reklama
Tak jak Jolcia pisała, 2h to niekoniecznie 3 wkłucia a przed wypiciem i po 2h drugie. Ja miałam tak jak ona, przed po 1h i po 2hlekarz mi zlecił badanie po 2godzinach więc wyczytałam w internecie, że te dwie godziny oznaczają trzy wkłucia a w grupie ryzyka nie jestem... hmm.. no ale skoro trzeba to trzeba;/
nie, to tylko badanie cukru, jak ma być z obciązeniem to jest napisane z obciązeniemDziewczyny jak mam na skierowaniu napisane cukier to jest to badanie obciążenia glukozą?
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Jolcia_
Fanka BB :)
Ja miałam napisane test ociazenia glukoza 2 pkt.Dziewczyny jak mam na skierowaniu napisane cukier to jest to badanie obciążenia glukozą?
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
No dwie już mam i wychodzi na to, że teraz facecik. TYlko wiesz ja jakoś tak nie skakałam do góry. Ciesze się, że chłopak ale skakać to będę ( jak mi zdrowie pozwoli ) po porodzie jak okaże się, że cały zdrowy i nic nie dolega. Chyba póki nie zobaczę to nie uwierzęChłopczyk? To fajnie. Masz już córki, bo ja mam już 2 a ta będzie 3 [emoji6]
MI się 5 10 15 deformowały po wypraniu nie mogłam tak złożyc by szwy były razem, jakoś skręcały się ubranka albo okazywały się krótkie a szerokie i nie szalałam z temp.praniaDziewczyny weszłam teraz na stronę 5 10 15 i jest bardzo dużo wyprzedaży. Bodziaki za 9,99. [emoji6]
reklama
mamawiki32
Fanka BB :)
Jolcia uwielbiam jak słownik zmienia wyrazyAmi ma 23 miesiące, co do zablokowania to już 5 mamy... Amelka z tych szybko zabójcych i bez objawów