reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

hej hej ale "plodne" w posty jestescie ;-) ledwie poszlam na imieniny a tu juz nadazyc trudno ;-)
Zazdroszcze tym co cwicza, ja tylko spacerowac moge, ciaza 6, szyjka 28mm-bez szalu a w krzyzu tez lupie jak was. Brzusio jest nisko a na dodatek maly tam siedzi i tez nisko kopie wiec dziwne uczucie... a co do wczasow to za bardzo sie boje jechac na L4 bo ryzyko..
aaa no i krzyze to tez taka moja zmora jako ksiegowej...
Zycze spokojnej nocy, bez siusianua co godzine :-D

reklama
U mnie też szału z szyjka nie było. ciekawe jak będzie teraz..
stanęłam na wadze, przytylam swoje pierwsze 2 kg w tej ciąży i to przez 3 tygodnie także wynik konkretny. musze przystopować ze słodkim.

Nafoczka nie wiem jak reszta ale ją co 2 godziny w nocy wstaje na siusiu :(
Julka dopiero 2 kg także nie masz czym się stresowac...nie to co ja +9kg ☺ hmmm może jeszcze przed snem jakieś ciasteczko wsune hihihhi

U mnie też szału z szyjka nie było. ciekawe jak będzie teraz..
stanęłam na wadze, przytylam swoje pierwsze 2 kg w tej ciąży i to przez 3 tygodnie także wynik konkretny. musze przystopować ze słodkim.
Julka nie przesadzaj co to jest 2 kg, ja w cyckach przybrałam wiecej:(

a miałam się was pytać, bo w pierwszej ciąży tego nie miałam a teraz normalnie na brzuchu obok pępka urosły mi włoski:hmm::szok::surprised:, czy u was też coś podobnego ma miejsce?

a miałam się was pytać, bo w pierwszej ciąży tego nie miałam a teraz normalnie na brzuchu obok pępka urosły mi włoski:hmm::szok::surprised:, czy u was też coś podobnego ma miejsce?

Tak tak :) mi caly brzuchol sie w takim meszku zrobil . .czytalam o tym ze podobno to jest zeby utrzymać odpowiednie cieplo .. ale.czy to prawda ?:) po ciazy znika:)

Tez mam te włoski ;-) niektóre nawet ciemne Hihi...

Ja tez nie ćwiczę w sumie mało sie ruszam, mam nadzieje ze jak bedzie ciepło to ruszę tyłek na spacerki dotleniac siebie i małego, ale tu na Woli średnio jest gdzie spacerować. Wszędzie ruchliwe ulice, słabo jeśli chodzi o otoczenie do spacerowania :) zdarza mi sie poćwiczyć z mezem wieczorem ;) ale trochę sie boje bo nie wiem jak z ta szyjka teraz wiec szału nie ma...

Juz tak sie nie moge doczekać aż urodzę Synusia i bede go przytulać całować i patrzeć na niego :) a to dopiero połowa ciazy za tydzień, ale szybko zleciało wiec druga tez pewnie szybko zleci.
Juz nie moge sie doczekać połówkowego...tak sie tym stresuje, muszę wyluzować bo Syna niepokoje tylko :(

Buziaki Kobietki, udanych wizyt w tym tygodniu, chorującym zdrówka, smutnym uśmiechu i wszystkim wszystkiego dobrego :-)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Eh te żylaki i naczynka. Pozostaje mieć tylko nadzieję, że zejdzie to dziadostwo po porodzie.
Co do włosków na brzuchu, zaczęły mi rosnąć w pierwszej ciąży i od tej pory rosną cały czas :p

reklama
No całkiem sporo wizyt Was czeka. Lubię czytać wasze relacje :-) Powodzenia!

Julka - ja też przytyłam swoje pierwsze 2kg. Byle nie więcej jak 9!

Na szczęście omijają mnie hemoroidy, ale naczynka pękają mi już daaawno..... I do tej pory nie miałam ani jednego rozstępu, brzuch mam cały, piersi też. Mam tylko stare, na udach, no ale nic z tym już nie zrobię.... :-(
Co do włosków - to podobno normalne. No i jeszcze pręga, linia może się pojawić. ja nie miałam w żadnej ciąży....

Ja ćwiczę. Moja rehebilitacja trwa już 3,5 roku. Bez ćwiczeń nie byłabym w stanie funkcjonować, pracę mam biurową. No, teraz już nie pracuję ;-) No ale ja jestem w innej sytuacji i ja ćwiczę nawet bez ciąży :p

Zjawe widziałam, film mnie nie zachwycił, choć Leo już dawno zasłużył na oskara........ Boję się iść objerzeć Pokój, bo ja bardzo emocjonalnie reaguję na takie filmy....

Do góry