reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

można nienawidzić,ale to choroba. Która się leczy. I która zostaje z człowiekiem do końca. Zawsze jest się alkoholikiem. Trudne,smutne i jakże mi bliskie.
To jest bardzo smutne, a jeszcze smutniejsze, że choruje cała rodzina. Szkoda mi go, bo pamiętam go jak jeszcze dobrze wyglądał i tyle nie pił, a potem się posypało, w zasadzie bez powodu. A teraz brat ma wyrzuty, że nie dał sobie pomóc.

reklama
nieufna - cieszę, że wyniki takie pozytywne :-) Gratuluję!!

Ja po wizycie. CHOPAK, CHŁOPAK, CHŁOPAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cały i zdrów jak ryba. Mały byczek, waży 250g, wg wszelkich pomiarów 17/18 tydzień, czyli tak jak na suwaczku.

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Dziękuję i gratuluję synka:)
Chłopaki są super:) Dziewczynki też, ale zawsze chciałam syna:)

reklama
Hej Dziewczyny :):)

Jestem tu nowa :) ale tak jak Wy spodziewam się Maleństwa lipcową porą :) Termin mam na 13.07
To będzie mój drugi Skarb:) Pierworodny jest z maja 2014. Miałam kiedyś tu konto na kwietniówkach 2014 ale zapomniałam hasła i założyłam nowe konto:) Tak więc witam Was wszystkie bardzo serdecznie !!!
Czesc, wyglada na to,ze may termin na ten sam dzien :)

Do góry