reklama
witajcie dziewczyny Wczoraj mnie tu nie bylo bo mialam troche spraw do zalatwiania..i wzielam wolne w koncu wszystko nadrobilam..teraz moge spokojnie pochodzic po sklepach pokupowac ciuszki jakies ..oczywiscie po pracyyyyyy:/ Sliczna pogoda jest az ciezko sie siedzi w biurze na prawde....moze dzis tez skoncze wczesniej nie mam zamiaru tu siedziec do 16.00 bez przesady slonce zgasnie i co wtedy...a tak to moz ejeszcze na spacerek dam rade pojsc Zapisuje sie tez na joge oprocz fitnesu Dziewczyny wczoraj bylam w szpitalu gdzie chce rodzic..Wy oplacacie polozna dodatkowo?????
czemuuuuu co sie stalo??????Cześć dziewczyny
No i tyle.... niechęci do życia c.d.:-)
madziolina_p
Fanka BB :)
Ja Agnes nie opłacał, myślę że to ich obowiązek. Jeśli zdąży się tak że nie będzie chciała przyjść do mnie i dzidziusia to jej awanturę zrobię. Ja już jedno rodzilam tam i uważam że opieka ok
Agula 2016 to dobrze, ze maz o Was dba..tak powinno byc.To milo nawet czytac takie rzeczy Moj maz tez sie stara..robi nam rozne pyszne rzeczy..az mnie na prawde zaskakuje..bo ja cos ostatnio do gotowaniaaaaa nie mam zapalu wole spacerek,ogarnac w domu isc na zakupy hihihi ale nie gotowacccccc tak jakos mi sie pozmienialo jak zaszlam w ciaze bo ogolnie uwielbiammm gotowac Agula oczywiscie witaj w naszym gronie Ja ogolnie przytylam 7 kg wiec chyba zle nie jest jestem w 20 tygodniu wiec wszystko jest okkkkk w czwartek mam wizyte za tydzien u mojego gin wiec bedziemy sprawdzac malutka...ale jakies 1,5 tygodnia temu wazyla 400gMam prawie 23 tydzień zaczynałam z wagą 47kg.
Co do podejścia męża to mój dba o mnie, ale raczej dopóki małej nie zobaczy to chyba nie potrafi sobie wyobrazić.
ojjjjj to zdrowka dla corci!!!!!U mnie w domu cora chora zobaczymy co dalej bedzie.
reklama
Oczywiscieeeee!!!!Ja tez po prostu zapytalam doslownie Ordynatora czy za polozna mam zaplacic zeby miec zapewniona opieke-powiedzial onnn sammmm ze to ich obowiazek dbac o kobiete w szpitalu i o malenstwo oczywiscie czasami jest tak , ze wszystkie sa zajete..ale wystarczy cierpliwie poczekac...i przyjdzie. Nie trzeba zadnej poloznej oplacac...a ewentualnie wplacic na glowne konto tyle ile mozna...na szpital..bo to ida pieniazki na sprzet..Ja Agnes nie opłacał, myślę że to ich obowiązek. Jeśli zdąży się tak że nie będzie chciała przyjść do mnie i dzidziusia to jej awanturę zrobię. Ja już jedno rodzilam tam i uważam że opieka ok