reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
Co do męża i firanek to mój jak wieszał to wszystkie policzył :D ale ok ważne, że powiesił więc coś w tym jest :)
Dziewczyny bierzecie magnez???
Dokładnie ważne że wiszą, ja z perfekcji już się wyleczyłam.
JA zaczęłam brac aspargin czyli magnez z potasem od zeszłej wizyty bo mnie skurcze w łydki łapią szczególnie w nocy, ale już lepiej jest i serducho mi się uspokoiło.

Ale masz wspaniałego meza..☺ moj wprawdzie obiecał że umyje okna ale już widzę jak będzie się denerwowal przy wieszaniu firanek ☺☺
Oj z tą wspaniałością bym nie przesadzała, poprostu jak wieszał pierwszą to zostały mu żaby i pochował je za zasłony, ale ja oczywiście je wypatrzyłam, finału łatwo się domyślić, klął na czym świat stoi i poprawiał to teraz sie wycwanił:cool2:

Co do męża i firanek to mój jak wieszał to wszystkie policzył :D ale ok ważne, że powiesił więc coś w tym jest :)
Dziewczyny bierzecie magnez???
no dokładnie, grunt że wiszą.
JA biorę od tygodnia aspargin magnez z potasem bo mnie takie kurcze w łydki w nocy łapały że ślubny myślał że rodzę tak się wydarłam, ale już jest lepiej i serducho mi przestało łomotać, ładnie się umiarowiło więc chyba działa

Dokładnie ważne że wiszą, ja z perfekcji już się wyleczyłam.
JA zaczęłam brac aspargin czyli magnez z potasem od zeszłej wizyty bo mnie skurcze w łydki łapią szczególnie w nocy, ale już lepiej jest i serducho mi się uspokoiło.
ja też biore już magnez bo brzuch boli coraz bardziej ale jak mi się skończy ten co mam to tez aspargin sobie kupie
Julita niestety zgaga po tym niemiłosierna :hmm:
aj ja to już zaprzyjaźniłam się ze zgagą/:(

Ja się dziś objadłam tymi pierogami, aż pękałam ;)
Jutro mąż obiecał umyć okna i powiesić firanki, zobaczymy jak będzie to w jego wykonaniu wyglądało ;)

A mój Małżonek sie rozchorował [emoji19] a chory chłop to zrzęda! 2 dzień w domu siedzi oby to zbyt długo nie potrwało [emoji6]
Po wizycie troche sie uspokoiłam, wszystko jest ok, po świętach muszę zrobić cukier i morfologię nim i jeszcze skorzystam z bezpłatnych badań prenatalnych [emoji5]
Cieszę sie bo zobaczę mojego łobuza na usg [emoji16]
A zamiast lodów kupiłam tartę cytrynową, pycha
Nie wiecie gdzie można kupić pitahaye albo figi?
Zaglądam do tesco i biedry ale tylko raz trafiłam na figi w biedronie

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

O rany Patuska! Trzymam kciuki, będzie dobrze. Ja mam też krążek i nie przypuszczałam że może się wysunąć. Czy mogą go założyć spowrotem? Ile skróciła Ci się szyjka?
Ja tez nie myślałam. Ale mówili że się może wysunąć wystarczy się lekko przeforsować. Szyjka się nie skróciła na szczęście... ale ja to miałam na 4 cm założona wiec...
A peesar poprawili. Znaczy oni go nie wyciągają na zewnątrz i wkładają tylko wzięła go nasunela na szyjkę i wcisnela. I to drugie zakładanie bolało.
Ale skurcze ustąpiły to najważniejsze. Napina się tylko w trakcie zmiany pozycji w trakcie snu.

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

reklama
Helo dziewuszki! Moj mlody wczoraj zaczal ze stanem podgoraczkowym a rano ponad 38... Dzis do zlobka nie idziemy, no trudno. Na szczescie maz ma wolne takze troche pomoze

Do góry