reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
U mnie będzie różnica 2 lata i 3 miesiące, te nie ma tragedii
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
U mnie między najmłodszą a Maluchem będzie 5 lat a to już sporo
madziolina_p
Przed chwila znów słyszałam serduszko hihi
Teraz odkładam detektor i dopiero za kilka dni posłucham
Teraz odkładam detektor i dopiero za kilka dni posłucham
U nas roznica bedzie ponad 3 lat. Dla mnie jeszcze oki, ale juz chyba na granicy (choc mam brata prawie 4 lata starszego i od zawsze trzymalismy sie razem, z siostra 5 lat starsza stosunki przecietne) Jakbym teraz miala bunt syna mojego jedynego i to jego pyskowanie, marudzenie, wymuszanie przy noworodku przechodzic, to nie wiem, psychiatryk. Szkoda juz ze pampersy i zęby mamy juz za soba trzeba sie bedzie od nowa wdrozyc ale nic to
no u mnie 4 lata i teraz będzie 15 i 11
sama jestem z rodziny wielodzietnej, mam starszą o 2 lata siostrę i z nią kontakt bardziej niż kiepski i siostry 3i4 lata młodsze z bardzo dobrym kontaktem a braci 8 i 12 lat młodszych z kontaktem superowym starsza siostra to ewenement z nią każdy ma słaby kontakt, nawet rodzice- taki charakter. Roszczeniowy stosunek do życia
sama jestem z rodziny wielodzietnej, mam starszą o 2 lata siostrę i z nią kontakt bardziej niż kiepski i siostry 3i4 lata młodsze z bardzo dobrym kontaktem a braci 8 i 12 lat młodszych z kontaktem superowym starsza siostra to ewenement z nią każdy ma słaby kontakt, nawet rodzice- taki charakter. Roszczeniowy stosunek do życia
malinka1984
Mendoza, dla mnie hardcore u Ciebie, jak już kiedyś pisałam
Ja się mojej różnicy 2.5 roku boję, czy to nie będzie za ciężko...
Ja się mojej różnicy 2.5 roku boję, czy to nie będzie za ciężko...
fazerkamm
U mnie będzie 4,5 roku różnicy... a co do kontaktu między rodzenstwem to wydaje mi się ze wiek tu duzo nie ma do gadania, bardziej charaktery dzieci.. ja np z moja siostra rok po roku od zawsze sie lalam i nie nawidzilysmy sie.. dopiero jak stracilysmy rodzicow, mamy wlasne rodziny i jesteśmy dorosle trzymamy się razem i jedna dla drugiej jest wsparciem..
reklama
Widzialyscie ten chiński kalendarz poczęcia? U mnie zero trafień Pierwsz córka poczęta jak miałam 20 lat w grudniu i powienien byc chłopak, druga w lipcu jak miałam 24 i tez miał być chłopak, teraz też wychodzi mi chłopak..szykowac się na córke?