reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Jeszcze byłam na mszy za ojca i maluchy zeszły mi tam nisko zaczęły się ruszać i naciskać na pęcherz myślałam że po puszcze. Niby nie czułam ze chce mi się siku ale nacisk na pęcherz niesamowity... sobie myślę że nie wytrzymam. Wróciłam do domu na kibelek a tam tylko trochę...

f2w3kw7ihyqz70ec.png
Zaczyna się lanie po pięć kropelek :-D

Needi na też po parę kropel, już myślałam że coś z pecherzem mam.
Jusuawa to Twoje pierwsze dziecko. Ja przy pierwszym to chyba po 20 tyg poczułam. Ja już czuje teraz czasem takie kopniaczji lekkie hehe. Dziś mam wizytę z usg ale nie polowkowe jeszcze. Można suwak utyworzyc z telefonu?

witajcie. mój maluch tez najbardziej szaleje wieczorem i zauwazylam ze po kwasnym rowniez, czuje kopniaki i mój też już parę razy poczuł ale synuś z usg tez sporo starszy :) dziewczyny jak myślałam że takie problemy ze ciężko, że bóle kręgosłupa i pachwin to dopiero kolo 30 tygodnia a mi ostatnio dół kręgosłupa nie daje spać. tak mnie strasznie boli w nocy i do tego mi jest ciężko. ostatnio mi trochę brzuch urósł i moze musze się przyzwyczaić :) co do wstawania siku to ja wstaje tylko raz sporadycznie sie zdarzy dwa razy.

Jusuawa to Twoje pierwsze dziecko. Ja przy pierwszym to chyba po 20 tyg poczułam. Ja już czuje teraz czasem takie kopniaczji lekkie hehe. Dziś mam wizytę z usg ale nie polowkowe jeszcze. Można suwak utyworzyc z telefonu?
Chyba nie...

reklama
Jasne ze można.

Wejdź w przeglądarkę znajdź suwAczek zrób co i jak i skopiuj ten link a potem w ustawieniach ja np korzystam z tapatalk w telefonie wchodzę w ustawienia profilu sygnatura wybieram własną i wklejasz

f2w3kw7ihyqz70ec.png

Do góry