reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Płaszczyk jesienny ze smyka to już 3 dziewczynka po mojej Marylce nosi. Nic się z nim nie stało mimo,że jaśniutki to super się prał

reklama
5X10X15 jest bardzo slabe, puszczaja kolory, wzorki i sie deformuja po praniu. co do smyka jak trafisz. ja jednak ich fanka ubrankowe tez nie jestem, bo wiekszosc akurat szybko nam sie niszczyla, ale mozna trafic na dobre ubranka.

@sarka2016 ja mialam dzialanosc ale z etatem to nie pomoge. bo mi z etatu wyplacaja macierzynski. najlepiej sie przejsc do zusu lub zadzwon na infolinie, ja tak robilam jak mialam teraz dylemat jak mi bede wyliczac zasilek, bo ja bylam jeszcze na macierzynskim z Mieszkiem i na l4 a do pracy wrocilam w sierpniu, tylko nie mialam 3 miesiecy ciaglcyh pracy do nowego wyliczenia i sie balam, ze mi jakies okrojone cos dadza.
a powiedz jaka to magiczna data przed zgloszeniem jest?

@JULKA super, ze wszystko ok, czyli juz na l4 i aby ten lekarz byl wporzadku.

a co z tym tutejszym watkiem zamknietym, bo ja wyslalam juz dawno zgloszenie, on jest wogole aktywny?

Do góry