reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Co Ty, nie kupiłam :) Za wcześnie :D Mnie się też podobają szare wózeczki. A ten Jogger też fajnie wygląda. Z wózkami to trzeba pooglądać, porozkładać i wtedy ewentualnie na allegro zamówić. Ja dla Nikodema nie za fajny miałam, zamawiałam przez neta, a na żywo go nie widziałam. Coneco to był.

no ten rio mi sie podoba np zolty pastelowy albo szary uniwersalny...no ja chyba bede kupowac normalnie w zklepie boje sie przez neta jakos juz nie raz cos ktos zamawial i okazalo sie ze cos nie tak...a wozek to nie wydatek maly...
no dobra Lila to jak cos to pozniej sioe zgadamy:)

@madziolina_p, pod koniec 11 i w 12 tygodniu. ja kupilam SONOLINE B, ktos go tu polecal, ze jest dobry i chyba rzeczywiscie jest

@iwonaimaja, ja widze jak mi pulsuje, mowi, ze to dzidzi serducho tak pulsuje ;)

@Julka89. dwa glebokie wdechy, albo spacerek. nie ma co sie wkurzac, faceci sa inni a w sumie, moze zdarzycie do tej ikei jeszcze
nie zaluj, nie lubie smyka, szybko sie niszcza ich ubranka

@agnesdem, mnie maz ciagle strofuje, ze mam nie plakac, bo dzidzia tez placze jak mama placze. staram sie jak najmniej stresowac
wozki, wozeczki, karety :) najpierw obejrze w sklepie, zobaczymy co nam w oko wpadnie.

Margerrita- tak to wlasnie jest z mezami mnie tez czasem denerwuje pozniej uspokaja bo dzidzia...a pozniej cos mnie zdneerwuje a pozniej mi kawusie z rogalikiem przywiezie do pracy hahahha i kto tu jest w ciazy;) ojj te chlopyy nasze:) dobrze, ze nas maja:) no ja tez wlasnie tak zrobie z wozeczkiem pojde zobacze co mi najbardziej wpadnie w oko...

reklama
Co do kupowania ubranek to powiem Wam ze jak się staraliśmy to tez oglądałam i oglądałam a teraz mam blokadę kupowania niby bym chciała kupić ale boję się jakoś.

Chociaż ustaliliśmy ze wyprawkę będziemy robić juz powoli po połowkowym bo będę rodzic w 36 tyg czyli to koniec czerwca będzie...
Wózek to ostatni zakup ale chyba używany bo trochę szkoda mi na nowy bliźniak ciężki którego ciężko potem sprzedać...

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Do góry