reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
U nas roznica bedzie ponad 3 lat. Dla mnie jeszcze oki, ale juz chyba na granicy (choc mam brata prawie 4 lata starszego i od zawsze trzymalismy sie razem, z siostra 5 lat starsza stosunki przecietne) :yes: Jakbym teraz miala bunt syna mojego jedynego i to jego pyskowanie, marudzenie, wymuszanie przy noworodku przechodzic, to nie wiem, psychiatryk. Szkoda juz ze pampersy i zęby mamy juz za soba :laugh2: trzeba sie bedzie od nowa wdrozyc :tak: ale nic to :happy:

no u mnie 4 lata i teraz będzie 15 i 11:)

sama jestem z rodziny wielodzietnej, mam starszą o 2 lata siostrę i z nią kontakt bardziej niż kiepski i siostry 3i4 lata młodsze z bardzo dobrym kontaktem a braci 8 i 12 lat młodszych z kontaktem superowym:D starsza siostra to ewenement z nią każdy ma słaby kontakt, nawet rodzice- taki charakter. Roszczeniowy stosunek do życia

Iwona35 tak jak piszesz nie ma reguły miedzy mna a siostrą są 2 lata różnicy i mamy super kontakt, a z kolei chłopak mojej siostry przy takiej samej różnicy wieku z bratem kontakt mają zerowy..
Madziolina zazdroszczę :D

U mnie będzie 4,5 roku różnicy... a co do kontaktu między rodzenstwem to wydaje mi się ze wiek tu duzo nie ma do gadania, bardziej charaktery dzieci.. ja np z moja siostra rok po roku od zawsze sie lalam i nie nawidzilysmy sie.. dopiero jak stracilysmy rodzicow, mamy wlasne rodziny i jesteśmy dorosle trzymamy się razem i jedna dla drugiej jest wsparciem..

reklama
Widzialyscie ten chiński kalendarz poczęcia? U mnie zero trafień :) Pierwsz córka poczęta jak miałam 20 lat w grudniu i powienien byc chłopak, druga w lipcu jak miałam 24 i tez miał być chłopak, teraz też wychodzi mi chłopak..szykowac się na córke?:D

Do góry