reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

U mnie też od kilku dni słabsze ruchy

Lizzy byliśmy dzisiaj w grill pub powinni jakieś cholowniki do ludzi pozniej załatwiać masakra dawno tak nie pojadlam teraz leżę a za 3h mają znajomi wpaść
Byliśmy tam tydzień temu ale miejsca nie było oby się tylko nie zepsuło z jedzeniem
Kiedyś lubialam do chińskiej obok hotelu chodzić ale się pogorszyli

reklama
Jakoś ostatnio wpadłam na to imię i po prostu jest najlepsze na świecie! ;) taką mam fazę akurat :p tylko mężowi się średnio podoba i z naszym nazwiskiem dziwnie by brzmiało... śliczne! ;)

Ja od czasu jak zaczęliśmy się w ogóle starać o dzidziusia czyli jakieś 2 lata temu zakochałam się w tym imieniu i ciągle o tym mowilam że jak wreszcie się uda i będzie chłopiec to inaczej nie może mieć na imię☺
Jak się udało to czulam jakoś że to właśnie Leoś mieszka w moim brzuchu ☺no i potwierdziło się ☺
I cala moja najblizsza rodzina od początku mówiła Leoś o mojej fasolce ☺☺☺

Pytanie do mam z grupą krwi ujemną, czy lekarz proponował podanie immunoglobuliny? Bo mnie o to pytał, tzn powiedział, że warto

Mi proponował i mam wpisane w kartę ze się zdecydowałam. Chciał wpis żeby mu z głowy nie wylecialo wypisanie recepty:)
Przeraża mnie koszt ale dla dzidzi znajdę kase

Słuchajcie a boli Was szyjka? Tzn tam mnie poprostu boli/rwie. Dziś się Wogole złe czuje...
Dzidzi dziś nie czułam, detektorem sprawdzałam ale nic nie sluszalam, ale nie nakrecam sie, wieczorem zobaczę. Chyba ze kopać zacznie.

Słuchajcie a boli Was szyjka? Tzn tam mnie poprostu boli/rwie. Dziś się Wogole złe czuje...
Dzidzi dziś nie czułam, detektorem sprawdzałam ale nic nie sluszalam, ale nie nakrecam sie, wieczorem zobaczę. Chyba ze kopać zaacznie.
Mnie boli. A jak kucam to jakbym się rozrywała. Ale jak mówiłam lekarzowi to nawet nie mrugną. Widać uroki wielorództwa

Pytanie do mam z grupą krwi ujemną, czy lekarz proponował podanie immunoglobuliny? Bo mnie o to pytał, tzn powiedział, że warto
POdawali mi po porodach i teraz w szpitalu też. Mój lekarz który mnie prowadzi nie proponował, ten który przyjął mnie w szpitalu i póxniej zlecił ją powiedział, że proponuje każdej swojej pacjentce z -.

reklama
Do góry