reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Dziewczyny coś na poprawienie humoru...mój mąż zawieszał dziś firanki i zasłony, zaniepokoiło mnie co on tak długo w tym pokoju siedzi postanowiłam sprawdzić okazało się że mój jakże pomysłowy małżon mierzy zasłone miarą, dzieli jej długość na karkulatorze przez liczbę żabek i przykładając miarkę zawiesza w odpowiedniej odległości, no wiecie co mi by się chyba nie chciało:eek: może go zgłoszę do perfekcyjnej pani domu:cool2:

Padłam ze śmiechu :-Dpomysłowego masz męża :-) :)

Needii mojej Lenki raczej do przedszkola nie przyjmą, Ona ze stycznia 2014 więc pewnie w domku ze mną <i malutką> zostanie. Pójdzie za rok raczej. A córcia da sobie radę nie martw się :-) :). Tobie będzie ciut lżej.

Miłego dnia wszystkim

Padłam ze śmiechu :-Dpomysłowego masz męża :-) :)

Needii mojej Lenki raczej do przedszkola nie przyjmą, Ona ze stycznia 2014 więc pewnie w domku ze mną <i malutką> zostanie. Pójdzie za rok raczej. A córcia da sobie radę nie martw się :-) :). Tobie będzie ciut lżej.

Miłego dnia wszystkim
Dzięki. Powoli się do tego przyzwyczaje. Będę ją najwyżej szybciej zabierać. Moja jest z listopada 2013.

Nedii niby dwa miesiące , ale rocznikowo Twoja starsza i pewnie dlatego. Dacie radę :-) :). Moja starsza to zapalona przedszkolanka, uwielbia tam chodzić:-) :).

Dziewczyny ja dziś wizituje. chce poprosić lekarza żeby mi jakieś zdjęcie w 3d zrobił małego. to chyba nie jest jakiś problem bo on to przełącza tylko tam sobie w tym całym sprzęcie prawda ?
Powinien bez problemu dać wydruk w 3d. Jeżeli ma opcję taką mojej znajomej na każdej wizycie przełączał. Ale nie wiem jak z wydrukiem. Prywatnie jak chodzisz to nie powinno być problemu.

Dziewczyny robicie 3 prenatalne? Warto? Czy w tak zaawansowanej ciąży widać dokładnie dzidziusia? Bo już trochę spory. Nie ukrywam że chciałabym zobaczyć w 3 d i mieć takową pamiątkę. Żeby mi wydrukowali bo przy 2 prenatalnym dostałam czarno białe malutkie i niewyraźnie. A teraz jest możliwość bo znalazłam fajną przychodnie gdzie płytkę też dają.

reklama
Aga ja robię w ostatniej ciąży nie robiłam później się okazało ze z przepływem było coś nie tak więc teraz wolę dmuchać niż później żałować

Do góry