reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Lizzy nie miała kontroli bo sprytna była ... krótkie L4 musisz zgłosić w ciągu tygodnia... brała L4 w ostatni dzień zgłaszał do zus L4 i nie mieli jak skontrolować

reklama
Ja ostatnio wpadłam w szał zakupowy. Tyle slicznych małych sukieneczek ah mam nadzieję że płeć już się nie zmieni.

Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka

Iwonko widzę że podobne zakupy zrobiłyśmy, parę bodziaków mam takich jak ty z Endo [emoji5]
w nocy kiedyś ni emogłam spać i weszłam na stronkę endo ( znam ich ubranka jako dobre jakościowo) i do 9 rano była wyprzedaz i tak troszkę okupiłam:) fajne jest to okrycie na fotelik z miejscem na przeciągniecie pasów, nie jest grube, takie w sam raz na średnie lato i ciepła jesień

Ja ostatnio wpadłam w szał zakupowy. Tyle slicznych małych sukieneczek ah mam nadzieję że płeć już się nie zmieni.

Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka
ja usłyszałam ,że chłopiec, ale zaraz się obrócił, POstanowiłam tej wersji się trzymać:D

Paula głową do góry ;) ja miałam nt 2.4 i mam nadzieje ze wszytsko ok;) nie martw się!!!

Julka uffff jak dobrze ze to był tylko alarm - fałszywy. .. Najważniejsze że piękny silny mężczyzna jet w Twoim brzuszju;)

Ania trzymamy kciuki z konkurs aby Twoja córka wygrała! !!:)

Iwona piękne ciuszki ;)

Julka - kamień z serca!

dziewczyny a czy Wy już miałyście to badanie obciążenia glukozą? Dużo się naczytałam jakiś traumatycznych przeżyć w związku z tym badaniem, piciem glukozy i trzema wkłuciami... :(

reklama
A ja dzisiaj byłam u księgowej i mam pytanie do dziewczyn które mają dzialanosc? potrzebuje porady od osoby która się zna na liczeniu macierzyńskiego tylko chodzi mi o te nowe zasady. . każdego kogo pytam rozkłada ręce. ..

Jestem bardzo zmęczona do końca tygodnia mam strasznie ciężki okres w pracy bardzo bardzo trudny przypadek ... jestem wykończona ...
Kurcze mam wyrzuty sumienia bo przez brak czasu jem mali zdrowych rzeczy. .
Niestety e weekend czeka mnie jeszcze dyżur ale najprawdopodobniej w następny weekend pojedziemy nad morze i się strasznie ciesze ...
potrzebuje relaksu...

Do góry