julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
fajnieZalozylam takowy
Witajcie poniedzialkowo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajnieZalozylam takowy
Witajcie poniedzialkowo.
Na czym byliście w kinie? Ja w środę na Pitbullu byłam Ale fajnie, że macie bezpłatne badaniaI ja się witam po weekendzie Mąż zabrał mnie bo kina i to chyba pierwsze nasze wspólne wyjście bez starszaka Naśmiałam się jak nigdy i tak się pozytywnie nastawiłam, że cały weekend miałam dobry humor Miałam dzisiaj iść na badania bo w środę mam.wizytę ale byłam taaak głodna rano, że przełożyłam to na jutro
Ja chodzę do lekarza prywatnie ale całe szczęście mamy dotacje z grandu norweskiego i wszystkie badania dla kobiet w ciąży i dzieci do ukończenia 1go r.ż. są bezpłatne Całe szczęście bo idzie Się wykończyć z tymi opłatami..
a ja już po drugim śniadaniu;Pjestem glodna, ide na drugie sniadanie
Byliśmy na Planeta Singli Tytuł nieciekawy ale film na prawdę dobryNa czym byliście w kinie? Ja w środę na Pitbullu byłam Ale fajnie, że macie bezpłatne badania
Oj poszłabym ale boje się że nie wysiedzę;(Byliśmy na Planeta Singli Tytuł nieciekawy ale film na prawdę dobry
a mnie się nie chce pisać z telefonu bo nie widzę suwaczków, a tak mi jakoś dziwnie.Witam Mamuśki po weekendzie, ostatnio tylko z telefonu jestem, zaloguję się na kompa i popiszę coś więcej...