reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

hej
I ja się witam w biegu, bo się pakuję i wracam nad morze z Małą. Pociąg mam po 13, mam nadzieję, że moje auto tam jeszcze stoi, bo na 15 m mój M zgubił kluczyki, które się nie znalazły. W ogóle przedwczoraj to jakaś seria niefortunnych zdarzeń nas spotkała. Musiałam wrócić wczoraj z Małą busem bo miałam połowkowe, M przedwczoraj późnym wieczorem wracał tez busem, bo do pracy na rano. A ja dziś jadę pociągiem.
Pozdrawiam was wszystkie!!!
ooo super ojej ale oby pogoda Wam dopisala a ferie macie? udanego wypoczynkuuuuu:)a polowkowe udane wszystko ok????????????????????????

reklama
Witajcie
Ja nadal sobie leże w szpitalnym łóżku i czekam kiedy wreszcie będę mogła wyspac się we własnym lozeczku..u boku M.

Ja też z sikaniem mam masakrę... w nocy ze 2-3razy wstaję... w ciągu dnia nawet nie liczę :(
Oj widze że z tym siusianiem macie tak jak ja. Najgorsze są noce, wtedy wstaje co 2 godz ale to może męczyć...eh... W dzień jest trochę lepiej ale też często czuje parcie na pęcherz a jak przychodzi co do czego to siku mało robię.

Czemu ja nie czuję dzidźki jak wy Venicee i Doris rodzicie później niż ja :(
Nie przejmuj się jest jeszcze czas na czucie ruchów. To moja pierwsza ciąża i też późno poczulam. Pod koniec 19 tyg a nawet może już w 20 tak konkretnie że wiedziałam że to to

Witajcie dziewuszki :)
Przeczytalam, nadrobilam ale mialabym tyle pisanie ze doszlam do wniosku ze nie ma sensu :p
Powiem tylko tyle ze niektóre komentarze wcale mi sie nie podobaja ale jak narazie bede dokladnie obserwować nasze forum. Dziewczyny ktore znaja plec i jeszcze do mnie nie pisaly, prosze o wiadomość priv bym uzupelnila nasza list. Osoby ktore NIE sa aktywne na forum z listy beda usuwane.
Pozdrawiam Was serdecznie :*
Milego dnia zycze.
Ale które komentarze ci się nie podobaja;???

Hej...

Czy jest tu któraś która nie bierze zestawu witamin dla ciężarnych???

ooo super ojej ale oby pogoda Wam dopisala a ferie macie? udanego wypoczynkuuuuu:)a polowkowe udane wszystko ok????????????????????????

Połówkowe opisałam w wątku u Groszkach i fasolkach. Wszystko idealnie. Mały waży już 325g
My już po feriach, młodzi z M zostają w domu. ja jadę tylko z Małą.

Dżudka, kiedy do domku?

Julita1212, ja nie biorę od jakiś 2 tyg, bo mi się skończyły i zawsze zapominam kupić

Dzien Dobry lipcoweczki :)

Mam do was (pewnie glupkowate) pytanko :p Ale musicie mi wybaczyc bo to moja pierwsza ciaza i nie mam doswiadczenia :)
Od poltora tygodnia czuje ruchy moje szkraba. Nie czuje smyrania ani przelewania tylko kopniaczki :) Jest ich nawet duzo i o tych samych porach dnia :) Nawet maz je czuje przez skore :)
Zastanawiam sie tylko bo one sa zawsze po jednej stronie brzucha. Wiekszosc jest bardzo nisko i wszystkie sa tylko po prawej stronie brzucha czasem zdarzy sie na srodku ale po lewej jeszcze nigdy nie czulam....
Myslicie,ze to normalne?

Połówkowe opisałam w wątku u Groszkach i fasolkach. Wszystko idealnie. Mały waży już 325g
My już po feriach, młodzi z M zostają w domu. ja jadę tylko z Małą.

Dżudka, kiedy do domku?

Jutro kolejne badanie i wtedy zdecydują czy wyjde jutro. Licze na to bardzo bo nie chciałabym spędzić tutaj weekendu...jeszcze tarczycę mi dziś badali,mam nadzieję że wyniki będą dobre. Bo później już nie ma ☺

Cześć,
u mnie noce są koszmarne. Od męża wyniosłam bo mamy zakaz przytulanek i nie możemy przez to zasnąć, a jak się już uda to przeszkadza mi jego chrapanie. W nocy pies od córki przychodzi do mnie spać, a po jakimś czasie córka za psem. Później nie mam gdzie ani jak spać ani czym się przykryć. Poza tym wstaję do toalety ze 3 razy i nie mogę zasnąć. Żeby nie wstawać do toalety tak często ograniczyłam picie i jedzenie wieczorem ale zaraz wynik badania moczu miałam kiepski więc nie pozostało nic innego jak się pomęczyć te kilka miesięcy.

reklama
Dzudka bedzie dobrze, trzymam kciuki. Pamietaj,ze przynajmniej jak lezysz w szpitalu masz odpowiednia pomoc i spokojniejsza jestes bo jest tam zawsze ktos by Ci pomoc lub rozwiac Twoje watpliwosci :)

Do góry