reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Witajcie☺
Plany na weekend? Mąż mnie ciągnie do galerii bo buty chciał sobie kupić. A przy okazji moze byśmy aparat kupioli bo potrzebujemy...tylko że mi się nie chce☺

Dziewczyny wiem że takie tematy już były ale teraz dopadlo mnie więc pisze. W sprawie ruchów malenstwa....od jakiś 3 tyg czuje ruchy z rozna intensywnością ale raczej kilka razy dziennie. A od wczoraj cisza...wczoraj może jakiś jeden bardzo delikatny poczulam albo mi sie wydawalo a dziś wcale. Martwie się :( czy to normalne?

reklama
Witajcie☺
Plany na weekend? Mąż mnie ciągnie do galerii bo buty chciał sobie kupić. A przy okazji moze byśmy aparat kupioli bo potrzebujemy...tylko że mi się nie chce☺

Dziewczyny wiem że takie tematy już były ale teraz dopadlo mnie więc pisze. W sprawie ruchów malenstwa....od jakiś 3 tyg czuje ruchy z rozna intensywnością ale raczej kilka razy dziennie. A od wczoraj cisza...wczoraj może jakiś jeden bardzo delikatny poczulam albo mi sie wydawalo a dziś wcale. Martwie się :( czy to normalne?

Ostatnio tez o to pytalam. Tez czuje od 3tygodni :) przedwczoraj na przyklad mała kopała przez dzien az widziałam jak faluje brzuszek troche :)) wczoraj jeden kopniak przez dzien i pare wieczorem przed snem. Roznie to bywa,tez pytalam i mowilyscie że to normalne. Do lekarza dopiero za tydzień,mam nadzieje że wszystko wporzo.

Dzięki za kciuki@@@
Z mała i ze mną wszystko git:D Więcej w wizytowym:)
Jedynie ja przybrałam 4kg i kurde balanse nie wiem od czego, ale dr powiedział, żeby się nie stresować.
Pan dr dał mi dzisiaj ulotkę i wiele informacji do poczytania właśnie na temat krwi pępowinowej. Powiedział, że do tej pory był do tego sceptycznie nastawiony, ale już wie, że to działa .... Musimy to z mężem obmysleć, pogadać itp.

Ostatnio tez o to pytalam. Tez czuje od 3tygodni :) przedwczoraj na przyklad mała kopała przez dzien az widziałam jak faluje brzuszek troche :)) wczoraj jeden kopniak przez dzien i pare wieczorem przed snem. Roznie to bywa,tez pytalam i mowilyscie że to normalne. Do lekarza dopiero za tydzień,mam nadzieje że wszystko wporzo.

No tak ale ja w ogóle nie czuje a do tej pory czulam i to co dziennie po kilka razy...czytam na necie i pisze ze między 22-24 tyg maluch może się przekrecic i cały czas się rusza ale mama tego nie czuje. Ale żeby mnie to uspokoiło to nie bardzo. Do tej pory nie panikowalam ale teraz się martwie :(

Ja miałam tak ostatnio, że cały dzień nic nie czułam, Zjadłam cukierka, położyłam się i mnie kopnęła kilka razy.

Pytanie do mam z grupą krwi ujemną, czy lekarz proponował podanie immunoglobuliny? Bo mnie o to pytał, tzn powiedział, że warto

Mnie też dziś boli brzuch jak na okres a raczej tak cmi... Wogole czuje dzidzie jakby tam się pchala.
Dziewczyny a jak tam z wydzielina,czy wam mokro?

reklama
No tak ale ja w ogóle nie czuje a do tej pory czulam i to co dziennie po kilka razy...czytam na necie i pisze ze między 22-24 tyg maluch może się przekrecic i cały czas się rusza ale mama tego nie czuje. Ale żeby mnie to uspokoiło to nie bardzo. Do tej pory nie panikowalam ale teraz się martwie :(

normalne. tez tak mialam ze dziecko super aktywne a potem przez pare dni totalna cisza i teraz ogolnie slabiej czuje ruchy

Do góry