reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Witam, wiosna w stolicy na całego, niech tak zostanie. Odebrałam wynik nifty, wynik prawidłowy, dokladnie opisałam w wizytowym. No i miałabym świetny humor,ale mąż pojechał na pogrzeb tego kolegi z klasy co zmarł tydzień temu. Prawie rodzina, bo jego brat ożenił się z siostrą rodzoną mojego męża. Chłopak miał 39 lat, bardzo dobra lekarska rodzina, a on niestety od wódy umarł, na szczęście nie miał rodziny. Nie dał sobie pomóc, wiele razy go rodzina wysylala na leczenie i nie chciał. Ostatnio go widziałam w wigilię, wygladał strasxnie, a taki był przystojny facet kiedyś. Nienawidzę pijaków.... taka schiza.

reklama
można nienawidzić,ale to choroba. Która się leczy. I która zostaje z człowiekiem do końca. Zawsze jest się alkoholikiem. Trudne,smutne i jakże mi bliskie.

My z mężem zazwyczaj w walentynki zamawiamy sobie sushi i oglądamy film. W zeszłym roku byliśmy jeszcze 16tego na koncercie Perfect bo wiedziałam,że mąż chciał iść to kupiłam bilety. W tym roku w walentynki idziemy na mecz bo dostaliśmy bilety ale sushi nie daruje, będzie w sobotę :)

Nieufna super,że wyniki dobre! A wiosna w stolicy faktycznie piękna dzisiaj :)

Zaczyna mnie denerwować to,że młodej nie czuję. Już bym chciała i ciągle czekam i nic. Wczoraj tylko mi się pewnie wydawało. Eeeeeee, pomocy :D zróbcie coś :D

witam
Doris co u ciebie bidulko?
Malinka buziaki dla twojego dzielnego synka!!! wierzę że z każdym dniem bedzie coraz lepiej i Maciuś bedzie mógł z Wami wrócić do domu!!!!!!!!!!!!!!
Nieufna zazdrosze wyniku nifty....!!takie wiadomości tylko czytać !

I przetrzymajcie wiosnę w stolicy jeszcze,żeby rozkwitlo wszystko i za miesiąc było jeszcze piękniej HEHE :) (bo wracam) tu w Anglii wiosna,wietrzna,ale krokusy już są i drzewa kwitną.

My z mężem zazwyczaj w walentynki zamawiamy sobie sushi i oglądamy film. W zeszłym roku byliśmy jeszcze 16tego na koncercie Perfect bo wiedziałam,że mąż chciał iść to kupiłam bilety. W tym roku w walentynki idziemy na mecz bo dostaliśmy bilety ale sushi nie daruje, będzie w sobotę :)

Nieufna super,że wyniki dobre! A wiosna w stolicy faktycznie piękna dzisiaj :)
Na Legie idziecie? O no my też z mężem może pójdziemy ale to zobaczymy czy właśnie bilety dostanieny

reklama
można nienawidzić,ale to choroba. Która się leczy. I która zostaje z człowiekiem do końca. Zawsze jest się alkoholikiem. Trudne,smutne i jakże mi bliskie.
Bardzo mały procent chce się leczyć. To raz a dwa rodzina z reguły widzi, że ktoś ma skłonności i reaguje co zainteresowany wyśmiewa aż rzeczywiscie popada w chorobę. Ja też wypowiadam się znając temat dość blisko.

Do góry