reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Naskrobalam, napisalam i mi się odpowiedz nie dodala :/ juz nie wiem co komu odpisywalam...

Agula2016 wspolczuje rodzinie i bliskim... to musi byc cos strasznego jak tak mloda osoba umiera i zostawia dwojke malych dzieci :(

Madziolina zdrowka! Mam nadzieje ze to nic powaznego!

Witajcie srodowo :) u mnie tylko jeszcze jutro i dlugi weekend :) w piatek swieto narodowe :) synka kaszel meczyl od 6 rano :/ dalam syrop, zrobilam inhalacje i nie pomoglo :/ oby to bylo alergiczne a nie chorubsko... do szkoly poszedl bo dzis ostatni dzien prob maja (jutro w szkole ochodza świeto i beda mieli wystepy) ciekawe jak im to wyjdzie :) :)

Milego dnia :)

reklama
witajcie w ta deszczowa środę..
Madzia zdrówka dla małego.
mnie obudził głód wiec zrobiłam kanapki, herbatkę i wrocilam do łóżeczka ;) mój zaraz wraca z trasy i jedzie dopiero w nocy także dziś na wizyte idziemy razem :)

Ja tez nie myślałam. Ale mówili że się może wysunąć wystarczy się lekko przeforsować. Szyjka się nie skróciła na szczęście... ale ja to miałam na 4 cm założona wiec...
A peesar poprawili. Znaczy oni go nie wyciągają na zewnątrz i wkładają tylko wzięła go nasunela na szyjkę i wcisnela. I to drugie zakładanie bolało.
Ale skurcze ustąpiły to najważniejsze. Napina się tylko w trakcie zmiany pozycji w trakcie snu.

cd9bkw7ipg9p1hdb.png
U mnie 2,5 cm i powiem szczerze że też się nie oszczędzam. Życzę zdrówka.

witam się!! :)

oj z tymi chorobami to cos jest, bo wczoraj koleżanka z synkiem poszła do szpitala bo miał gorączkę 39,5 :/ dramat. Odesłali do domu i dostał leki, ale dzień wcześniej z nim była bo gorączkował to powiedzieli jej, że to przeziębienie ...

u mnie taka piękna pogoda a ja o 10 jadę do biura :( nie chce mi się jak cholera.

Cześć dziewczyny.

Moja Martynka smara tylko ale siłą trzeba jej cokolwiek podawać z leków. Nie macie jakiegoś sposobu na przemycenie syropu z cebuli?

Wczoraj dowiedziałam się że została na wrzesień przyjęta do przedszkola ale wcale się nie ucieszyłam a wręcz płakałam. Ona jest taka malutka... a jak pomyśli że ją zostawiam albo jak jej ktoś będzie jej dokuczał to jak ją obronie... jakby mi chcieli dziecko zabrać :'(

witam :D oj koniecznie chcę już ciepłą wiosnę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziś w planach znowu to samo jak to w domu....obiad ,oragnąć co nieco...i znowu prasowanie:baffled:
..i wieczorem do endo jadę...

Dziewczyny ja dziś wizituje. chce poprosić lekarza żeby mi jakieś zdjęcie w 3d zrobił małego. to chyba nie jest jakiś problem bo on to przełącza tylko tam sobie w tym całym sprzęcie prawda ?

Hej
Kiedy Wy macie czas, żeby tyle pisać, mi stale go brakuje.
Od niedzieli walczę z ubrankami dla Małego. Mój M przywiózł mi od swojego kuzyna 5 wielkich toreb ubranek. Mam wszystko żeby Małego ubrać do drugiego roku życia. Ubranka piękne, większość z Zary, Cocodrillo, Endo. Są cudne i tak piorę od niedzieli.
Dostałam też kołyskę i ....wózek. Wózka nie chciałam za bardzo bo mamy swój typ upatrzony i wybrany Pajero Adamex ale okazało się, że wózek jest ładny, nie zniszczony wcalem, szary z czarnym. Ale ma dwa minusy. jest na wielkich kołach - takich stylizowanych na starodawne, nie podobają mi się wcale, ale że wózek jest ładny i w całości wygląda dobrze, zdecydowałam że go zostawię.
Tak wygląda
B_A_P_elegance.JPG

Niestety po złożeniu okazało się, że stelaż jest złamany w dwóch miejscach.....zadzwoniłam do firmy JEDO, pan powiedział, że nie ma problemu mogę kupić sam stelaż ale kosztuje z przesyłką......800 zł. No niestety to już nie jest opłacalne, bo nowy wózek Pajero na zniżkę do Smyka wychodzi cenowo 1150 zł.
No i niestety, szkoda mi tego wózka bo ładny ale raczej kupimy nowy. Pan z Jedo kazał mi wysłać fotki uszkodzeń, wysłałam i czekam na odpowiedź. Powiedział, że mogą to naprawić. Zobaczymy...

Załączniki

• B_A_P_elegance.JPG
    B_A_P_elegance.JPG
    42,6 KB · Wyświetleń: 752
reklama
witajcie :)jeszcze troszkę i wolneeeee ale fajnie ciesze sie bo troszke odpoczne..Tez juz chce wiosne ale taka prawdziwa ze sloneczkiem-slyszalam, ze swieta zapowiadaja sie cieple:) wiec bedzie spacerek..na pewnoooooo:) Ja jutro mam wizytę u mojego gin-a ciekawe czy mi zrobi usg bo dawno nie robil...no i czy mnie juz zapisze na badanie glukozy..na picie tej wspanialej mikstury;)

Jejku dziewczyny jakie wy tu tempo macie:) Nie nadarzam nad Wami;)

A dziś mi sie śnił pobyt w szpitalu..z malutka juz sie urodzila i pielegniarki przy wypisie pomyliły się z dziećmi..wydały mi inna dziewczynkę..szokkkkkkkkkk jak ja płakałam az w nocy sie obudziłam wystraszona.Szok!

Do góry