reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Julita - spaceruj i broń boże się nie schylaj. Jak musisz cos wziąć z dołu, to kucnij. Z ćwiczeń rociągających sama możesz robić tylko siad japoński - sprawdz sobie na ggoglach, youtube

Nasz kręgosłup jest i będzie mocno obciążony i musimy bardzo uważać. Wiem co mówię, bo swoje przeszłam..... I teraz na prawo i lewo wszystkich przestrzegam. Tylko nikt mnie nie słucha.... :( :( Ale to tak jest - dopóki się nie posypie, to każdy moje rady ma w nosie. Nie mówię tego personalnie do żadnej z Was, po prostu tak jest. Żal mi tylko Was i tego bólu, który Wam dokucza....

@Zielona_stokrotka - kciuki zaciśnięte1!! &&&

Kto wizytuje w tym tygodniu??
właśnie już sie przekonałam że o wiele lepiej jest kucnąć niż się schylić i podnosić z bólem krzyża,,,,,,,gorzej tylko bo mam słabe nogi i z przysiadu ciężko mi się podnieść. Ale to dlatego że mam złą diete, nie wiem co z tym zrobić.
Dziś zjadłam obiad i mam do niego już wstręt masakra coś okropnego, a jeszcze mc temu jadłam to aż mi sie uszy trzęsły...
teraz bym jadła tylko na słodko...
tak jak wczoraj naleśniki
a dziś cukier znowu na czczo 51:shocked2:
Wizytę mam w środę!!!:yes:

reklama
Pisałam wam że wczoraj się pytałam pani w reserved do kiedy mają promocję to odpowiedziała ze do niedzieli, a dziś koleżanka mi pisze ze specjalnie poszła i już promocji nie ma...
ludzie oburzeni krzyczeli do sprzedawczyń ze są oszustami...
Zajrzałam na fb na stonkę reservd a tam suchej nitki na nich nie zostawili;P
wszyscy oburzeni bo na weekend każdy planował wieksze zakupy;P

Ja też wczoraj specjalnie wyslalam siostrę żeby mi parę ciuszkow kupić a tu klops po promocji!! Skończyła się podobno w piatek :(

Dziewczyny, w poniedzialek mam polowkowe, potrzymajcie za nas kciuki, dobrze

Trzymam kciuki, ja też mam jutro połówkowe ☺

Dziewczyny a Wy coś cwiczycie?
Ja postanowiłam się zapytać lekarza, będę we wtorek po zwolnienie i jak będę w domku a synek w żłobku to będę godzin nie ćwiczyć hihi potem będzie łatwiej dojść do firmy przy porodzi,a i nogi muszę jakimś antycelulitowym smarować bo trochę mam. Będę miała na l4 trochę więcej czasu...

Ja niestety nic nie ćwicze. W ogóle mało mam ruchu bo coś ciągle jest nie tak i muszę leżeć...ale jak zrobi się cieplej to na pewno pomyśle o częstych spacerach. Chociaż jak chodze to zaraz boli mnie w pachwinie :( i wtedy ledwo IDE...

Kto wizytuje w tym tygodniu??

Ja jutro mam połówkowe no i wizytę również ☺☺

Ja tez nic nie cwicze... wystarczająco narobie sie w domu i przy starszaku ;)
Teraz przez kilka dni tym bardziej bede zmeczona bo zostawiam Maksia w domu bo w szkole szkarlatyna panuje i gin mi powiedzial zebym lepiej tego nie zlapala wiec ryzykowac nie bedziemy...

Julka, śliczna fryzura, taka leciutka :) Ale będziesz piękna! Ja z makijażu próbnego też byłam strasznie niezadowolona, ale na ślubnym już wyszło perfekcyjnie. Po prostu się nie dogadałyśmy na próbnym czego dokładnie chcę i jaki będzie charakter całości.

reklama
papagena ale akurat ta kosmetyczka całkiem spieszyła mi ten makijaż. poprzyklejala rzęsy do moich rzes zamiast do powiek i jak ściągalam to powyrywalam sobie parę swoich :( idę do sprawdzonej profesjonalnej. szczerze to już bym chciała żeby mi minęło i żebym była przed weselem. nie mogę się juz doczekać :)

Do góry