reklama
ja też mam chrześniaczkę a mimo to jestem matką to chodzi o to by z brzuszkiem nie tzrymać wg tych wierzeńnie slyszalam o tym zabobonie. jestem chrzestna dwoch dziewczynek i udalo mi sie zajsc w ciaze ale prawda, ze przezorny zawsze ubezpieczony i duzo ludzi woli dmuchac na zimne.
nie no ale zabobonyyyyy ja jestem chrzestna 2 dzieci mojej siostry i 1 dziecka byłam chrzestna właśnie w stanie jak byłam panienka drugiego dziecka tez wiec to po prostu zabobonyyyyy!!!!!!Nawet o tym nie pomyślałam zgadzając sie na chrzestna.
Needi
Fanka BB :)
Moja jest za mała i nie czi o co chodzi. Mowi tylko że ona też ma dzidziusia w brzuszkuWitam i ja w ten piękny, nareszcie słoneczny poranek. Od razu człowiek inny i ma chęci do wszystkiego. Ja tam w zabobony nie wierzę, śmieszy mnie jak ktoś się do tego w ogóle stosuje (bez urazy oczywiście).
Wiecie co? Coś mi się wydaje że moja 3-letnia córka wraz z moim rosnącym brzuchem robi się coraz bardziej zazdrosna. Często mi mówi że mnie kocha, przytula się, najprostsze czynności takie jak pójście zrobić siusiu chce robić tylko ze mną i co najgorsze chce ze mną spać - tak jakby wyczuwała jakieś zagrożenie. Trochę zaczęłam się bać pojawienia drugiej córci... U was też takie sytuacje?
A może spedzacie teraz więcej czasu razem, nie wiem czy jesteś na zwolnieniu, i jej się spodobało
Ja chyba nie bede tym razem rodzila u siebie w szpitalu poniewaz opieka jest jak trafisz to masz dobra jak zle trafisz to tragedia poprostu a po porodzie niektore polozne od dzieci sa tak nie przyjemne ze zawsze chora bylam te kilka dni jak musialam tam lezec ;/
sluchajcie macie jakies sprawdzone sposoby na lamliwe paznokcie? Nie wiem co sie dzieje bo ogolnie w ciazy powinno sie miec chyba mocniejsze paznokcie a u mnei ejst odwrotnieeee co podrosna to sie lamia...
może jakaś odżywka ??? ja smaruję dłonie i paznokcie kremem z alterry
reklama