reklama
kitty89
Fanka BB :)
Julka ja również po próbnym makijażu byłam załamana. . I koniec końców sama zdecydowałam sie malować i uważam że super zrobiłam, wszystko tak jak chciałam
Fryzura ekstra będziesz slicznie wyglądała
Ja raz troche pocwiczylam w domu ale nie dokonca przypadły mi te cwiczenia z youtuba i musze cos poszukać innego, na razie tylko spacery ale za długo też nie mogę chodzić bo mnie rwie w pachwinach Dzudka_88 łącze się6 w bólu
Fryzura ekstra będziesz slicznie wyglądała
Ja raz troche pocwiczylam w domu ale nie dokonca przypadły mi te cwiczenia z youtuba i musze cos poszukać innego, na razie tylko spacery ale za długo też nie mogę chodzić bo mnie rwie w pachwinach Dzudka_88 łącze się6 w bólu
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
A mi popękały z kolei naczynka na nodze, mam żylaki w miejscu intymnym i hemoroidy, z których codziennie mi krew leci w dużej ilości. Kończę juz opakowanie cyclo 3 fort, ale nie widzę efektów.
nieufna
Mi żyłki na nogach też pękaja
Poza tym coraz mi ciężej a do końca jeszcze 4 miesiące, boję się myśleć co bedzie dalej.
W weekend byliśmy w kinie, na Zjawie i na filmie Pokój. Powiem wam, że Zjawa taka sobie, uwielbiam Di Caprio, ale ma lepsze film, natomiast Pokój - ojjjj polecam każdemu, zarąbiasty film, NA FAKTACH!!! Tylko nie czytajcie recenzji - tak się go najlepiej ogląda
Poza tym coraz mi ciężej a do końca jeszcze 4 miesiące, boję się myśleć co bedzie dalej.
W weekend byliśmy w kinie, na Zjawie i na filmie Pokój. Powiem wam, że Zjawa taka sobie, uwielbiam Di Caprio, ale ma lepsze film, natomiast Pokój - ojjjj polecam każdemu, zarąbiasty film, NA FAKTACH!!! Tylko nie czytajcie recenzji - tak się go najlepiej ogląda
margerrita
witam nowa mamusie
co do cwiczen to ja uprawiam sport lezenie na kanapie ale po ciazy bede sie ruszac, oj bede, by te kg pospadaly bo bez ruchu to samo nie pojdzie
@zielona &&&
@nieufna chcialabym na zjawe, ale ja ostatnio to jak cokolwiek wlacze sobie by obejrzec to od razu kima, a tak glupio kimac w kinie
co do cwiczen to ja uprawiam sport lezenie na kanapie ale po ciazy bede sie ruszac, oj bede, by te kg pospadaly bo bez ruchu to samo nie pojdzie
@zielona &&&
@nieufna chcialabym na zjawe, ale ja ostatnio to jak cokolwiek wlacze sobie by obejrzec to od razu kima, a tak glupio kimac w kinie
Needi
Współczuję :-(A mi popękały z kolei naczynka na nodze, mam żylaki w miejscu intymnym i hemoroidy, z których codziennie mi krew leci w dużej ilości. Kończę juz opakowanie cyclo 3 fort, ale nie widzę efektów.
Ja też mam zylaki ale na nodze lewej przy kolanie. Nowe naczynka popękane wyszły. Brzydko to wyglada :'(
fazerkamm
Panna_migotka tez zauwazylam na nogach u mnie kilka popekanych naczynek a zylakow nie mam... ehhh...
Julita dzięki...jakoś lepiej mi ..choć dziś do południa miałam jakieś nerwy...Nie wiem czy sobie czegoś nie wkręcam , a to chyba najgorsze ...
W razie czego na spę zażyłam ,poleżałam.
Jutro leniwy spokojny dzień.
Wszystkim !!! wizytującym w tym tygodniu zyczę powodzenia i usmiechu na twarzach oraz super wieści !
W razie czego na spę zażyłam ,poleżałam.
Jutro leniwy spokojny dzień.
Wszystkim !!! wizytującym w tym tygodniu zyczę powodzenia i usmiechu na twarzach oraz super wieści !
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
hmm, nawet nie mów mi o hemoroidach, to moja zmora po pierwszej ciąży......A mi popękały z kolei naczynka na nodze, mam żylaki w miejscu intymnym i hemoroidy, z których codziennie mi krew leci w dużej ilości. Kończę juz opakowanie cyclo 3 fort, ale nie widzę efektów.