reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Kinguska mój ma 1.5 roku i uwierz że też ledwo zipie. Cały dzień biegania. Nie da sobie nuc wytlumaczyc. Mało mówi przez co nerwowy strasznie no i on bardzo maminy a nosić go nie chce

reklama
Malinka, to nie fajnie, że się powiększył, ale dobrze, że nie uciska! Zdróweczka dla Twojego Syneczka bardzo dużo życzę!! A Tobie dużo sił Kochana!!!
Lizy - witaj!
Gwiazda - wypoczywaj!
Zielona, zdrowiej!!!!
Nieufna, te Nifty to z krwi? Ile to kosztuje? Jaka to pewność? Ile się czeka na wyniki?
Julka, kurcze!!! No nie przewidzisz. Odpoczywaj teraz!
Patuska, dobrze, że jesteś. Trzeba żyć dalej. Z dnia na dzień będzie lepiej, ale inaczej. Taka kolej rzeczy, niestety. A tato chorował?
Jolcia, a co to????????? Tylko Ty masz? Może uczulenie, zjadłaś coś innego?

Kinguska- mnie też za bardzo nie pomaga... ale gumę do żucia mogę tylko jedna :(
Co do ruchliwości dzieciaczków to moja córeczka ma 22 miesiące i też cały dzień biega skacze tańczy.

Lila- to mi nie wygląda na coś od jedzenia... jest to dziwne na około czerwone a w środku bledsze i taka skóra dziwnie słucha... tylko ja mam, w poniedziałek mam ginekologa może coś mi poradzi na to choć mam nadzieję że to zniknie.

Lila, tak to z krwi. Czeka się ok 9 dni roboczych. Cena 2300. Konsultowałam to lekarzem, który będzie mi robił usg połówkowe (dr Dudarewicz - jeden z najlepszych lekarzy w Polsce). On poleca to badanie każdej kobiecie po 40-tce, której wyszło dobre badanie usg. Powiedział, że żadne usg nie daje gwarancji o jaką mi chodzi. Wiem, że ten test to też nie 100%, ale będę spokojniejsza.

Zielona, zdrowiej!!!!
Nieufna, te Nifty to z krwi? Ile to kosztuje? Jaka to pewność? Ile się czeka na wyniki?

Lila, Nifty to ten sam test w zasadzie, co Harmony. Z tym, ze Harmony jest nieco drozszy, bo analizowany w Kalifornii w USA. Czeka sie do dwoch tygodni, pewnosc 99%.

My zrobilismy, ale tylko dlatego, ze wyszlo nam dosc wysokie ryzyko ZD ( 1:41 ), a szpital za badanie zaplacil... Inaczej byloby nam obojetne, z wlasnej woli pewnie nigdy nie zdecydowalibysmy sie na badanie.

reklama
Jolcia - rozgrzeszam, jeśli mogę ;) :) No lepiej, żeby zeszło. Zrób zdjęcie tego, jak wygląda to teraz. Może się przydać. Oby do jutra tego nie było!
Nieufna - to fakt, jeżeli Cię to choć trochę bardziej uspokoi to to zrób. Ale będzie dobrze, Ty to wiesz, nie?? :) Powodzenia!!
ZielonaStokrotko - ja w sumie pierwszy raz tutaj na forum słyszę o Harmony i Nifty, ale dobrze, że są, skoro mogą uspokoić. U Ciebie też będzie dobrze :tak:Już jest, bo już jesteś po wynikach :)

A dziś nie czuję nic. Jednego dnia jest, jednego nie ma. Coś tam może, ale wczoraj było wyraźniej i można było mieć pewność, że to to. Dzisiaj cisza :realmad:

Do góry