reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny jak mam na skierowaniu napisane cukier to jest to badanie obciążenia glukozą?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
lekarz mi zlecił badanie po 2godzinach więc wyczytałam w internecie, że te dwie godziny oznaczają trzy wkłucia a w grupie ryzyka nie jestem... hmm.. no ale skoro trzeba to trzeba;/
Tak jak Jolcia pisała, 2h to niekoniecznie 3 wkłucia a przed wypiciem i po 2h drugie. Ja miałam tak jak ona, przed po 1h i po 2h

No właśnie tak mi się wydawało, że chyba za wcześnie

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Chłopczyk? To fajnie. Masz już córki, bo ja mam już 2 a ta będzie 3 [emoji6]
No dwie już mam i wychodzi na to, że teraz facecik. TYlko wiesz ja jakoś tak nie skakałam do góry. Ciesze się, że chłopak ale skakać to będę ( jak mi zdrowie pozwoli ;) ) po porodzie jak okaże się, że cały zdrowy i nic nie dolega. Chyba póki nie zobaczę to nie uwierzę ;)

reklama
Do góry