reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Cześć Dziewczyny :) Jak tam na dziś u nas noc zarwana wczoraj wynieśli płyty gipsowe takie nie potrzebne kawałki na pole w nocy zmógł się wiatr i latało to po całym podwórku. Jakbyście widziały mojego padłybyście ze śmiechu ganiał w gatkach po polu i to zbierał. Oczywiście nasz kochany Psiak stwierdził że nastał czas zabawy i rzucał się na wszystko co mąż wziął do ręki. Patrzyłam na to wszystko z okna i miałam taki polew, jak wracał to szybko do łózka i udawałam że śpię :) Ale nie mogłam powstrzymać śmiechu. Ale miał minę :D

Co do tematów waszych a glukozą dacie radę nie jest wcale tak źle :) warto zabrać ze sobą cytrynę

Witam Nowe lipcóweczki :) ale nas już jest :)

Co do problemu z oddawaniem moczu to pomaga pochylenie się przy tej czynności do przodu :) mi pomaga i tak ganiam co chwila ale to też z powodu tego ze mam zaparcia i staram się dużo pić :)

reklama
Hello
ale pospałam dzisiaj tylko u mnie zawsze przerwa ok 2h w nocy z spaniem jak mąż wstaje do pracy

u mnie dzisiaj też głupi sen że się obudziłam i sprawdzałam śniło mi się że poroniłam i płakałam że jak to można w 19 tygodniu poronić

Dzień dobry u mnie noc straszna, ciagniecie ciągle po lewej i prawej pod brzuchem,męczące to strasznie + problemy z oddychaniem przez katar. Co za porażka.

hej
I ja się witam w biegu, bo się pakuję i wracam nad morze z Małą. Pociąg mam po 13, mam nadzieję, że moje auto tam jeszcze stoi, bo na 15 m mój M zgubił kluczyki, które się nie znalazły. W ogóle przedwczoraj to jakaś seria niefortunnych zdarzeń nas spotkała. Musiałam wrócić wczoraj z Małą busem bo miałam połowkowe, M przedwczoraj późnym wieczorem wracał tez busem, bo do pracy na rano. A ja dziś jadę pociągiem.
Pozdrawiam was wszystkie!!!

reklama
Do góry