reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

agnesdem ja mam czarny wozek w biale kropki, wydawalo mi sie uniwersalnie dla chlopaka i dziewczynki, nie wyblakl, fajnie sie sprawdza, tylko te kola non stop przebite :wściekła/y: kurcze nie widac, tako laret polka dots 3w1

Załączniki

• 50px_22.jpg
    50px_22.jpg
    1,3 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Agasdem na pytania związane z wyprawka dla dzieci zapraszam na odpowiedni watek.
Fazerkamm -dobrze Pani dr -
ok wiem widziałam właśnie ale na szybko z Lila wpadliśmy akurat na ten temat i nie chciało mi się juz zmieniać strony..jaki problem rozumiem jakbym cały czas tu pisała o wózkach i zamieszczala zdjecia ale akurat obie zaczęliśmy temat wózków:-)

byłam w smyku dziś. tyle cudownych ciuszków na przecenie ale nie mam odwagi kupić :( jakoś mam jeszcze blokadę w sobie. może jeszcze do końca to do mnie nie dotarło, nie wiem..
to u mnie podobnie już bym chciała coś kupić ale tylko oglądam i rezygnuje..
ja wózka nie mam z racji tego że 10-14 lat by nie przetrwał:) starsza to w sumie zrobiła nam taki numer,że krzyczała jak się ją do wózka wkładało a jak podrosła to prostowała nóżki zeby jej nie wkładać, spacerówke prowadziła razem ze mna a w środku była moja torebka i zakupy:) Prawie nowy towar dostała po niej młodsza:)
Nie mamy nic, foteliki też posprzedawane, huśtawki pooddawane, nie mówiąc o ubrankach;)

Wczoraj padłam. Polożyłam się po 20 z tv w tle i na dobre wstałam o 6 na dzwięk budzika do pracy, o dziwo sikanie nocne też było tylko 3 razy co mnie to jakiś cud:) Miało w drugim trymestrze być rzadziej ale ja coś tego nie widze. JUż nie pamiętam kiedy ostatnio tak spałam

reklama
Hej dziewczyny witam się czwartkowo, dużo się dzieje.. wczoraj podpisaliśmy umowę kredytową i akt notarialny mieszkanka i już jestem spokojniejsza :) dzisiaj od rana tez latanina z banku do banku, ale najgorsze już z papierologii za na nami i teraz czekamy na przeprowadzkę :)
Wczoraj po calodniowym bieganiu po mieście, bolał mnie brzuch i pachwiny i zasnęłam zaraz o 21, gdzie normalnie chodzę spać 24/1 w nocy :p i tylko raz wstałam do toalety :D

Iwona ja tez lubię pieczonego łososia, tylko podaje z masłem czosnkowym, mniam :)
Ja dzisiaj bylam w H&M na dziale dziecięcym i tez oglądałam ciuszki dla noworodków, ale podobaly mi się tylki takie konkretne dla chlopczyka i dziewczynek a te uniwersalne nie bardzo, więc chyba dopóki nie poznam płci to nic nie kupie :p
Lila ja również do sprawy z wózkiem tak podchodzę, najpierw poogladam w sklepach a później zamówię przez internet

Idę robić koktajl z truskawek bo za mną chodzi od wczoraj :)

Do góry