Myślę że ta kobieta zachwalała po prostu firmę w której pracuje. Chyba też odrzucę temat. Raz że drogo, dwa że skoro nie ma pewności że wszystko będzie ok to nie ma co ryzykowaćTa kobieta nie do końca była poinformowana albo tylko z tą jedną firmą ma kontakt. Przesłałabym Ci ulotkę od mojego lekarza. Jest ta wymienionych kilka firm. Znajdę i zeskanuje i tak Ci jakos dam bo nie wiem czy odpowiednik tej ulotki jest w necie a jak nie znajdę na już to 8smego jestem u lekarza to wezmę nową. Jednak z tej ulotki wyczytałam, że nia każda z tych firm jest w pelni polecana i dlatego temat odrzuciłam. Płać nie wiedząc czy w ogóle to już dobrze działa..
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
witajcie Laseczki sobotnio
wziełam się trochę za segregację ubranek po córci i co, póki co jedno body z napisem "kocham mojego tatusia" będzie mi przydatne, bo zielone...a reszta różowa!!! sukieneczki spódniczki ehhh...
teraz będę miała synusia
Też będziesz miała synka grtaulacje
i bardzo ładne imię
Postaram się was poczytać ale córkę mam chorą i jest bardzo słaba marudna...
wziełam się trochę za segregację ubranek po córci i co, póki co jedno body z napisem "kocham mojego tatusia" będzie mi przydatne, bo zielone...a reszta różowa!!! sukieneczki spódniczki ehhh...
teraz będę miała synusia
Dzięki dziewczyny, skoro piszecie że też tak macie/mialyscie z tymi ruchami że bywało tak że Babelek się nie odzywał przez kilka dni...mam nadzieję że mój Leoś w końcu kopnie mamuske! ☺
i bardzo ładne imię
Lizzy_
Fanka BB :)
Jakoś ostatnio wpadłam na to imię i po prostu jest najlepsze na świecie! taką mam fazę akurat tylko mężowi się średnio podoba i z naszym nazwiskiem dziwnie by brzmiało... śliczne!mam nadzieję że mój Leoś w końcu kopnie mamuske!
Needi
Mi się wydaje że warto choć samej mnie nie stać bo przy nowotworach jest to lepsze niż pobierania materiału od rodzeństwa. Większa zgodność.No własnie nie ma jeszcze opinii kogoś kto skorzystał czy warto..ja przynajmniej nie spotkałam i dlatego nie zdecyduje się, bez względu czy stac mnei czy nie.
nieufna
witajcie Laseczki sobotnio
teraz będę miała synusia
i bardzo ładne imię
Julka wysłalam Ci pw
Needi
Mokro to mało powiedziane. :-(Mnie też dziś boli brzuch jak na okres a raczej tak cmi... Wogole czuje dzidzie jakby tam się pchala.
Dziewczyny a jak tam z wydzielina,czy wam mokro?
Aga30+
Ja mam bardzo dużo. Zwiększyła się po założeniu pessaru.Mnie też dziś boli brzuch jak na okres a raczej tak cmi... Wogole czuje dzidzie jakby tam się pchala.
Dziewczyny a jak tam z wydzielina,czy wam mokro?
madziolina_p
Bałam się ze to wody
reklama