reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Julita - spaceruj i broń boże się nie schylaj. Jak musisz cos wziąć z dołu, to kucnij. Z ćwiczeń rociągających sama możesz robić tylko siad japoński - sprawdz sobie na ggoglach, youtube

Nasz kręgosłup jest i będzie mocno obciążony i musimy bardzo uważać. Wiem co mówię, bo swoje przeszłam..... I teraz na prawo i lewo wszystkich przestrzegam. Tylko nikt mnie nie słucha.... :( :( Ale to tak jest - dopóki się nie posypie, to każdy moje rady ma w nosie. Nie mówię tego personalnie do żadnej z Was, po prostu tak jest. Żal mi tylko Was i tego bólu, który Wam dokucza....

@Zielona_stokrotka - kciuki zaciśnięte1!! &&&

Kto wizytuje w tym tygodniu??
właśnie już sie przekonałam że o wiele lepiej jest kucnąć niż się schylić i podnosić z bólem krzyża,,,,,,,gorzej tylko bo mam słabe nogi i z przysiadu ciężko mi się podnieść. Ale to dlatego że mam złą diete, nie wiem co z tym zrobić.
Dziś zjadłam obiad i mam do niego już wstręt masakra coś okropnego, a jeszcze mc temu jadłam to aż mi sie uszy trzęsły...
teraz bym jadła tylko na słodko...
tak jak wczoraj naleśniki
a dziś cukier znowu na czczo 51:shocked2:
Wizytę mam w środę!!!:yes:

reklama
Pisałam wam że wczoraj się pytałam pani w reserved do kiedy mają promocję to odpowiedziała ze do niedzieli, a dziś koleżanka mi pisze ze specjalnie poszła i już promocji nie ma...
ludzie oburzeni krzyczeli do sprzedawczyń ze są oszustami...
Zajrzałam na fb na stonkę reservd a tam suchej nitki na nich nie zostawili;P
wszyscy oburzeni bo na weekend każdy planował wieksze zakupy;P

Ja też wczoraj specjalnie wyslalam siostrę żeby mi parę ciuszkow kupić a tu klops po promocji!! Skończyła się podobno w piatek :(

Dziewczyny, w poniedzialek mam polowkowe, potrzymajcie za nas kciuki, dobrze

Trzymam kciuki, ja też mam jutro połówkowe ☺

Dziewczyny a Wy coś cwiczycie?
Ja postanowiłam się zapytać lekarza, będę we wtorek po zwolnienie i jak będę w domku a synek w żłobku to będę godzin nie ćwiczyć hihi potem będzie łatwiej dojść do firmy przy porodzi,a i nogi muszę jakimś antycelulitowym smarować bo trochę mam. Będę miała na l4 trochę więcej czasu...

Ja niestety nic nie ćwicze. W ogóle mało mam ruchu bo coś ciągle jest nie tak i muszę leżeć...ale jak zrobi się cieplej to na pewno pomyśle o częstych spacerach. Chociaż jak chodze to zaraz boli mnie w pachwinie :( i wtedy ledwo IDE...

Kto wizytuje w tym tygodniu??

Ja jutro mam połówkowe no i wizytę również ☺☺

Ja tez nic nie cwicze... wystarczająco narobie sie w domu i przy starszaku ;)
Teraz przez kilka dni tym bardziej bede zmeczona bo zostawiam Maksia w domu bo w szkole szkarlatyna panuje i gin mi powiedzial zebym lepiej tego nie zlapala wiec ryzykowac nie bedziemy...

Julka, śliczna fryzura, taka leciutka :) Ale będziesz piękna! Ja z makijażu próbnego też byłam strasznie niezadowolona, ale na ślubnym już wyszło perfekcyjnie. Po prostu się nie dogadałyśmy na próbnym czego dokładnie chcę i jaki będzie charakter całości.

reklama
papagena ale akurat ta kosmetyczka całkiem spieszyła mi ten makijaż. poprzyklejala rzęsy do moich rzes zamiast do powiek i jak ściągalam to powyrywalam sobie parę swoich :( idę do sprawdzonej profesjonalnej. szczerze to już bym chciała żeby mi minęło i żebym była przed weselem. nie mogę się juz doczekać :)

Do góry