reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Cześć Dziewczyny :) Jak tam na dziś u nas noc zarwana wczoraj wynieśli płyty gipsowe takie nie potrzebne kawałki na pole w nocy zmógł się wiatr i latało to po całym podwórku. Jakbyście widziały mojego padłybyście ze śmiechu ganiał w gatkach po polu i to zbierał. Oczywiście nasz kochany Psiak stwierdził że nastał czas zabawy i rzucał się na wszystko co mąż wziął do ręki. Patrzyłam na to wszystko z okna i miałam taki polew, jak wracał to szybko do łózka i udawałam że śpię :) Ale nie mogłam powstrzymać śmiechu. Ale miał minę :D

Co do tematów waszych a glukozą dacie radę nie jest wcale tak źle :) warto zabrać ze sobą cytrynę

Witam Nowe lipcóweczki :) ale nas już jest :)

Co do problemu z oddawaniem moczu to pomaga pochylenie się przy tej czynności do przodu :) mi pomaga i tak ganiam co chwila ale to też z powodu tego ze mam zaparcia i staram się dużo pić :)

reklama
Hello
ale pospałam dzisiaj tylko u mnie zawsze przerwa ok 2h w nocy z spaniem jak mąż wstaje do pracy

u mnie dzisiaj też głupi sen że się obudziłam i sprawdzałam śniło mi się że poroniłam i płakałam że jak to można w 19 tygodniu poronić

Dzień dobry u mnie noc straszna, ciagniecie ciągle po lewej i prawej pod brzuchem,męczące to strasznie + problemy z oddychaniem przez katar. Co za porażka.

hej
I ja się witam w biegu, bo się pakuję i wracam nad morze z Małą. Pociąg mam po 13, mam nadzieję, że moje auto tam jeszcze stoi, bo na 15 m mój M zgubił kluczyki, które się nie znalazły. W ogóle przedwczoraj to jakaś seria niefortunnych zdarzeń nas spotkała. Musiałam wrócić wczoraj z Małą busem bo miałam połowkowe, M przedwczoraj późnym wieczorem wracał tez busem, bo do pracy na rano. A ja dziś jadę pociągiem.
Pozdrawiam was wszystkie!!!

reklama
Do góry