reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

agnesdem ja mam czarny wozek w biale kropki, wydawalo mi sie uniwersalnie dla chlopaka i dziewczynki, nie wyblakl, fajnie sie sprawdza, tylko te kola non stop przebite :wściekła/y: kurcze nie widac, tako laret polka dots 3w1

Załączniki

• 50px_22.jpg
    50px_22.jpg
    1,3 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Agasdem na pytania związane z wyprawka dla dzieci zapraszam na odpowiedni watek.
Fazerkamm -dobrze Pani dr -
ok wiem widziałam właśnie ale na szybko z Lila wpadliśmy akurat na ten temat i nie chciało mi się juz zmieniać strony..jaki problem rozumiem jakbym cały czas tu pisała o wózkach i zamieszczala zdjecia ale akurat obie zaczęliśmy temat wózków:-)

byłam w smyku dziś. tyle cudownych ciuszków na przecenie ale nie mam odwagi kupić :( jakoś mam jeszcze blokadę w sobie. może jeszcze do końca to do mnie nie dotarło, nie wiem..
to u mnie podobnie już bym chciała coś kupić ale tylko oglądam i rezygnuje..
ja wózka nie mam z racji tego że 10-14 lat by nie przetrwał:) starsza to w sumie zrobiła nam taki numer,że krzyczała jak się ją do wózka wkładało a jak podrosła to prostowała nóżki zeby jej nie wkładać, spacerówke prowadziła razem ze mna a w środku była moja torebka i zakupy:) Prawie nowy towar dostała po niej młodsza:)
Nie mamy nic, foteliki też posprzedawane, huśtawki pooddawane, nie mówiąc o ubrankach;)

Wczoraj padłam. Polożyłam się po 20 z tv w tle i na dobre wstałam o 6 na dzwięk budzika do pracy, o dziwo sikanie nocne też było tylko 3 razy co mnie to jakiś cud:) Miało w drugim trymestrze być rzadziej ale ja coś tego nie widze. JUż nie pamiętam kiedy ostatnio tak spałam

reklama
Hej dziewczyny witam się czwartkowo, dużo się dzieje.. wczoraj podpisaliśmy umowę kredytową i akt notarialny mieszkanka i już jestem spokojniejsza :) dzisiaj od rana tez latanina z banku do banku, ale najgorsze już z papierologii za na nami i teraz czekamy na przeprowadzkę :)
Wczoraj po calodniowym bieganiu po mieście, bolał mnie brzuch i pachwiny i zasnęłam zaraz o 21, gdzie normalnie chodzę spać 24/1 w nocy :p i tylko raz wstałam do toalety :D

Iwona ja tez lubię pieczonego łososia, tylko podaje z masłem czosnkowym, mniam :)
Ja dzisiaj bylam w H&M na dziale dziecięcym i tez oglądałam ciuszki dla noworodków, ale podobaly mi się tylki takie konkretne dla chlopczyka i dziewczynek a te uniwersalne nie bardzo, więc chyba dopóki nie poznam płci to nic nie kupie :p
Lila ja również do sprawy z wózkiem tak podchodzę, najpierw poogladam w sklepach a później zamówię przez internet

Idę robić koktajl z truskawek bo za mną chodzi od wczoraj :)

Do góry