reklama
malinka1984
Fanka BB :)
Agnes, wózki 1 i 2. Widziałam joggera na żywo, gdybym nie zafiksowała się na mutsy to pewnie ten byśmy kupili
Ja też jeszcze nic nie kupuję, czekam na płeć.
Fazerkamm -dobrze Pani dr -Agasdem na pytania związane z wyprawka dla dzieci zapraszam na odpowiedni watek.
ok wiem widziałam właśnie ale na szybko z Lila wpadliśmy akurat na ten temat i nie chciało mi się juz zmieniać strony..jaki problem rozumiem jakbym cały czas tu pisała o wózkach i zamieszczala zdjecia ale akurat obie zaczęliśmy temat wózków:-)
No fajnyyy w sumie :-) oj z tymi kołami to słyszałam że ciągle coś...agnesdem ja mam czarny wozek w biale kropki, wydawalo mi sie uniwersalnie dla chlopaka i dziewczynki, nie wyblakl, fajnie sie sprawdza, tylko te kola non stop przebite kurcze nie widac, tako laret polka dots 3w1
Agnes, wózki 1 i 2. Widziałam joggera na żywo, gdybym nie zafiksowała się na mutsy to pewnie ten byśmy kupili
Ooo to musze zobaczyć jak.wyglada mutsy bo joggera i Rio na prawdę fajne.
A ja się zastanawiam słuchajcie łososia można jeść no nie w ciazy?
to u mnie podobnie już bym chciała coś kupić ale tylko oglądam i rezygnuje..byłam w smyku dziś. tyle cudownych ciuszków na przecenie ale nie mam odwagi kupić jakoś mam jeszcze blokadę w sobie. może jeszcze do końca to do mnie nie dotarło, nie wiem..
ja wózka nie mam z racji tego że 10-14 lat by nie przetrwał starsza to w sumie zrobiła nam taki numer,że krzyczała jak się ją do wózka wkładało a jak podrosła to prostowała nóżki zeby jej nie wkładać, spacerówke prowadziła razem ze mna a w środku była moja torebka i zakupy Prawie nowy towar dostała po niej młodsza
Nie mamy nic, foteliki też posprzedawane, huśtawki pooddawane, nie mówiąc o ubrankach
Wczoraj padłam. Polożyłam się po 20 z tv w tle i na dobre wstałam o 6 na dzwięk budzika do pracy, o dziwo sikanie nocne też było tylko 3 razy co mnie to jakiś cud Miało w drugim trymestrze być rzadziej ale ja coś tego nie widze. JUż nie pamiętam kiedy ostatnio tak spałam
jak wędzony na zimno to niestety nie, ale możesz sobie usmażyćOoo to musze zobaczyć jak.wyglada mutsy bo joggera i Rio na prawdę fajne.
A ja się zastanawiam słuchajcie łososia można jeść no nie w ciazy?
Jolcia_
Hope- bardzo proszę, super szybki i pyszny!
http://baby-w-kuchni.blogspot.com/2013/03/osos-z-brokuami.html?m=1
http://baby-w-kuchni.blogspot.com/2013/03/osos-z-brokuami.html?m=1
reklama
kitty89
Hej dziewczyny witam się czwartkowo, dużo się dzieje.. wczoraj podpisaliśmy umowę kredytową i akt notarialny mieszkanka i już jestem spokojniejsza dzisiaj od rana tez latanina z banku do banku, ale najgorsze już z papierologii za na nami i teraz czekamy na przeprowadzkę
Wczoraj po calodniowym bieganiu po mieście, bolał mnie brzuch i pachwiny i zasnęłam zaraz o 21, gdzie normalnie chodzę spać 24/1 w nocy i tylko raz wstałam do toalety
Iwona ja tez lubię pieczonego łososia, tylko podaje z masłem czosnkowym, mniam
Ja dzisiaj bylam w H&M na dziale dziecięcym i tez oglądałam ciuszki dla noworodków, ale podobaly mi się tylki takie konkretne dla chlopczyka i dziewczynek a te uniwersalne nie bardzo, więc chyba dopóki nie poznam płci to nic nie kupie
Lila ja również do sprawy z wózkiem tak podchodzę, najpierw poogladam w sklepach a później zamówię przez internet
Idę robić koktajl z truskawek bo za mną chodzi od wczoraj
Wczoraj po calodniowym bieganiu po mieście, bolał mnie brzuch i pachwiny i zasnęłam zaraz o 21, gdzie normalnie chodzę spać 24/1 w nocy i tylko raz wstałam do toalety
Iwona ja tez lubię pieczonego łososia, tylko podaje z masłem czosnkowym, mniam
Ja dzisiaj bylam w H&M na dziale dziecięcym i tez oglądałam ciuszki dla noworodków, ale podobaly mi się tylki takie konkretne dla chlopczyka i dziewczynek a te uniwersalne nie bardzo, więc chyba dopóki nie poznam płci to nic nie kupie
Lila ja również do sprawy z wózkiem tak podchodzę, najpierw poogladam w sklepach a później zamówię przez internet
Idę robić koktajl z truskawek bo za mną chodzi od wczoraj