas szczesciary karmiace piersia :-) :)

Buziaki. Wpadne znowu :yes::happy2:
Pisz ile dasz radę do nas. Ja uwielbiam Twoje wiadomości i mocno się przy nich wzruszam. Nie wiem jak odczuwają to dziewczyny ale dla mnie to jak nadzieja, że cokolwiek by się nie przydarzyło i u nas, to może byc dobrze bo ja wierzę, że u Was będzie z dnia na dzień lepiej :*

ale jestem zmęczona, senna, niewyspana, no co za dzień..........
jutro wizyta u endokrynologa ale fajnie bo tsh mam juz w normie boże jak się cieszę......
dziś zrobiłam wszystkie badania podstawowe a w przyszłym tygodniu kolejne podejście z glukozą...

Super jest czytać, że pierwszy lipcowy maluch ma się dobrze!! Trzymam dalej kciuki!! :)

Mam pytanie, pewnie znowu głupie... :p Czy przy twardnieniu brzucha towarzyszy jakiś dyskomfort albo ból? Czytałam, że to nic specjalnie dobrego jak się często zdarza, ale nie mam pojęcia jak to rozpoznać :confused: Miewam taki napięty brzuch czasem, ale nie mam pojęcia czy to to, czy coś innego i tak sobie świruję troche przez to :p

reklama
Do góry