ooo super ojej ale oby pogoda Wam dopisala a ferie macie? udanego wypoczynkuuuuua polowkowe udane wszystko ok????????????????????????hej
I ja się witam w biegu, bo się pakuję i wracam nad morze z Małą. Pociąg mam po 13, mam nadzieję, że moje auto tam jeszcze stoi, bo na 15 m mój M zgubił kluczyki, które się nie znalazły. W ogóle przedwczoraj to jakaś seria niefortunnych zdarzeń nas spotkała. Musiałam wrócić wczoraj z Małą busem bo miałam połowkowe, M przedwczoraj późnym wieczorem wracał tez busem, bo do pracy na rano. A ja dziś jadę pociągiem.
Pozdrawiam was wszystkie!!!
reklama
iwonaimaja
Fanka BB :)
tak ale na czacieseriooo jeszcze wieksza produkcjaaaa???????????
ja opuściłam grupę tą z czatu bo nie nadążałam
dariazgr
ooo ja tez jestem ciekawa ile nas juz tutaj jestpewnie im więcej tym lepiej
Fazerka Ty policz te mamy bo coś mi się zdaje, że w lipcu to chyba sale porodowe pękną w szwach i może to stąd ta ilośc postów
Witajcie
Ja nadal sobie leże w szpitalnym łóżku i czekam kiedy wreszcie będę mogła wyspac się we własnym lozeczku..u boku M.
Ja nadal sobie leże w szpitalnym łóżku i czekam kiedy wreszcie będę mogła wyspac się we własnym lozeczku..u boku M.
Oj widze że z tym siusianiem macie tak jak ja. Najgorsze są noce, wtedy wstaje co 2 godz ale to może męczyć...eh... W dzień jest trochę lepiej ale też często czuje parcie na pęcherz a jak przychodzi co do czego to siku mało robię.Ja też z sikaniem mam masakrę... w nocy ze 2-3razy wstaję... w ciągu dnia nawet nie liczę
Nie przejmuj się jest jeszcze czas na czucie ruchów. To moja pierwsza ciąża i też późno poczulam. Pod koniec 19 tyg a nawet może już w 20 tak konkretnie że wiedziałam że to toCzemu ja nie czuję dzidźki jak wy Venicee i Doris rodzicie później niż ja
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Ale które komentarze ci się nie podobaja;???Witajcie dziewuszki
Przeczytalam, nadrobilam ale mialabym tyle pisanie ze doszlam do wniosku ze nie ma sensu
Powiem tylko tyle ze niektóre komentarze wcale mi sie nie podobaja ale jak narazie bede dokladnie obserwować nasze forum. Dziewczyny ktore znaja plec i jeszcze do mnie nie pisaly, prosze o wiadomość priv bym uzupelnila nasza list. Osoby ktore NIE sa aktywne na forum z listy beda usuwane.
Pozdrawiam Was serdecznie :*
Milego dnia zycze.
Hej...
Czy jest tu któraś która nie bierze zestawu witamin dla ciężarnych???
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
ooo super ojej ale oby pogoda Wam dopisala a ferie macie? udanego wypoczynkuuuuua polowkowe udane wszystko ok????????????????????????
Połówkowe opisałam w wątku u Groszkach i fasolkach. Wszystko idealnie. Mały waży już 325g
My już po feriach, młodzi z M zostają w domu. ja jadę tylko z Małą.
Dżudka, kiedy do domku?
Julita1212, ja nie biorę od jakiś 2 tyg, bo mi się skończyły i zawsze zapominam kupić
dariazgr
Dzien Dobry lipcoweczki
Mam do was (pewnie glupkowate) pytanko Ale musicie mi wybaczyc bo to moja pierwsza ciaza i nie mam doswiadczenia
Od poltora tygodnia czuje ruchy moje szkraba. Nie czuje smyrania ani przelewania tylko kopniaczki Jest ich nawet duzo i o tych samych porach dnia Nawet maz je czuje przez skore
Zastanawiam sie tylko bo one sa zawsze po jednej stronie brzucha. Wiekszosc jest bardzo nisko i wszystkie sa tylko po prawej stronie brzucha czasem zdarzy sie na srodku ale po lewej jeszcze nigdy nie czulam....
Myslicie,ze to normalne?
Mam do was (pewnie glupkowate) pytanko Ale musicie mi wybaczyc bo to moja pierwsza ciaza i nie mam doswiadczenia
Od poltora tygodnia czuje ruchy moje szkraba. Nie czuje smyrania ani przelewania tylko kopniaczki Jest ich nawet duzo i o tych samych porach dnia Nawet maz je czuje przez skore
Zastanawiam sie tylko bo one sa zawsze po jednej stronie brzucha. Wiekszosc jest bardzo nisko i wszystkie sa tylko po prawej stronie brzucha czasem zdarzy sie na srodku ale po lewej jeszcze nigdy nie czulam....
Myslicie,ze to normalne?
Połówkowe opisałam w wątku u Groszkach i fasolkach. Wszystko idealnie. Mały waży już 325g
My już po feriach, młodzi z M zostają w domu. ja jadę tylko z Małą.
Dżudka, kiedy do domku?
Jutro kolejne badanie i wtedy zdecydują czy wyjde jutro. Licze na to bardzo bo nie chciałabym spędzić tutaj weekendu...jeszcze tarczycę mi dziś badali,mam nadzieję że wyniki będą dobre. Bo później już nie ma ☺
Cześć,
u mnie noce są koszmarne. Od męża wyniosłam bo mamy zakaz przytulanek i nie możemy przez to zasnąć, a jak się już uda to przeszkadza mi jego chrapanie. W nocy pies od córki przychodzi do mnie spać, a po jakimś czasie córka za psem. Później nie mam gdzie ani jak spać ani czym się przykryć. Poza tym wstaję do toalety ze 3 razy i nie mogę zasnąć. Żeby nie wstawać do toalety tak często ograniczyłam picie i jedzenie wieczorem ale zaraz wynik badania moczu miałam kiepski więc nie pozostało nic innego jak się pomęczyć te kilka miesięcy.
u mnie noce są koszmarne. Od męża wyniosłam bo mamy zakaz przytulanek i nie możemy przez to zasnąć, a jak się już uda to przeszkadza mi jego chrapanie. W nocy pies od córki przychodzi do mnie spać, a po jakimś czasie córka za psem. Później nie mam gdzie ani jak spać ani czym się przykryć. Poza tym wstaję do toalety ze 3 razy i nie mogę zasnąć. Żeby nie wstawać do toalety tak często ograniczyłam picie i jedzenie wieczorem ale zaraz wynik badania moczu miałam kiepski więc nie pozostało nic innego jak się pomęczyć te kilka miesięcy.
reklama