Czesc Dziewczyny
Wpadlam weekendowo na chwile
Spalam dzisiaj jak mlody Bog !!!
Spokoj, cisza... Samochodow na szosie niewiele, bo niedziela.. Ach, jak dobrze, kiedy cicho jest wokolo!!!
Wczoraj dogorywalam, przelezalam ponad polowe dnia po przedwczorajszej slabej nocy i okrutnej pobudce.. A dzisiaj, mimo, ze tylko 7,5 godziny, to jednak stwierdzam, ze liczy sie jakosc snu, nie zawsze jego dlugosc
A to dzieki temu, ze m. az tak nie chrapal, jak przez ostatnie tygodnie!!! Budzil mnie TYLKO 3 razy, a rano obudzilam sie po prostu wypoczeta!
Cudowne uczucie!
Dziekuje!
Skorzystam z przyjemnoscia!
..choc na herbatke moze
Ooo, skad ja to znam!!!!!! Tak, mialam kiedys w Polsce takiego bardzo uciazliwego sasiada, choc on nie sluchal muzyki nocami, co prawda...
Co do psow, zebys wiedziala - kiedys, kiedy mielismy przeboje z innymi sasiadami i ich dwoma psami, dracymi japy bezposrednio pod naszymi oknami, bylam TAK zdesperowana, ze bylam gotowa rozstac sie z m.,zeby miec spokoj.
Ale wtedy cala wioska miala dosc, pojawil sie ostracyzm spoleczny, a po powaznej interwencji sie uspokoilo. Malo tego, ci mlodzi usiluja sie przeprowadzic
Bo nikt ich tutaj nie lubi.. Tylko, ze nie moga sprzedac domu od prawie dwoch lat.
E, tam..
Mysle, ze odglosy seksu wcale by mi nie przeszkadzaly.. Bo z kolei "ile mozna"?!
Ten facet musial tez odpoczywac troche
Ale faktem jest, ze nigdy nie slyszalam nocnych odglosow, choc w bardzo wielu miejscach mieszkalam. Raz tylko moj owczesny maz widzial... Kiedy jakas bezpruderyjna para uprawiala seks przy oknie po drugiej stronie ulicy, w srodku bialego dnia...
Ale Dunczycy miewaja rozne pomysly
Agnesdem, z badaniami Ci nie pomoge, bo u nas biora jedynie toxo, cyto i przeciwciala razem z pappa w 10.tc.i wiecej nic...
Zadnej morfologii krwi, wymazow, badan czystosci pochwy... Mocz jedynie paseczkiem, na obecnosc cukru i bialek, jaki mozna kupic w Rossmannie,czy kazdej polskiej aptece...:/
Badanie usg tez dopiero pozniej.
Sarka2016, pociesze Cie
Co prawda, nie chce mi sie jesc, a juz zupelnie slodkiego ( w normalnych warunkach ), ALE dzisiaj zjadlam dwa domowe paczki ( sama robilam we czwartek, nie zdazylam sie w koncu pochwalic )... Co prawda male, fakt... Ale mam ochote na kolejnego i zaraz go pochlone
Zgadzam sie w 100%
Madziolina, "jeszcze" ?!? Mnie w ogole nie bolaly... Ale mysle, ze zaczna troche, jak zaczna rosnac
Korzystam zawsze z apteki Gemini
Maja chyba najszerszy asortyment i naprawde dobre ceny. Co prawda, nie oferuja wysylki za granice ( niestety, a to Cie pewnie interesuje ), dlatego zamawiam na adres mojej mamy, a ona wysyla paczke dalej do mnie. Da sie
Moj zawsze gotuje.. Wolowine oprotestowalam, bo w ciazy kompletnie nie moge jej przelknac, ale wczoraj zrobil znowu fantastyczna kolacje, po piatku, kiedy niczego wcisnac w siebie nie moglam ( poza kalafiorem moze ), to wczoraj wciskalabym uszami
Dzisiaj zrobi pulpety w sosie curry i ryzem brazowym
Agnesdem, mysle, ze nie jest to dziwne ani troche
Wedlug PTG zaleca sie wykonywanie usg trzy razy w trakcie ciazy. U nas, w Danii, wykonuje sie usg tylko DWA razy - przeziernosc karkowa i polowkowe. A do 2004 roku usg oferowano u nas jedynie kobietom po 35 rz...
Prywatnie w Polsce kiedys tez chodzilam i rowniez w PL mialam usg moze ze 3, max 4 razy, wiec usg na kazdej wizycie to jednak..zbedny luksus. No i troche niepokoilabym sie, ze to w troszeczke moze jakos szkodzi. No i w koncu skoro PTG tak radzi, to ma zapewne racje...
Mamy polowkowe tego samego dnia
Niczym bym nie zbijala. Ostatnie okropne przeziebienie przelezalam w wyrku, mnistwo rumianku, z sokiem z cytryny i miodem spadziowym ( nie dodawac do goracej herbaty, bo traci dobroczynne wlasciwosci!) i przeszlo. Zdrowka!
Jolcia, mam nadzieje, ze juz lepiej.
Jodelka, witaj.
Wszystkie pozdrawiam
Ach, tak... Jeszcze obiecalam
Iwonie35 podziekowac za przepis na wysmienite paczki!