reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Ta kobieta nie do końca była poinformowana albo tylko z tą jedną firmą ma kontakt. Przesłałabym Ci ulotkę od mojego lekarza. Jest ta wymienionych kilka firm. Znajdę i zeskanuje i tak Ci jakos dam bo nie wiem czy odpowiednik tej ulotki jest w necie a jak nie znajdę na już to 8smego jestem u lekarza to wezmę nową. Jednak z tej ulotki wyczytałam, że nia każda z tych firm jest w pelni polecana i dlatego temat odrzuciłam. Płać nie wiedząc czy w ogóle to już dobrze działa..
Myślę że ta kobieta zachwalała po prostu firmę w której pracuje. Chyba też odrzucę temat. Raz że drogo, dwa że skoro nie ma pewności że wszystko będzie ok to nie ma co ryzykować

reklama
Dzięki dziewczyny, skoro piszecie że też tak macie/mialyscie z tymi ruchami że bywało tak że Babelek się nie odzywał przez kilka dni...mam nadzieję że mój Leoś w końcu kopnie mamuske! ☺

witajcie Laseczki sobotnio:)
wziełam się trochę za segregację ubranek po córci i co, póki co jedno body z napisem "kocham mojego tatusia" będzie mi przydatne, bo zielone...a reszta różowa!!! sukieneczki spódniczki ehhh...
teraz będę miała synusia:)
Dzięki dziewczyny, skoro piszecie że też tak macie/mialyscie z tymi ruchami że bywało tak że Babelek się nie odzywał przez kilka dni...mam nadzieję że mój Leoś w końcu kopnie mamuske! ☺

Też będziesz miała synka grtaulacje:)
i bardzo ładne imię:):biggrin2:

Postaram się was poczytać ale córkę mam chorą i jest bardzo słaba marudna...:(

No własnie nie ma jeszcze opinii kogoś kto skorzystał czy warto..ja przynajmniej nie spotkałam i dlatego nie zdecyduje się, bez względu czy stac mnei czy nie.
Mi się wydaje że warto choć samej mnie nie stać bo przy nowotworach jest to lepsze niż pobierania materiału od rodzeństwa. Większa zgodność.

witajcie Laseczki sobotnio:)
wziełam się trochę za segregację ubranek po córci i co, póki co jedno body z napisem "kocham mojego tatusia" będzie mi przydatne, bo zielone...a reszta różowa!!! sukieneczki spódniczki ehhh...
teraz będę miała synusia:)

Też będziesz miała synka grtaulacje:)
i bardzo ładne imię:):biggrin2:

Postaram się was poczytać ale córkę mam chorą i jest bardzo słaba marudna...:(

Julka wysłalam Ci pw:)

reklama
U mnie jest bardzo dużo teraz muszę wkładki nosić choć ich nie lubię. Też myślałam ze to wody ale na prenatalnych wody były w normie bo się pytałam. Podobno wydzielina zwiększa się z wiekiem ciąży.

Do góry