reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Mój Maluch też ma takie wieczory, że szaleje... Wczoraj oglądaliśmy film, a Maluch świrował tak, że nawet mąż czuł. Dawno nie byliśmy na badaniach więc nie wiem jakich jest rozmiarów, ale wizyta coraz bliżej... Nie mogę się doczekać, aż zobaczę mojego urwisa :)

reklama
Eee dziewczyny ta glukoza jest przereklamowana, nie jest tak zle, bardzo slodziutkie ale jak dajecie rade zjesc np dwa slodkie batoniki na raz albo kilka kostek cukru to dacie rade i to:)

A z czasem będzie gorzej? Przejdzie? Bo kurcze nie wyobrażam sobie co będzie później? :( nie mamy windy...
Ja w 7 i 8 miesiącu miałam takie zadyszki, że jak miałam wejść na drugie piętro to robiłam sobie przystanki :p Jak wchodzilam pod górkę to też sapalam jak pies. Przed samym porodem bylo już dobrze bo brzuch obniżył się.

Witajcie dziewuszki :)
Przeczytalam, nadrobilam ale mialabym tyle pisanie ze doszlam do wniosku ze nie ma sensu :p
Powiem tylko tyle ze niektóre komentarze wcale mi sie nie podobaja ale jak narazie bede dokladnie obserwować nasze forum. Dziewczyny ktore znaja plec i jeszcze do mnie nie pisaly, prosze o wiadomość priv bym uzupelnila nasza list. Osoby ktore NIE sa aktywne na forum z listy beda usuwane.
Pozdrawiam Was serdecznie :*
Milego dnia zycze.

Tez mi sie śnił dzidziuś kilka razy, najpierw ze synek i był chory miał downa, pozniej ze był zdrowy a pozniej córeczka w różowej sukieneczce ;) ale z tym chorym to masakra :(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Mi też za pierwszym razem śniło sie, że córka ma downa :/ przykry sen :( Na szczęście drugi był o wiele weselszy- napisałam wam o nim.

Kamcia myślę że takie sny to raczej normalne przeżywamy każdy element naszego życia. Najpierw były sny o chorobie maluszka za chwile znowu będą takie bo jesteśmy w połowie. A za nie długo o porodzie.[emoji20]

f2w3kw7ihyqz70ec.png

reklama
Hejka Wszystkim :)
Mnie sie dzisiaj śniło...najpierw ze wiedziałam ze mam dzidziusia ale nie ja go urodziłam i poszłam do niej po niego, był taki śmieszny miał czarna czuprynę i kilka siwych włosów (Tatuś małego mimo bardzo młodego wieku ma juz sporo siwych) wiec sie śmiałam ze odziedziczył a pozniej w drugim śnie śniło mi sie ze ja byłam w ciazy a kolezanka chciała za mnie urodzić w ramach wdzięczności za to co dla niej zrobiłam i sie popłakała jak jej powiedziałam ze chce sama rodzic :D losie co za sny.....:p

Kobietki miłego dnia :)

P.S dzwonił doradca ze piszą umowę wiec moze jednak uda sie podpisać i nie zwariować :D!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry