reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

dziewczyny czy wy też się tak słabo czujecie wieczorem?
bo ja poprostu wymiękam.........
w dodatku moją połówkę rozłożyło leży umierający i leczy się czym da...........oby mu przeszło szybko bo dwóch zdechlaków nie za wiele zdziała

reklama
Dziwnyprzypadek (ciekawy nick), witaj:) Mnie od trzech dni boli i moich wielu znajomych też Pogoda chyba ma to wpływ.

Lila, Jolcia, bardzo Wam dziękuję za słowa wsparcia :*

Jolcia cos okropnego tez nie moge gum. Jaki to grzech 5 m&m?;) skad dzieci biora sily nie wiem. Moze masz jakies uczulenie? Olciakk moj yez chce na rece i potrafi mi wskoczyc na. brzuch jak leze. Dopiero dzis zaczal sie interesowac brzuszkiem mowi do mnie ze mam duzy pepek i cycyk ( cycki) ;) Nieufna napewno wyjdzie dobrze. Juz mialas polowkowe?

Dziwnyprzypadek (ciekawy nick), witaj:) Mnie od trzech dni boli i moich wielu znajomych też Pogoda chyba ma to wpływ.

Lila, Jolcia, bardzo Wam dziękuję za słowa wsparcia :*
jak ja ci współczuje migreny.....
też mam 3 dniowe i zazwyczaj trzy dni wyjęte z życiorysu.........trzymaj się dielnie

reklama
Kinguska- mam cukrzycę ciążowa :( dlatego wszelkie słodkości i inne pyszności zabronione :(

Dziwnyprzypadek- witaj:) mnie boli głowa Ale to chyba przez przeziębienie i te wiatry.

Do góry