Cześć Dziewczyny Jak tam na dziś u nas noc zarwana wczoraj wynieśli płyty gipsowe takie nie potrzebne kawałki na pole w nocy zmógł się wiatr i latało to po całym podwórku. Jakbyście widziały mojego padłybyście ze śmiechu ganiał w gatkach po polu i to zbierał. Oczywiście nasz kochany Psiak stwierdził że nastał czas zabawy i rzucał się na wszystko co mąż wziął do ręki. Patrzyłam na to wszystko z okna i miałam taki polew, jak wracał to szybko do łózka i udawałam że śpię Ale nie mogłam powstrzymać śmiechu. Ale miał minę
Co do tematów waszych a glukozą dacie radę nie jest wcale tak źle warto zabrać ze sobą cytrynę
Witam Nowe lipcóweczki ale nas już jest
Co do problemu z oddawaniem moczu to pomaga pochylenie się przy tej czynności do przodu mi pomaga i tak ganiam co chwila ale to też z powodu tego ze mam zaparcia i staram się dużo pić
Co do tematów waszych a glukozą dacie radę nie jest wcale tak źle warto zabrać ze sobą cytrynę
Witam Nowe lipcóweczki ale nas już jest
Co do problemu z oddawaniem moczu to pomaga pochylenie się przy tej czynności do przodu mi pomaga i tak ganiam co chwila ale to też z powodu tego ze mam zaparcia i staram się dużo pić