reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
I ja się witam po weekendzie :) Mąż zabrał mnie bo kina i to chyba pierwsze nasze wspólne wyjście bez starszaka :p Naśmiałam się jak nigdy i tak się pozytywnie nastawiłam, że cały weekend miałam dobry humor :) Miałam dzisiaj iść na badania bo w środę mam.wizytę ale byłam taaak głodna rano, że przełożyłam to na jutro :p
Ja chodzę do lekarza prywatnie ale całe szczęście mamy dotacje z grandu norweskiego i wszystkie badania dla kobiet w ciąży i dzieci do ukończenia 1go r.ż. są bezpłatne :) Całe szczęście bo idzie Się wykończyć z tymi opłatami..
Na czym byliście w kinie? Ja w środę na Pitbullu byłam:) Ale fajnie, że macie bezpłatne badania:)

@jodelka a ty gdzie mieszkasz
@Iwona7510 nie mialam wykroju, zmierzylam obwod glowki a dlugosc czapki wzielam z zeszlego roku troche z zapasem.

jestem glodna, ide na drugie sniadanie

Witam Mamuśki po weekendzie, ostatnio tylko z telefonu jestem, zaloguję się na kompa i popiszę coś więcej...

Witam Mamuśki po weekendzie, ostatnio tylko z telefonu jestem, zaloguję się na kompa i popiszę coś więcej...
a mnie się nie chce pisać z telefonu bo nie widzę suwaczków, a tak mi jakoś dziwnie.
Muszę jednak logować się na kompie bo wtedy wiem która ma jakie dzieciaczki i w którym jest miesiącu i jakoś szybciej się oswoje i zapamiętam a tak to ciągle musiałabym dopytywać.

Kupiłam 3 tyg temu stanik 80C i jest dla mnie za ciasny rany jak miałam miseczkę A:errr::oo::oo2:

Mój maliuszek buszuje chyba fikołki robi bo tak fajnie go czuć:)

reklama
Witajcie - ja rano byłam u dermatologa z tymi zmianami niestety nie ma jednoznacznej diagnozy... może to być łupież różowy Gilberta lub jakaś grzybica :( to pierwsze niegroźne nic się z tym nie robi trwa od 6 do 9 tygodni. Z tym drugim może być gorzej muszę zrobić badania, a na wynik czeka się miesiąc :/

Do góry