smyka nie pamiętam z czasów niemowlęcych ale okupuje tam swoją Młodszą i nie narzekam. Legginsy się nie wycierają, jeansy też nie a koszulki dobrze piorą bez tracenia kształtu czy koloruA ze Smyka jak z jakością?
reklama
ja przeczytałam ząbkowania nawet nie zauważyłam błęduJolcia uwielbiam jak słownik zmienia wyrazy
Jolcia_
Fanka BB :)
Haha... zablokowaniaJolcia uwielbiam jak słownik zmienia wyrazy
mamawiki32
I ....z tych szybko zabójcych heheh
Gwiazda_237
Dziewczyny a wie która co u uśmiechniętej słychać ?; ( bo juz długo się nie odzywa ; (
MalinowaMarta
Sarka weekend nad morzem brzmi mega miło ...
MalinowaMarta
Gwiazda uśmiechniętej niestety juz dawno z nami nie ma. Nie na tez chyba już nawet konta na naszym forum bo szukałam jej kiedyś... [emoji45]
Gwiazda_237
Gwiazda uśmiechniętej niestety juz dawno z nami nie ma. Nie na tez chyba już nawet konta na naszym forum bo szukałam jej kiedyś... [emoji45]
Aha a stało się coś ktoś coś wiedział bo nigdy nic nie mówiła ; ( a wróciła do przodu i o niej pomyślałam .Mam nadzieje ze będzie u niej ok ; (
reklama
margerrita
5X10X15 jest bardzo slabe, puszczaja kolory, wzorki i sie deformuja po praniu. co do smyka jak trafisz. ja jednak ich fanka ubrankowe tez nie jestem, bo wiekszosc akurat szybko nam sie niszczyla, ale mozna trafic na dobre ubranka.
@sarka2016 ja mialam dzialanosc ale z etatem to nie pomoge. bo mi z etatu wyplacaja macierzynski. najlepiej sie przejsc do zusu lub zadzwon na infolinie, ja tak robilam jak mialam teraz dylemat jak mi bede wyliczac zasilek, bo ja bylam jeszcze na macierzynskim z Mieszkiem i na l4 a do pracy wrocilam w sierpniu, tylko nie mialam 3 miesiecy ciaglcyh pracy do nowego wyliczenia i sie balam, ze mi jakies okrojone cos dadza.
a powiedz jaka to magiczna data przed zgloszeniem jest?
@JULKA super, ze wszystko ok, czyli juz na l4 i aby ten lekarz byl wporzadku.
a co z tym tutejszym watkiem zamknietym, bo ja wyslalam juz dawno zgloszenie, on jest wogole aktywny?
@sarka2016 ja mialam dzialanosc ale z etatem to nie pomoge. bo mi z etatu wyplacaja macierzynski. najlepiej sie przejsc do zusu lub zadzwon na infolinie, ja tak robilam jak mialam teraz dylemat jak mi bede wyliczac zasilek, bo ja bylam jeszcze na macierzynskim z Mieszkiem i na l4 a do pracy wrocilam w sierpniu, tylko nie mialam 3 miesiecy ciaglcyh pracy do nowego wyliczenia i sie balam, ze mi jakies okrojone cos dadza.
a powiedz jaka to magiczna data przed zgloszeniem jest?
@JULKA super, ze wszystko ok, czyli juz na l4 i aby ten lekarz byl wporzadku.
a co z tym tutejszym watkiem zamknietym, bo ja wyslalam juz dawno zgloszenie, on jest wogole aktywny?