Julka89.89
Cudzie trwaj..
A mnie dziś wzięło na męskie jedzenie. kawał kiełbachy z sosem i ogórkiem konserwowym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja talarki dziś jadłam a potem miałam taką zgagę ze myślałam ze zdechnęA mnie dziś wzięło na męskie jedzenie. kawał kiełbachy z sosem i ogórkiem konserwowym
Dokładnie ważne że wiszą, ja z perfekcji już się wyleczyłam.Co do męża i firanek to mój jak wieszał to wszystkie policzył ale ok ważne, że powiesił więc coś w tym jest
Dziewczyny bierzecie magnez???
Oj z tą wspaniałością bym nie przesadzała, poprostu jak wieszał pierwszą to zostały mu żaby i pochował je za zasłony, ale ja oczywiście je wypatrzyłam, finału łatwo się domyślić, klął na czym świat stoi i poprawiał to teraz sie wycwaniłAle masz wspaniałego meza..☺ moj wprawdzie obiecał że umyje okna ale już widzę jak będzie się denerwowal przy wieszaniu firanek ☺☺
no dokładnie, grunt że wiszą.Co do męża i firanek to mój jak wieszał to wszystkie policzył ale ok ważne, że powiesił więc coś w tym jest
Dziewczyny bierzecie magnez???
ja też biore już magnez bo brzuch boli coraz bardziej ale jak mi się skończy ten co mam to tez aspargin sobie kupieDokładnie ważne że wiszą, ja z perfekcji już się wyleczyłam.
JA zaczęłam brac aspargin czyli magnez z potasem od zeszłej wizyty bo mnie skurcze w łydki łapią szczególnie w nocy, ale już lepiej jest i serducho mi się uspokoiło.
aj ja to już zaprzyjaźniłam się ze zgagą/Julita niestety zgaga po tym niemiłosierna
Ja tez nie myślałam. Ale mówili że się może wysunąć wystarczy się lekko przeforsować. Szyjka się nie skróciła na szczęście... ale ja to miałam na 4 cm założona wiec...O rany Patuska! Trzymam kciuki, będzie dobrze. Ja mam też krążek i nie przypuszczałam że może się wysunąć. Czy mogą go założyć spowrotem? Ile skróciła Ci się szyjka?