reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

Naskrobalam, napisalam i mi się odpowiedz nie dodala :/ juz nie wiem co komu odpisywalam...

Agula2016 wspolczuje rodzinie i bliskim... to musi byc cos strasznego jak tak mloda osoba umiera i zostawia dwojke malych dzieci :(

Madziolina zdrowka! Mam nadzieje ze to nic powaznego!

Witajcie srodowo :) u mnie tylko jeszcze jutro i dlugi weekend :) w piatek swieto narodowe :) synka kaszel meczyl od 6 rano :/ dalam syrop, zrobilam inhalacje i nie pomoglo :/ oby to bylo alergiczne a nie chorubsko... do szkoly poszedl bo dzis ostatni dzien prob maja (jutro w szkole ochodza świeto i beda mieli wystepy) ciekawe jak im to wyjdzie :) :)

Milego dnia :)

reklama
witajcie w ta deszczowa środę..
Madzia zdrówka dla małego.
mnie obudził głód wiec zrobiłam kanapki, herbatkę i wrocilam do łóżeczka ;) mój zaraz wraca z trasy i jedzie dopiero w nocy także dziś na wizyte idziemy razem :)

Ja tez nie myślałam. Ale mówili że się może wysunąć wystarczy się lekko przeforsować. Szyjka się nie skróciła na szczęście... ale ja to miałam na 4 cm założona wiec...
A peesar poprawili. Znaczy oni go nie wyciągają na zewnątrz i wkładają tylko wzięła go nasunela na szyjkę i wcisnela. I to drugie zakładanie bolało.
Ale skurcze ustąpiły to najważniejsze. Napina się tylko w trakcie zmiany pozycji w trakcie snu.

cd9bkw7ipg9p1hdb.png
U mnie 2,5 cm i powiem szczerze że też się nie oszczędzam. Życzę zdrówka.

witam się!! :)

oj z tymi chorobami to cos jest, bo wczoraj koleżanka z synkiem poszła do szpitala bo miał gorączkę 39,5 :/ dramat. Odesłali do domu i dostał leki, ale dzień wcześniej z nim była bo gorączkował to powiedzieli jej, że to przeziębienie ...

u mnie taka piękna pogoda a ja o 10 jadę do biura :( nie chce mi się jak cholera.

Cześć dziewczyny.

Moja Martynka smara tylko ale siłą trzeba jej cokolwiek podawać z leków. Nie macie jakiegoś sposobu na przemycenie syropu z cebuli?

Wczoraj dowiedziałam się że została na wrzesień przyjęta do przedszkola ale wcale się nie ucieszyłam a wręcz płakałam. Ona jest taka malutka... a jak pomyśli że ją zostawiam albo jak jej ktoś będzie jej dokuczał to jak ją obronie... jakby mi chcieli dziecko zabrać :'(

witam :D oj koniecznie chcę już ciepłą wiosnę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziś w planach znowu to samo jak to w domu....obiad ,oragnąć co nieco...i znowu prasowanie:baffled:
..i wieczorem do endo jadę...

Dziewczyny ja dziś wizituje. chce poprosić lekarza żeby mi jakieś zdjęcie w 3d zrobił małego. to chyba nie jest jakiś problem bo on to przełącza tylko tam sobie w tym całym sprzęcie prawda ?

Hej
Kiedy Wy macie czas, żeby tyle pisać, mi stale go brakuje.
Od niedzieli walczę z ubrankami dla Małego. Mój M przywiózł mi od swojego kuzyna 5 wielkich toreb ubranek. Mam wszystko żeby Małego ubrać do drugiego roku życia. Ubranka piękne, większość z Zary, Cocodrillo, Endo. Są cudne i tak piorę od niedzieli.
Dostałam też kołyskę i ....wózek. Wózka nie chciałam za bardzo bo mamy swój typ upatrzony i wybrany Pajero Adamex ale okazało się, że wózek jest ładny, nie zniszczony wcalem, szary z czarnym. Ale ma dwa minusy. jest na wielkich kołach - takich stylizowanych na starodawne, nie podobają mi się wcale, ale że wózek jest ładny i w całości wygląda dobrze, zdecydowałam że go zostawię.
Tak wygląda
B_A_P_elegance.JPG

Niestety po złożeniu okazało się, że stelaż jest złamany w dwóch miejscach.....zadzwoniłam do firmy JEDO, pan powiedział, że nie ma problemu mogę kupić sam stelaż ale kosztuje z przesyłką......800 zł. No niestety to już nie jest opłacalne, bo nowy wózek Pajero na zniżkę do Smyka wychodzi cenowo 1150 zł.
No i niestety, szkoda mi tego wózka bo ładny ale raczej kupimy nowy. Pan z Jedo kazał mi wysłać fotki uszkodzeń, wysłałam i czekam na odpowiedź. Powiedział, że mogą to naprawić. Zobaczymy...

Załączniki

• B_A_P_elegance.JPG
    B_A_P_elegance.JPG
    42,6 KB · Wyświetleń: 747
reklama
witajcie :)jeszcze troszkę i wolneeeee ale fajnie ciesze sie bo troszke odpoczne..Tez juz chce wiosne ale taka prawdziwa ze sloneczkiem-slyszalam, ze swieta zapowiadaja sie cieple:) wiec bedzie spacerek..na pewnoooooo:) Ja jutro mam wizytę u mojego gin-a ciekawe czy mi zrobi usg bo dawno nie robil...no i czy mnie juz zapisze na badanie glukozy..na picie tej wspanialej mikstury;)

Jejku dziewczyny jakie wy tu tempo macie:) Nie nadarzam nad Wami;)

A dziś mi sie śnił pobyt w szpitalu..z malutka juz sie urodzila i pielegniarki przy wypisie pomyliły się z dziećmi..wydały mi inna dziewczynkę..szokkkkkkkkkk jak ja płakałam az w nocy sie obudziłam wystraszona.Szok!

Do góry