reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Dzudka trzymam kciuki, powodzenia Kochana :*

Ja wczoraj zaczęłam uskuteczniać przytulanki bo mamy pozwolenstwo gina ale tylko mnie M wkurzył i tyle z tego było. Owinelam sie kołdra wypielam tyłkiem i poszłam spac...i o. A miało byc tak pięknie :)

Dziewczyny w Tesco sa cudne ubranka, chyba nowa kolekcja. Z racji ze w moim brzuszku mieszka synek patrzyłam na chłopięce i sie zakochałam, sa cudne, ale chce sie jeszcze wstrzymać z zakupami. Zajrzyjcie jak macie możliwość bo ja sie rozplywalam nad tymi komplecikami :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Witajcie dziewuszki :)
Przeczytalam, nadrobilam ale mialabym tyle pisanie ze doszlam do wniosku ze nie ma sensu :p
Powiem tylko tyle ze niektóre komentarze wcale mi sie nie podobaja ale jak narazie bede dokladnie obserwować nasze forum. Dziewczyny ktore znaja plec i jeszcze do mnie nie pisaly, prosze o wiadomość priv bym uzupelnila nasza list. Osoby ktore NIE sa aktywne na forum z listy beda usuwane.
Pozdrawiam Was serdecznie :*
Milego dnia zycze.
Fazerkamm a co Ci sie nie podoba w naszych komentarzach?

Dzien Dobry lipcoweczki :)

Mam do was (pewnie glupkowate) pytanko :p Ale musicie mi wybaczyc bo to moja pierwsza ciaza i nie mam doswiadczenia :)
Od poltora tygodnia czuje ruchy moje szkraba. Nie czuje smyrania ani przelewania tylko kopniaczki :) Jest ich nawet duzo i o tych samych porach dnia :) Nawet maz je czuje przez skore :)
Zastanawiam sie tylko bo one sa zawsze po jednej stronie brzucha. Wiekszosc jest bardzo nisko i wszystkie sa tylko po prawej stronie brzucha czasem zdarzy sie na srodku ale po lewej jeszcze nigdy nie czulam....
Myslicie,ze to normalne?
wcale nie glupawkowe:) ja tez wczoraj czulam a to z prawej a to po srodku heh az sie smialam bo caly czas wieczorami trzymam sie za brzuszek w oczekiwaniu na kopniaki(uwielbiam kopniaki) i nagle bum bum haha wiadomo nie az tak strasznie mocne ale czulam ze to kopniecie nie jakies trawienie;) no specyficzne uczucie...jak nigdy do tad:) wiec musialo byc to kopniecie..u Ciebie widocznie tak jest bo dzidzi sie uklada...i tak jest jej wygodnie:)spokojnie na pewno wszytsko jest dobrze...dobrze dobrze niech kopia nasze malenstwaaaa:)

agnesdem dzieki za info :) ja tez wygladam pewnie smiesznie bo wieczorami po pracy leze na sofie z nogami wyciagnietymi i trzymam sie obiema dlonmy za ten moj malutki brzuszek jakbym conajmniej w 8 miesiacu ciazy byla :p ale co poradzic na to,ze tak bardzo sie chce poczuc tego maluszka :)

Eee dziewczyny ta glukoza jest przereklamowana, nie jest tak zle, bardzo slodziutkie ale jak dajecie rade zjesc np dwa slodkie batoniki na raz albo kilka kostek cukru to dacie rade i to:)
Nigdy nie pomyślałam, żeby zjeść kilka kostek cukru :p ale masz racje- jest to znośne. Za to ja dopiero po 1-2h od wypicia tego źle się poczułam, dlatego teraz będę siedzieć na tyłku i nie ruszać się.

Ja za słodkim nie przepadam. Przed ciążą to ciast wcale, batonik raz na miesiąc, no pączuś do kawki mógł być :) Teraz w sumie nieco lepiej, czasem mnie ciągnie na słodkie, ale generalnie słodkie bleee ;) czekolada? zawsze jak dostawałam kładłam na półkę, a mąż jeszcze jako chłopak wyjadał :p dlatego lubił do mnie przychodzić :D

reklama
agnesdem dzieki za info :) ja tez wygladam pewnie smiesznie bo wieczorami po pracy leze na sofie z nogami wyciagnietymi i trzymam sie obiema dlonmy za ten moj malutki brzuszek jakbym conajmniej w 8 miesiacu ciazy byla :p ale co poradzic na to,ze tak bardzo sie chce poczuc tego maluszka :)
ja tez już czekam i czekam na skarba mojego dziś zaczęłam właśnie 17 tydzień:) A brzusio mmmm no po maluuuu rośnie ale wielki rozmiarów jakiś nie ma...

Do góry