reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witajcie sobotnio wieczorowo.
Ja dziś pół dnia spędziłam w galerii handlowej. W New Yorku fajne promocje były więc Wyszłam z trzema bluzkami nie takimi typowo ciążowymi ale jak najbardziej się nadają na kolejne miesiące. Widziałam tez piękne zestawy dla Maluszków w C&A ale póki co nie kupiłam, bo w marcu mam dostać mega dużo ubranek od kuzyna mojego M, wiec dopiero będę dokupowac jak będę wiedziała co mam.
MAŁY coś mnie dziś słabo kopie i się denerwuję, już dwa razy sprawdzałam detektorem.

Nafoczka, witaj Kochana i na tym wątku

Julka89 a gdzie zdjęcie makijażu?

Julita, czym.sie martwisz? Brzuszek na tym etapie jest jeszcze dosyć nisko, macica w połowie ciąży sięga pępka.

Zielona stokrotka, pewnie ze trzymamy kciuki

Buziaki dla Reszty Ciężarówek!!!!!!

Ja zjadlam 3 delicje i wreszcie Mały zaczął tańce

U moich sąsiadów jakaś impreza. Muza tak głośno leci ze ledwo słyszę tv, a oglądam film.
Dobry, polecam "Zaginiona Dziewczyna"

reklama
Tez czekam do środy. mnie tak kręgosłup boli a właściwie kość ogonowa ze nie mogę się ruszyć i przewrócić na łóżku z boku na bok
u mnie jest to samo, wczoraj to aż wyłam z bólu i łzy same leciały dopiero po masażu troszkę ustąpiło...

Doris nie wiem czemu wieczorami takie myśli mnie nachodzą,,,i przeraża mnie poród....

hej
Mi do kompa ostatnio nie drodze....Wyrwałam się z domu,chwilę odpocząć,no mam nadzieje że sie uda...
Fazerka mam to samo z ruchami ....
Doris fajnie tak zaliczyc zakupy na plus !
Ja dzis tak sobie się czułam ...musiałam się położyć ...

Dziewczyny a Wy coś cwiczycie?
Ja postanowiłam się zapytać lekarza, będę we wtorek po zwolnienie i jak będę w domku a synek w żłobku to będę godzin nie ćwiczyć hihi potem będzie łatwiej dojść do firmy przy porodzi,a i nogi muszę jakimś antycelulitowym smarować bo trochę mam. Będę miała na l4 trochę więcej czasu...

Hej kobietki!

Madziolina, ja ćwiczę już od 2 tygodni, chodzę na fitness dla ciężarnych 2 razy w tygodniu. Póki co jestem tam najmniej zaawansowana ciążowo, bo większość dziewczyn grubo po 30 tygodniu albo tuż przed porodem. Ćwiczenia wyglądają jak zwykły fitness, tylko lżej, mniej powtórzeń i bez ćwiczeń na brzuch. Polecam, bo potem mogę pracować przy kompie bez bólu. Oczywiście mój gin był przeciwny, ale on by chyba chętnie wszystkie ciężarne do łóżka położył na całą ciążę.

Hej
Ja to najwięcej ćwiczę...odpoczywanie i leżenie na tapczanie. No ale moja ciążka wysokiego ryzyka więc nic nie zrobię. Co do cellulitu to robi mi się straszny, w poprzedniej ciąży też tak było ale to przez to, że zbiera się woda, zaczął mi schodzić no normalnego przedciążowego stanu jakoś 2-3 miesiące po porodzie.

Ja jeszcze leżę z Małą w łóżku, M wyjechał w piątek i dziś wraca wieczorem. Nie mam planu co na obiad zrobić.
Życzę Wszystkim Udanej Niedzieli!

Hej hej, ja w "normalnym" zyciu zajmuje sie sportem na codzien wiec w zasadzie te 9miesiecy to taki sportowy urlop dla mnie;) rozwazalam opcje fitnessu albo jogi w ciazy ale nie przepadam za grupowymi cwiczeniami szczerze mowiac dlatego codziennie spaceruje 5km w terenie tak zeby troszke sie poruszac ale tez dotlenic mozg i dzidzie:)

No ja zamierza z pół godz dziennie ćwiczyć, tylko muszę jakieś fajne zestawy ćwiczeń znaleźć w necie.
Ale to tak jak mówię, jak na l4 już pójdę to sobie na spokojnie pocwiczw.
Też nie wiem co na obiad...

reklama
No ja zamierza z pół godz dziennie ćwiczyć, tylko muszę jakieś fajne zestawy ćwiczeń znaleźć w necie.
Ale to tak jak mówię, jak na l4 już pójdę to sobie na spokojnie pocwiczw.
Też nie wiem co na obiad...
Jak znajdziesz jakies ciekawe zestawy cwiczen dla ciezarowek to mysle ze wszystkie chetnie bysmy podpatrzyly;)

Do góry