reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

u wrozki nigdy nie bylam bo sie boje co mi powie :p poza tym ja jestem mega latwowierna i balabym sie, ze to co mi powie wplynie na mnie w zlym znaczeniu. wole myslec,ze sama jestem kowalem wlasnego losu.

reklama
nie no ale zabobonyyyyy ja jestem chrzestna 2 dzieci mojej siostry i 1 dziecka byłam chrzestna właśnie w stanie jak byłam panienka drugiego dziecka tez wiec to po prostu zabobonyyyyy!!!!!!Nawet o tym nie pomyślałam zgadzając sie na chrzestna.

Jakoś w 20tyg dzwoniłam do szpitala u nas w Bydgoszczy MSW jest dość popularne i nie ma możliwości opłacenia położnej a tak bardzo chciałam :( no cóż :)

no widzisz w sumie każdy szpital ma swoja polityke swoje podejście..dlatego uważam ze wartooo pójść na rozmowę do Ordynatora porozmawiać i wszystko po ludzku wypytać:)

Witam i ja w ten piękny, nareszcie słoneczny poranek. Od razu człowiek inny i ma chęci do wszystkiego. :) Ja tam w zabobony nie wierzę, śmieszy mnie jak ktoś się do tego w ogóle stosuje (bez urazy oczywiście).
Wiecie co? Coś mi się wydaje że moja 3-letnia córka wraz z moim rosnącym brzuchem robi się coraz bardziej zazdrosna. Często mi mówi że mnie kocha, przytula się, najprostsze czynności takie jak pójście zrobić siusiu chce robić tylko ze mną i co najgorsze chce ze mną spać - tak jakby wyczuwała jakieś zagrożenie. Trochę zaczęłam się bać pojawienia drugiej córci... U was też takie sytuacje?
Moja jest za mała i nie czi o co chodzi. Mowi tylko że ona też ma dzidziusia w brzuszku :-D
A może spedzacie teraz więcej czasu razem, nie wiem czy jesteś na zwolnieniu, i jej się spodobało

sluchajcie macie jakies sprawdzone sposoby na lamliwe paznokcie? Nie wiem co sie dzieje bo ogolnie w ciazy powinno sie miec chyba mocniejsze paznokcie a u mnei ejst odwrotnieeee co podrosna to sie lamia...:(

Ja chyba nie bede tym razem rodzila u siebie w szpitalu poniewaz opieka jest jak trafisz to masz dobra jak zle trafisz to tragedia poprostu a po porodzie niektore polozne od dzieci sa tak nie przyjemne ze zawsze chora bylam te kilka dni jak musialam tam lezec ;/

reklama
Do góry