reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja zgrzeszyłam fantą
Jak dobrze, że nie mam w domu, a nie chce mi się iść... zimna fanta... mmm ;)
Mnie wzięła tak z rana chęć na kawę... pierwszy raz w ciąży! Dodam, że przed ciążą też piłam sporadycznie. Jestem raczej herbaciana;)

Dzień dobry wszystkim, udanego weekendu! ;)

reklama
Witam
Boli mnie brzuch od wczoraj tak okresowo na szczęście dzidziuś się wieczorem ruszal dzisiaj dam jeszcze czas

Jakie plany na weekend?

witajcie. dziewczyny jak zazywalyscie furagine to po ilu wam przeszło? dziś będzie 3 dzień a dalej czuje pieczenie. niw wiem czy to wina składników które podrażniaja bo siku tej nocy byłam z 5 razy. strasznie to uciążliwe

Czesc, moje plany to wizyta o 10.00 a potem sprzatanie po malowaniu. Trzymajcie kciuki za wizyte!!!!
Trzymamy kciuki! :)
A co do tych komórek macierzystych to przyznam ze wiem tyle co ta kobieta opowiadała,jeszcze nie zgłębiłam tematu. Faktycznie powinno to być darmowe, szczególnie że może się tak stać że tej krwi będzie za mało.
Planów na weekend nie mam ale wychodzi słoneczko to może w końcu jakiś dłuższy spacer :)

Dziewczyny drugi raz mam takie dziwne bóle. po dwóch stronach brzucha promieniuje od dołu do góry pachwiny jakby skurcze bo są nagle, bolesne i szybko przechodzą. calosc trwa to tak z max 10 minut. nawet nie wspominałam o tym lekarzowi bo myślałam że się już ten ból nie pojawi. ostatnio miałam z ponad tydzień temu no i teraz. na szczęście już się uspokoiło
Od 20tego tygodnia zaczynają się skurcze braxtona-hicksa i to może być to ale niekoniecznie bo nie powinny być bolesne, MNie wtedy mrowi ąz do pachwin

reklama
Do góry