reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Wiecie może jak wyłączyć powiadomienia o postach które przychodzą na maila?cała skrzynkę mi to zapycha. Piszę z telefonu :/

Witam poniedziałkowo [emoji4]

My Walentynek jako święta jednodniowego nie obchodzimy...komercja i nic więcej.

Mnie wczoraj maluchy w rozpychaly w nocy. Z wieczora czułam się naprawdę dobrze a w nocy aż mnie ból obudził. Ale teraz jest ok.
Biodra mi się poszerzają coraz bardziej. Stanik rozmiar z 75D na 85D wymieniłam [emoji15]

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

my tez Walentynek nie obchodzimy, ale zdaza sie mojemu 14.02 jakiegos chaszcza przytargac, ale to raczej dla zartu, bo wtedy oczka puszcza, robi dziwne miny no pajacuje...

milego popoludnia!

agnesdem ja podobnie + TSH

Ostatnia edycja:
reklama
my ostatnio obchodziliśmy, a w tym roku planujemy rozdawać zaproszenia ślubne bo akurat wypada niedziela, więc raczej nic z tego :) mnie dziś brzuch pobolewa, kłuje.. i zastanawiam się czy to aby nie jelita :p

Do góry