reklama
Witam poniedziałkowo [emoji4]
My Walentynek jako święta jednodniowego nie obchodzimy...komercja i nic więcej.
Mnie wczoraj maluchy w rozpychaly w nocy. Z wieczora czułam się naprawdę dobrze a w nocy aż mnie ból obudził. Ale teraz jest ok.
Biodra mi się poszerzają coraz bardziej. Stanik rozmiar z 75D na 85D wymieniłam [emoji15]
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
My Walentynek jako święta jednodniowego nie obchodzimy...komercja i nic więcej.
Mnie wczoraj maluchy w rozpychaly w nocy. Z wieczora czułam się naprawdę dobrze a w nocy aż mnie ból obudził. Ale teraz jest ok.
Biodra mi się poszerzają coraz bardziej. Stanik rozmiar z 75D na 85D wymieniłam [emoji15]
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Jusuawa, w prawym gornym rogu masz powiadomienia i jak najedziesz na to to "ustawienia powiadomien"Wiecie może jak wyłączyć powiadomienia o postach które przychodzą na maila?cała skrzynkę mi to zapycha. Piszę z telefonu :/
ruda@91
Fanka BB :)
Ja nie obchodzę walentynek. Irytuje mnie fakt, że wszystko jest kilkakrotnie droższe tylko ze względu na ten dzień.
A mieszkam w Olsztynie
Jodełka ja ze Szczytna
my tez Walentynek nie obchodzimy, ale zdaza sie mojemu 14.02 jakiegos chaszcza przytargac, ale to raczej dla zartu, bo wtedy oczka puszcza, robi dziwne miny no pajacuje...
milego popoludnia!
agnesdem ja podobnie + TSH
milego popoludnia!
agnesdem ja podobnie + TSH
Ostatnia edycja:
margerrita
Fanka BB :)
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
my ostatnio obchodziliśmy, a w tym roku planujemy rozdawać zaproszenia ślubne bo akurat wypada niedziela, więc raczej nic z tego mnie dziś brzuch pobolewa, kłuje.. i zastanawiam się czy to aby nie jelita