reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Kinguska mój ma 1.5 roku i uwierz że też ledwo zipie. Cały dzień biegania. Nie da sobie nuc wytlumaczyc. Mało mówi przez co nerwowy strasznie no i on bardzo maminy a nosić go nie chce

reklama
Malinka, to nie fajnie, że się powiększył, ale dobrze, że nie uciska! Zdróweczka dla Twojego Syneczka bardzo dużo życzę!! A Tobie dużo sił Kochana!!!
Lizy - witaj!
Gwiazda - wypoczywaj!
Zielona, zdrowiej!!!!
Nieufna, te Nifty to z krwi? Ile to kosztuje? Jaka to pewność? Ile się czeka na wyniki?
Julka, kurcze!!! No nie przewidzisz. Odpoczywaj teraz!
Patuska, dobrze, że jesteś. Trzeba żyć dalej. Z dnia na dzień będzie lepiej, ale inaczej. Taka kolej rzeczy, niestety. A tato chorował?
Jolcia, a co to????????? Tylko Ty masz? Może uczulenie, zjadłaś coś innego?

Kinguska- mnie też za bardzo nie pomaga... ale gumę do żucia mogę tylko jedna :(
Co do ruchliwości dzieciaczków to moja córeczka ma 22 miesiące i też cały dzień biega skacze tańczy.

Lila- to mi nie wygląda na coś od jedzenia... jest to dziwne na około czerwone a w środku bledsze i taka skóra dziwnie słucha... tylko ja mam, w poniedziałek mam ginekologa może coś mi poradzi na to choć mam nadzieję że to zniknie.

Lila, tak to z krwi. Czeka się ok 9 dni roboczych. Cena 2300. Konsultowałam to lekarzem, który będzie mi robił usg połówkowe (dr Dudarewicz - jeden z najlepszych lekarzy w Polsce). On poleca to badanie każdej kobiecie po 40-tce, której wyszło dobre badanie usg. Powiedział, że żadne usg nie daje gwarancji o jaką mi chodzi. Wiem, że ten test to też nie 100%, ale będę spokojniejsza.

Zielona, zdrowiej!!!!
Nieufna, te Nifty to z krwi? Ile to kosztuje? Jaka to pewność? Ile się czeka na wyniki?

Lila, Nifty to ten sam test w zasadzie, co Harmony. Z tym, ze Harmony jest nieco drozszy, bo analizowany w Kalifornii w USA. Czeka sie do dwoch tygodni, pewnosc 99%.

My zrobilismy, ale tylko dlatego, ze wyszlo nam dosc wysokie ryzyko ZD ( 1:41 ), a szpital za badanie zaplacil... Inaczej byloby nam obojetne, z wlasnej woli pewnie nigdy nie zdecydowalibysmy sie na badanie.

reklama
Jolcia - rozgrzeszam, jeśli mogę ;) :) No lepiej, żeby zeszło. Zrób zdjęcie tego, jak wygląda to teraz. Może się przydać. Oby do jutra tego nie było!
Nieufna - to fakt, jeżeli Cię to choć trochę bardziej uspokoi to to zrób. Ale będzie dobrze, Ty to wiesz, nie?? :) Powodzenia!!
ZielonaStokrotko - ja w sumie pierwszy raz tutaj na forum słyszę o Harmony i Nifty, ale dobrze, że są, skoro mogą uspokoić. U Ciebie też będzie dobrze :tak:Już jest, bo już jesteś po wynikach :)

A dziś nie czuję nic. Jednego dnia jest, jednego nie ma. Coś tam może, ale wczoraj było wyraźniej i można było mieć pewność, że to to. Dzisiaj cisza :realmad:

Do góry