Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dariazgr, ja też czuje kopniaczki więcej z prawej strony i na środku niż z lewej. widocznie tak dzieciom wygodnie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fazerkamm a co Ci sie nie podoba w naszych komentarzach?Witajcie dziewuszki
Przeczytalam, nadrobilam ale mialabym tyle pisanie ze doszlam do wniosku ze nie ma sensu
Powiem tylko tyle ze niektóre komentarze wcale mi sie nie podobaja ale jak narazie bede dokladnie obserwować nasze forum. Dziewczyny ktore znaja plec i jeszcze do mnie nie pisaly, prosze o wiadomość priv bym uzupelnila nasza list. Osoby ktore NIE sa aktywne na forum z listy beda usuwane.
Pozdrawiam Was serdecznie :*
Milego dnia zycze.
wcale nie glupawkowe ja tez wczoraj czulam a to z prawej a to po srodku heh az sie smialam bo caly czas wieczorami trzymam sie za brzuszek w oczekiwaniu na kopniaki(uwielbiam kopniaki) i nagle bum bum haha wiadomo nie az tak strasznie mocne ale czulam ze to kopniecie nie jakies trawienie no specyficzne uczucie...jak nigdy do tad wiec musialo byc to kopniecie..u Ciebie widocznie tak jest bo dzidzi sie uklada...i tak jest jej wygodniespokojnie na pewno wszytsko jest dobrze...dobrze dobrze niech kopia nasze malenstwaaaaDzien Dobry lipcoweczki
Mam do was (pewnie glupkowate) pytanko Ale musicie mi wybaczyc bo to moja pierwsza ciaza i nie mam doswiadczenia
Od poltora tygodnia czuje ruchy moje szkraba. Nie czuje smyrania ani przelewania tylko kopniaczki Jest ich nawet duzo i o tych samych porach dnia Nawet maz je czuje przez skore
Zastanawiam sie tylko bo one sa zawsze po jednej stronie brzucha. Wiekszosc jest bardzo nisko i wszystkie sa tylko po prawej stronie brzucha czasem zdarzy sie na srodku ale po lewej jeszcze nigdy nie czulam....
Myslicie,ze to normalne?
Nigdy nie pomyślałam, żeby zjeść kilka kostek cukru ale masz racje- jest to znośne. Za to ja dopiero po 1-2h od wypicia tego źle się poczułam, dlatego teraz będę siedzieć na tyłku i nie ruszać się.Eee dziewczyny ta glukoza jest przereklamowana, nie jest tak zle, bardzo slodziutkie ale jak dajecie rade zjesc np dwa slodkie batoniki na raz albo kilka kostek cukru to dacie rade i to
To dajcie mi zaproszenie na fb. Pamietacie jak się nazywam ?na fb
ale produkcja jeszcze większa niz tutaj
ja tez już czekam i czekam na skarba mojego dziś zaczęłam właśnie 17 tydzień A brzusio mmmm no po maluuuu rośnie ale wielki rozmiarów jakiś nie ma...agnesdem dzieki za info ja tez wygladam pewnie smiesznie bo wieczorami po pracy leze na sofie z nogami wyciagnietymi i trzymam sie obiema dlonmy za ten moj malutki brzuszek jakbym conajmniej w 8 miesiacu ciazy byla ale co poradzic na to,ze tak bardzo sie chce poczuc tego maluszka