reklama
Aga30+
Fanka BB :)
Iwonko widzę że podobne zakupy zrobiłyśmy, parę bodziaków mam takich jak ty z Endo [emoji5]
w nocy kiedyś ni emogłam spać i weszłam na stronkę endo ( znam ich ubranka jako dobre jakościowo) i do 9 rano była wyprzedaz i tak troszkę okupiłam fajne jest to okrycie na fotelik z miejscem na przeciągniecie pasów, nie jest grube, takie w sam raz na średnie lato i ciepła jesieńIwonko widzę że podobne zakupy zrobiłyśmy, parę bodziaków mam takich jak ty z Endo [emoji5]
ja usłyszałam ,że chłopiec, ale zaraz się obrócił, POstanowiłam tej wersji się trzymaćJa ostatnio wpadłam w szał zakupowy. Tyle slicznych małych sukieneczek ah mam nadzieję że płeć już się nie zmieni.
Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka
Paula głową do góry ja miałam nt 2.4 i mam nadzieje ze wszytsko ok nie martw się!!!
Julka uffff jak dobrze ze to był tylko alarm - fałszywy. .. Najważniejsze że piękny silny mężczyzna jet w Twoim brzuszju
Ania trzymamy kciuki z konkurs aby Twoja córka wygrała! !!
Iwona piękne ciuszki
Julka uffff jak dobrze ze to był tylko alarm - fałszywy. .. Najważniejsze że piękny silny mężczyzna jet w Twoim brzuszju
Ania trzymamy kciuki z konkurs aby Twoja córka wygrała! !!
Iwona piękne ciuszki
Julka89.89
Cudzie trwaj..
U mnie to już się napewno nie zmieni płeć. Mnie dalej ten brzuch boli i leze caly czas
reklama
A ja dzisiaj byłam u księgowej i mam pytanie do dziewczyn które mają dzialanosc? potrzebuje porady od osoby która się zna na liczeniu macierzyńskiego tylko chodzi mi o te nowe zasady. . każdego kogo pytam rozkłada ręce. ..
Jestem bardzo zmęczona do końca tygodnia mam strasznie ciężki okres w pracy bardzo bardzo trudny przypadek ... jestem wykończona ...
Kurcze mam wyrzuty sumienia bo przez brak czasu jem mali zdrowych rzeczy. .
Niestety e weekend czeka mnie jeszcze dyżur ale najprawdopodobniej w następny weekend pojedziemy nad morze i się strasznie ciesze ...
potrzebuje relaksu...
Jestem bardzo zmęczona do końca tygodnia mam strasznie ciężki okres w pracy bardzo bardzo trudny przypadek ... jestem wykończona ...
Kurcze mam wyrzuty sumienia bo przez brak czasu jem mali zdrowych rzeczy. .
Niestety e weekend czeka mnie jeszcze dyżur ale najprawdopodobniej w następny weekend pojedziemy nad morze i się strasznie ciesze ...
potrzebuje relaksu...