reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
I ja się witam po weekendzie :) Mąż zabrał mnie bo kina i to chyba pierwsze nasze wspólne wyjście bez starszaka :p Naśmiałam się jak nigdy i tak się pozytywnie nastawiłam, że cały weekend miałam dobry humor :) Miałam dzisiaj iść na badania bo w środę mam.wizytę ale byłam taaak głodna rano, że przełożyłam to na jutro :p
Ja chodzę do lekarza prywatnie ale całe szczęście mamy dotacje z grandu norweskiego i wszystkie badania dla kobiet w ciąży i dzieci do ukończenia 1go r.ż. są bezpłatne :) Całe szczęście bo idzie Się wykończyć z tymi opłatami..
Na czym byliście w kinie? Ja w środę na Pitbullu byłam:) Ale fajnie, że macie bezpłatne badania:)

@jodelka a ty gdzie mieszkasz
@Iwona7510 nie mialam wykroju, zmierzylam obwod glowki a dlugosc czapki wzielam z zeszlego roku troche z zapasem.

jestem glodna, ide na drugie sniadanie

Witam Mamuśki po weekendzie, ostatnio tylko z telefonu jestem, zaloguję się na kompa i popiszę coś więcej...

Witam Mamuśki po weekendzie, ostatnio tylko z telefonu jestem, zaloguję się na kompa i popiszę coś więcej...
a mnie się nie chce pisać z telefonu bo nie widzę suwaczków, a tak mi jakoś dziwnie.
Muszę jednak logować się na kompie bo wtedy wiem która ma jakie dzieciaczki i w którym jest miesiącu i jakoś szybciej się oswoje i zapamiętam a tak to ciągle musiałabym dopytywać.

Kupiłam 3 tyg temu stanik 80C i jest dla mnie za ciasny rany jak miałam miseczkę A:errr::oo::oo2:

Mój maliuszek buszuje chyba fikołki robi bo tak fajnie go czuć:)

reklama
Witajcie - ja rano byłam u dermatologa z tymi zmianami niestety nie ma jednoznacznej diagnozy... może to być łupież różowy Gilberta lub jakaś grzybica :( to pierwsze niegroźne nic się z tym nie robi trwa od 6 do 9 tygodni. Z tym drugim może być gorzej muszę zrobić badania, a na wynik czeka się miesiąc :/

Do góry