reklama
Needi
Fanka BB :)
Powodzenia na wizycieDziewczyny ja dziś wizituje. chce poprosić lekarza żeby mi jakieś zdjęcie w 3d zrobił małego. to chyba nie jest jakiś problem bo on to przełącza tylko tam sobie w tym całym sprzęcie prawda ?
_Hope
Dziewczyny coś na poprawienie humoru...mój mąż zawieszał dziś firanki i zasłony, zaniepokoiło mnie co on tak długo w tym pokoju siedzi postanowiłam sprawdzić okazało się że mój jakże pomysłowy małżon mierzy zasłone miarą, dzieli jej długość na karkulatorze przez liczbę żabek i przykładając miarkę zawiesza w odpowiedniej odległości, no wiecie co mi by się chyba nie chciało może go zgłoszę do perfekcyjnej pani domu
Padłam ze śmiechu pomysłowego masz męża
Needii mojej Lenki raczej do przedszkola nie przyjmą, Ona ze stycznia 2014 więc pewnie w domku ze mną <i malutką> zostanie. Pójdzie za rok raczej. A córcia da sobie radę nie martw się . Tobie będzie ciut lżej.
Miłego dnia wszystkim
Needi
Dzięki. Powoli się do tego przyzwyczaje. Będę ją najwyżej szybciej zabierać. Moja jest z listopada 2013.Padłam ze śmiechu pomysłowego masz męża
Needii mojej Lenki raczej do przedszkola nie przyjmą, Ona ze stycznia 2014 więc pewnie w domku ze mną <i malutką> zostanie. Pójdzie za rok raczej. A córcia da sobie radę nie martw się . Tobie będzie ciut lżej.
Miłego dnia wszystkim
Aga30+
Powinien bez problemu dać wydruk w 3d. Jeżeli ma opcję taką mojej znajomej na każdej wizycie przełączał. Ale nie wiem jak z wydrukiem. Prywatnie jak chodzisz to nie powinno być problemu.Dziewczyny ja dziś wizituje. chce poprosić lekarza żeby mi jakieś zdjęcie w 3d zrobił małego. to chyba nie jest jakiś problem bo on to przełącza tylko tam sobie w tym całym sprzęcie prawda ?
Aga30+
Dziewczyny robicie 3 prenatalne? Warto? Czy w tak zaawansowanej ciąży widać dokładnie dzidziusia? Bo już trochę spory. Nie ukrywam że chciałabym zobaczyć w 3 d i mieć takową pamiątkę. Żeby mi wydrukowali bo przy 2 prenatalnym dostałam czarno białe malutkie i niewyraźnie. A teraz jest możliwość bo znalazłam fajną przychodnie gdzie płytkę też dają.
reklama
iwonaimaja
Aga ja robię w ostatniej ciąży nie robiłam później się okazało ze z przepływem było coś nie tak więc teraz wolę dmuchać niż później żałować