reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

No to fajnie,zrobię tego łososia w folii mniammm ziemniaczki i kapusta kiszona ;-)

Co do wózków to w sumie jeszcze jest czas by kupić myślę że zajmę się tym tak pod koniec kwietnia

Ubranka hmm juz bym kupiła pięknie wyprala i położyła aby czekało ale nie ma sensu na razie jeszcze efekt dużo czasuuuu

Mendoza: powiem Ci ze fajnie jak jest mała.roznica między rodzeństwem nie dość ze się mogą bawić..to mają chyba lepszy kontakt później my też nie będziemy czekać długo :-)

A co do mężów ahh dobrze ze są...
spróbuj jeszcze ten sosik, prościutki choć czasami może się zważyć ale nie wpływa to na smak, suszone pomidorki podsmażam na oliwie a jak są suszona w zalewie to na tej zalewie później dodaje śmietanki i bardzo dużo posiekanej naci pietruszki ( ja mam cały rok bo zwyczajnie mrożę), niezłym patentem który wyszedł po prostu z mojej miłości do kombinacji jest zamiast śmietanki mleczko kokosowe. Ja raz spróbowałam tego sosiku w jakiejś knajpce w Krakowie i się zakochałam:). Ogólnie od jakiegoś czasu ja zawsze mam puszkę mleczka kokosowego w domku. Super jest pierś z kurczaka pokrojona w paski na tym mleczku i z curry.

reklama
A mnie mocz wyszedł dobry.
Byłam dziś u ogólnego. Córka już doszlacdo siebie więc w poniedziałek idzie do przedszkola.
No i moja Pani dr jest kochana dała mi zestaw badań żebym sobie na NFZ zrobiła i miała do gina:)

pH ładnie się mieści w normie bo mam 6,5 ;) tylko ze ja kurde chyba jestem taka wrażliwa ale czuje ta moja infekcje. biegam co chwile siku a pomimo tego czuje parcie , i delikatne kłucie w dole brzucha i strasznie mnie to irytuje..
Julka podwyższone leukocyty wychodzą też tuż po przeziębieniu z samym np lekkim katarem

@Mendoza uuu antybiotyk. Zdrówka!!! Rok po roku bedzie fajnie. Dzieciaki beda sie ze sobą bawić i miec wiele wspólnego.,

@Iwona35, tez jestem fanka mleczka kokosowego, do kurczaka daje jeszcze brzoskwinke lub ananasa (choc wole brzoskwinie)

@ulita1212, fajowa pani doktor

dziewczyny dzis bylam w dignostyce z tata, bo mial badania i byla ulotka, ze robia za free (jest finansowane z funduszy Norweskich) badania dla kobiet w ciazy miedzy 10 a 14 tygodniem, wyniki dostane na email. wiec stwierdzilam, ze sprawdze. robilyscie moze te badanie?
jak nam juz wyszedl serologiczny to mam nadzieje, ze tego badziewia nie bede miala chociaz.
http://www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/konfliktplytkowy

Mendoza813 ja uważam że fajnie mieć dzieci jeden za drugim bo jednak to jest dużo plusów dzieci od początku maja przyjaciół, nie są samotne, mają się z kim bawić potrafią się dzielić i żyć w grupie;) tez bym tak chciała ;)

Mendoza813 ja uważam że fajnie mieć dzieci jeden za drugim bo jednak to jest dużo plusów dzieci od początku maja przyjaciół, nie są samotne, mają się z kim bawić potrafią się dzielić i żyć w grupie;) tez bym tak chciała ;)
Też tak uważam i jestem na 1000000% pewną ze gdyby nie fatalnie wręcz tragicznie zniesione pierwsza ciaza druga plaowalabym wcześniej.
Tak jak moja bratowa,synuś ma 11 miesięcy a ona termin na czerwiec.

reklama
Do góry