reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witam, wiosna w stolicy na całego, niech tak zostanie. Odebrałam wynik nifty, wynik prawidłowy, dokladnie opisałam w wizytowym. No i miałabym świetny humor,ale mąż pojechał na pogrzeb tego kolegi z klasy co zmarł tydzień temu. Prawie rodzina, bo jego brat ożenił się z siostrą rodzoną mojego męża. Chłopak miał 39 lat, bardzo dobra lekarska rodzina, a on niestety od wódy umarł, na szczęście nie miał rodziny. Nie dał sobie pomóc, wiele razy go rodzina wysylala na leczenie i nie chciał. Ostatnio go widziałam w wigilię, wygladał strasxnie, a taki był przystojny facet kiedyś. Nienawidzę pijaków.... taka schiza.

reklama
można nienawidzić,ale to choroba. Która się leczy. I która zostaje z człowiekiem do końca. Zawsze jest się alkoholikiem. Trudne,smutne i jakże mi bliskie.

My z mężem zazwyczaj w walentynki zamawiamy sobie sushi i oglądamy film. W zeszłym roku byliśmy jeszcze 16tego na koncercie Perfect bo wiedziałam,że mąż chciał iść to kupiłam bilety. W tym roku w walentynki idziemy na mecz bo dostaliśmy bilety ale sushi nie daruje, będzie w sobotę :)

Nieufna super,że wyniki dobre! A wiosna w stolicy faktycznie piękna dzisiaj :)

Zaczyna mnie denerwować to,że młodej nie czuję. Już bym chciała i ciągle czekam i nic. Wczoraj tylko mi się pewnie wydawało. Eeeeeee, pomocy :D zróbcie coś :D

witam
Doris co u ciebie bidulko?
Malinka buziaki dla twojego dzielnego synka!!! wierzę że z każdym dniem bedzie coraz lepiej i Maciuś bedzie mógł z Wami wrócić do domu!!!!!!!!!!!!!!
Nieufna zazdrosze wyniku nifty....!!takie wiadomości tylko czytać !

I przetrzymajcie wiosnę w stolicy jeszcze,żeby rozkwitlo wszystko i za miesiąc było jeszcze piękniej HEHE :) (bo wracam) tu w Anglii wiosna,wietrzna,ale krokusy już są i drzewa kwitną.

My z mężem zazwyczaj w walentynki zamawiamy sobie sushi i oglądamy film. W zeszłym roku byliśmy jeszcze 16tego na koncercie Perfect bo wiedziałam,że mąż chciał iść to kupiłam bilety. W tym roku w walentynki idziemy na mecz bo dostaliśmy bilety ale sushi nie daruje, będzie w sobotę :)

Nieufna super,że wyniki dobre! A wiosna w stolicy faktycznie piękna dzisiaj :)
Na Legie idziecie? O no my też z mężem może pójdziemy ale to zobaczymy czy właśnie bilety dostanieny

reklama
można nienawidzić,ale to choroba. Która się leczy. I która zostaje z człowiekiem do końca. Zawsze jest się alkoholikiem. Trudne,smutne i jakże mi bliskie.
Bardzo mały procent chce się leczyć. To raz a dwa rodzina z reguły widzi, że ktoś ma skłonności i reaguje co zainteresowany wyśmiewa aż rzeczywiscie popada w chorobę. Ja też wypowiadam się znając temat dość blisko.

Do góry