reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

u wrozki nigdy nie bylam bo sie boje co mi powie :p poza tym ja jestem mega latwowierna i balabym sie, ze to co mi powie wplynie na mnie w zlym znaczeniu. wole myslec,ze sama jestem kowalem wlasnego losu.

reklama
nie no ale zabobonyyyyy ja jestem chrzestna 2 dzieci mojej siostry i 1 dziecka byłam chrzestna właśnie w stanie jak byłam panienka drugiego dziecka tez wiec to po prostu zabobonyyyyy!!!!!!Nawet o tym nie pomyślałam zgadzając sie na chrzestna.

Jakoś w 20tyg dzwoniłam do szpitala u nas w Bydgoszczy MSW jest dość popularne i nie ma możliwości opłacenia położnej a tak bardzo chciałam :( no cóż :)

no widzisz w sumie każdy szpital ma swoja polityke swoje podejście..dlatego uważam ze wartooo pójść na rozmowę do Ordynatora porozmawiać i wszystko po ludzku wypytać:)

Witam i ja w ten piękny, nareszcie słoneczny poranek. Od razu człowiek inny i ma chęci do wszystkiego. :) Ja tam w zabobony nie wierzę, śmieszy mnie jak ktoś się do tego w ogóle stosuje (bez urazy oczywiście).
Wiecie co? Coś mi się wydaje że moja 3-letnia córka wraz z moim rosnącym brzuchem robi się coraz bardziej zazdrosna. Często mi mówi że mnie kocha, przytula się, najprostsze czynności takie jak pójście zrobić siusiu chce robić tylko ze mną i co najgorsze chce ze mną spać - tak jakby wyczuwała jakieś zagrożenie. Trochę zaczęłam się bać pojawienia drugiej córci... U was też takie sytuacje?
Moja jest za mała i nie czi o co chodzi. Mowi tylko że ona też ma dzidziusia w brzuszku :-D
A może spedzacie teraz więcej czasu razem, nie wiem czy jesteś na zwolnieniu, i jej się spodobało

sluchajcie macie jakies sprawdzone sposoby na lamliwe paznokcie? Nie wiem co sie dzieje bo ogolnie w ciazy powinno sie miec chyba mocniejsze paznokcie a u mnei ejst odwrotnieeee co podrosna to sie lamia...:(

Ja chyba nie bede tym razem rodzila u siebie w szpitalu poniewaz opieka jest jak trafisz to masz dobra jak zle trafisz to tragedia poprostu a po porodzie niektore polozne od dzieci sa tak nie przyjemne ze zawsze chora bylam te kilka dni jak musialam tam lezec ;/

reklama
Do góry