reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witajcie☺
Plany na weekend? Mąż mnie ciągnie do galerii bo buty chciał sobie kupić. A przy okazji moze byśmy aparat kupioli bo potrzebujemy...tylko że mi się nie chce☺

Dziewczyny wiem że takie tematy już były ale teraz dopadlo mnie więc pisze. W sprawie ruchów malenstwa....od jakiś 3 tyg czuje ruchy z rozna intensywnością ale raczej kilka razy dziennie. A od wczoraj cisza...wczoraj może jakiś jeden bardzo delikatny poczulam albo mi sie wydawalo a dziś wcale. Martwie się :( czy to normalne?

reklama
Witajcie☺
Plany na weekend? Mąż mnie ciągnie do galerii bo buty chciał sobie kupić. A przy okazji moze byśmy aparat kupioli bo potrzebujemy...tylko że mi się nie chce☺

Dziewczyny wiem że takie tematy już były ale teraz dopadlo mnie więc pisze. W sprawie ruchów malenstwa....od jakiś 3 tyg czuje ruchy z rozna intensywnością ale raczej kilka razy dziennie. A od wczoraj cisza...wczoraj może jakiś jeden bardzo delikatny poczulam albo mi sie wydawalo a dziś wcale. Martwie się :( czy to normalne?

Ostatnio tez o to pytalam. Tez czuje od 3tygodni :) przedwczoraj na przyklad mała kopała przez dzien az widziałam jak faluje brzuszek troche :)) wczoraj jeden kopniak przez dzien i pare wieczorem przed snem. Roznie to bywa,tez pytalam i mowilyscie że to normalne. Do lekarza dopiero za tydzień,mam nadzieje że wszystko wporzo.

Dzięki za kciuki@@@
Z mała i ze mną wszystko git:D Więcej w wizytowym:)
Jedynie ja przybrałam 4kg i kurde balanse nie wiem od czego, ale dr powiedział, żeby się nie stresować.
Pan dr dał mi dzisiaj ulotkę i wiele informacji do poczytania właśnie na temat krwi pępowinowej. Powiedział, że do tej pory był do tego sceptycznie nastawiony, ale już wie, że to działa .... Musimy to z mężem obmysleć, pogadać itp.

Ostatnio tez o to pytalam. Tez czuje od 3tygodni :) przedwczoraj na przyklad mała kopała przez dzien az widziałam jak faluje brzuszek troche :)) wczoraj jeden kopniak przez dzien i pare wieczorem przed snem. Roznie to bywa,tez pytalam i mowilyscie że to normalne. Do lekarza dopiero za tydzień,mam nadzieje że wszystko wporzo.

No tak ale ja w ogóle nie czuje a do tej pory czulam i to co dziennie po kilka razy...czytam na necie i pisze ze między 22-24 tyg maluch może się przekrecic i cały czas się rusza ale mama tego nie czuje. Ale żeby mnie to uspokoiło to nie bardzo. Do tej pory nie panikowalam ale teraz się martwie :(

Ja miałam tak ostatnio, że cały dzień nic nie czułam, Zjadłam cukierka, położyłam się i mnie kopnęła kilka razy.

Pytanie do mam z grupą krwi ujemną, czy lekarz proponował podanie immunoglobuliny? Bo mnie o to pytał, tzn powiedział, że warto

Mnie też dziś boli brzuch jak na okres a raczej tak cmi... Wogole czuje dzidzie jakby tam się pchala.
Dziewczyny a jak tam z wydzielina,czy wam mokro?

reklama
No tak ale ja w ogóle nie czuje a do tej pory czulam i to co dziennie po kilka razy...czytam na necie i pisze ze między 22-24 tyg maluch może się przekrecic i cały czas się rusza ale mama tego nie czuje. Ale żeby mnie to uspokoiło to nie bardzo. Do tej pory nie panikowalam ale teraz się martwie :(

normalne. tez tak mialam ze dziecko super aktywne a potem przez pare dni totalna cisza i teraz ogolnie slabiej czuje ruchy

Do góry