reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
margerrita co do Zusu... byłam w Zusie to mi ta kobieta powiedziała ze przepisy się zmieniły i oni sami dobrze nie wiedzą i kazała przyjść w maju... a w maju to mi już za późno.
Dzwoniłam do Warszawy po godzinie czekania kobieta powidziala ze jej się wydaje "coś tam" ale nie powiedziała na 100%
Nie wiem o co chodzi z tą magiczna data? nie wiem co miałaś na myśli? ;)

Margerrita ale Ty bedziesz miała napewno liczone z etatu a ja tylko z działanosci ( w szpitalu pracuje też na działanosci wiec ja mam 100% z dzialnosci)

zadzwoniłam do kierowniczki i do koleżanki z pokoju, powiedziałam o zwolnieniu. przyjęli ok także teraz całkowite odprężenie od pracy..
dalej mnie brzuch boli. oby w końcu minęło.

Julka lez odpoczywaj nie martw się wszystko będzie dobrze...

[emoji6]

Ja mam dziś wilczy apetyt.

Jak myślicie bo dużo czytam ze kobiety w ciąży nie powinny jeść wątrobki a mnie tak naszło na smażona albo na gulasz.. wątroba ma witaminę A co nie jest wskazane żeby dużo jej przyjmować. I już sama nie wiem...

zadzwoniłam do kierowniczki i do koleżanki z pokoju, powiedziałam o zwolnieniu. przyjęli ok także teraz całkowite odprężenie od pracy..
dalej mnie brzuch boli. oby w końcu minęło.
Teraz odpoczywaj, przede wszystkim zwolnisz tępo i na pewno wszystkie bole ustąpią:)
Ale sporo starszy jest dzidziuś skoro wg usg to 19tc

Julka zarzadzam pelen relax!
Jolcia Ami ma juz 5.?! G wyszly ostatnie w zeszlym miesiacu i to z bolem placzem noce zarwane...

ja tez mialam 3 wklucia. U nas to norma dla wszystkich. nie bylo lekko...

reklama
Julita no sporo aż lekarz się zdziwił. wzrost na poczatek 19 tc a brzuszek na końcówkę 18 tc. sporo przyspieszył od ostatniej wizyty bo przez 2 tygodnie urósł prawie 4 cm a to na ten etap naprawdę sporo. mówił ze może być po prostu duży jeżeli ma po kim. ja mam niecałe 170 cm a mój niecałe 180 cm wiec raczej nie mamy sporo ale dziadki wysokie :) najważniejsze że z nim ok i kamień z serca mi spadł bo ja już miałam czarne mysli. w sobotę mam ostatni egzamin i o studiach na ponad miesiąc zapominam ;)

Do góry