reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
A ja dziś kupiłam spodnie ciążowe w końcu. wreszcie dżinsy ubiore ;) odebrałam wyniki moczu i znowu do dupy.. niby bakterie nieliczne ale leukocyty 15-20 i pojawiły się erytrocyty...miał ktoś może podobne? juz nie mam pomysłu co z tym robić.

Ja to lubię łososia upieczonego w folii aluminiowej w piekarniku i podanego na sosie z suszonych pomidorów z ćwiartkami pieczonego ziemniaczka i mega ilością sałat:)

uwielbiam :) zapiekany z czosnkiem i maselkiem

@Julka89.89 zurawina, cytrna i duzo pic. a probke pobierasz wlasciwie? bo moze byc zanieczyszczona przez bakterie zewnętrzne
sprobuj zrobic jeszcze posiew moczu, jesli jest cos powazniejszego to tylko tu wyjdzie

podmywam się zwykłą woda i środkowy strumień wiec chyba dobrze...zrobię w przyszłym tygodniu i jak będzie źle to zrobię ten posiew

jeszcze mozna troche rozchylic mhy ujscie wykladjac gazikami jalowymi tak mi kazali w szpitalu robic.
zurawina i witamina c, duzo plynow. narazie wiecej nic, aby juz nastepny byl lepszy.

a w temacie wozkow, to ja bym jeszcze poczekala z ogladaniem, by modele z 2016 roku juz byly w ofercie

Malinka a wolelibyscie od razu operację w Polsce czy tą organizowaną w Niemczech?

Doris, jak masz ochotę na śnieg, to zapraszam do mnie :-) -20 w dzień i półmetra śniegu, ale piękne słońce..

Na nas też ludzie gadają, że tak szybko drugie: że teraz będzie co rok to prorok. A my oboje mamy sporo młodsze rodzeństwo i zawsze chcieliśmy dwójkę z małą różnicą wieku. Kiedyś dużo ludzi tak miało i nikogo to nie dziwiło a nie było takiej opieki, witamin itd.

Agnesdem, mnie w poprzedniej ciąży hormony trzymały do końca. Męczyłam się sama z sobą. Mój mąż się śmiał że mam +100 do mocy..

Jeden dzień mnie było i ledwo nadrobiłam. Mnie gardło rozłożyło wczoraj, te domowe sposoby jednak nie pomogły i dzisiaj już antybiotyk niestety :-(

Witam nową podwójną mamusię :-)

pH ładnie się mieści w normie bo mam 6,5 ;) tylko ze ja kurde chyba jestem taka wrażliwa ale czuje ta moja infekcje. biegam co chwile siku a pomimo tego czuje parcie , i delikatne kłucie w dole brzucha i strasznie mnie to irytuje..

No to fajnie,zrobię tego łososia w folii mniammm ziemniaczki i kapusta kiszona ;-)

Co do wózków to w sumie jeszcze jest czas by kupić myślę że zajmę się tym tak pod koniec kwietnia

Ubranka hmm juz bym kupiła pięknie wyprala i położyła aby czekało ale nie ma sensu na razie jeszcze efekt dużo czasuuuu

Mendoza: powiem Ci ze fajnie jak jest mała.roznica między rodzeństwem nie dość ze się mogą bawić..to mają chyba lepszy kontakt później my też nie będziemy czekać długo :-)

A co do mężów ahh dobrze ze są...

reklama
pH ładnie się mieści w normie bo mam 6,5 ;) tylko ze ja kurde chyba jestem taka wrażliwa ale czuje ta moja infekcje. biegam co chwile siku a pomimo tego czuje parcie , i delikatne kłucie w dole brzucha i strasznie mnie to irytuje..
Hmm to zrób badania jeszcze raz ja ostatnio badania krwi miałam dobre a mocz miałam napisane liczne bakterie teraz pije herbatkę zyrawinowa z rana jem żurawine no i staram się pić dużo do WC w nocy zaczynam częściej wstawać no tak ze 2 razy wstanę..ogólnie czuje dzisiaj ze mi coś bulgocze w brzuchu heh dziwne uczucie ciekawe co to ;-)

Do góry