reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
A ja dziś kupiłam spodnie ciążowe w końcu. wreszcie dżinsy ubiore ;) odebrałam wyniki moczu i znowu do dupy.. niby bakterie nieliczne ale leukocyty 15-20 i pojawiły się erytrocyty...miał ktoś może podobne? juz nie mam pomysłu co z tym robić.

Ja to lubię łososia upieczonego w folii aluminiowej w piekarniku i podanego na sosie z suszonych pomidorów z ćwiartkami pieczonego ziemniaczka i mega ilością sałat:)

uwielbiam :) zapiekany z czosnkiem i maselkiem

@Julka89.89 zurawina, cytrna i duzo pic. a probke pobierasz wlasciwie? bo moze byc zanieczyszczona przez bakterie zewnętrzne
sprobuj zrobic jeszcze posiew moczu, jesli jest cos powazniejszego to tylko tu wyjdzie

podmywam się zwykłą woda i środkowy strumień wiec chyba dobrze...zrobię w przyszłym tygodniu i jak będzie źle to zrobię ten posiew

jeszcze mozna troche rozchylic mhy ujscie wykladjac gazikami jalowymi tak mi kazali w szpitalu robic.
zurawina i witamina c, duzo plynow. narazie wiecej nic, aby juz nastepny byl lepszy.

a w temacie wozkow, to ja bym jeszcze poczekala z ogladaniem, by modele z 2016 roku juz byly w ofercie

Malinka a wolelibyscie od razu operację w Polsce czy tą organizowaną w Niemczech?

Doris, jak masz ochotę na śnieg, to zapraszam do mnie :-) -20 w dzień i półmetra śniegu, ale piękne słońce..

Na nas też ludzie gadają, że tak szybko drugie: że teraz będzie co rok to prorok. A my oboje mamy sporo młodsze rodzeństwo i zawsze chcieliśmy dwójkę z małą różnicą wieku. Kiedyś dużo ludzi tak miało i nikogo to nie dziwiło a nie było takiej opieki, witamin itd.

Agnesdem, mnie w poprzedniej ciąży hormony trzymały do końca. Męczyłam się sama z sobą. Mój mąż się śmiał że mam +100 do mocy..

Jeden dzień mnie było i ledwo nadrobiłam. Mnie gardło rozłożyło wczoraj, te domowe sposoby jednak nie pomogły i dzisiaj już antybiotyk niestety :-(

Witam nową podwójną mamusię :-)

pH ładnie się mieści w normie bo mam 6,5 ;) tylko ze ja kurde chyba jestem taka wrażliwa ale czuje ta moja infekcje. biegam co chwile siku a pomimo tego czuje parcie , i delikatne kłucie w dole brzucha i strasznie mnie to irytuje..

No to fajnie,zrobię tego łososia w folii mniammm ziemniaczki i kapusta kiszona ;-)

Co do wózków to w sumie jeszcze jest czas by kupić myślę że zajmę się tym tak pod koniec kwietnia

Ubranka hmm juz bym kupiła pięknie wyprala i położyła aby czekało ale nie ma sensu na razie jeszcze efekt dużo czasuuuu

Mendoza: powiem Ci ze fajnie jak jest mała.roznica między rodzeństwem nie dość ze się mogą bawić..to mają chyba lepszy kontakt później my też nie będziemy czekać długo :-)

A co do mężów ahh dobrze ze są...

reklama
pH ładnie się mieści w normie bo mam 6,5 ;) tylko ze ja kurde chyba jestem taka wrażliwa ale czuje ta moja infekcje. biegam co chwile siku a pomimo tego czuje parcie , i delikatne kłucie w dole brzucha i strasznie mnie to irytuje..
Hmm to zrób badania jeszcze raz ja ostatnio badania krwi miałam dobre a mocz miałam napisane liczne bakterie teraz pije herbatkę zyrawinowa z rana jem żurawine no i staram się pić dużo do WC w nocy zaczynam częściej wstawać no tak ze 2 razy wstanę..ogólnie czuje dzisiaj ze mi coś bulgocze w brzuchu heh dziwne uczucie ciekawe co to ;-)

Do góry