spróbuj jeszcze ten sosik, prościutki choć czasami może się zważyć ale nie wpływa to na smak, suszone pomidorki podsmażam na oliwie a jak są suszona w zalewie to na tej zalewie później dodaje śmietanki i bardzo dużo posiekanej naci pietruszki ( ja mam cały rok bo zwyczajnie mrożę), niezłym patentem który wyszedł po prostu z mojej miłości do kombinacji jest zamiast śmietanki mleczko kokosowe. Ja raz spróbowałam tego sosiku w jakiejś knajpce w Krakowie i się zakochałam. Ogólnie od jakiegoś czasu ja zawsze mam puszkę mleczka kokosowego w domku. Super jest pierś z kurczaka pokrojona w paski na tym mleczku i z curry.No to fajnie,zrobię tego łososia w folii mniammm ziemniaczki i kapusta kiszona ;-)
Co do wózków to w sumie jeszcze jest czas by kupić myślę że zajmę się tym tak pod koniec kwietnia
Ubranka hmm juz bym kupiła pięknie wyprala i położyła aby czekało ale nie ma sensu na razie jeszcze efekt dużo czasuuuu
Mendoza: powiem Ci ze fajnie jak jest mała.roznica między rodzeństwem nie dość ze się mogą bawić..to mają chyba lepszy kontakt później my też nie będziemy czekać długo :-)
A co do mężów ahh dobrze ze są...
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
A mnie mocz wyszedł dobry.
Byłam dziś u ogólnego. Córka już doszlacdo siebie więc w poniedziałek idzie do przedszkola.
No i moja Pani dr jest kochana dała mi zestaw badań żebym sobie na NFZ zrobiła i miała do gina
Byłam dziś u ogólnego. Córka już doszlacdo siebie więc w poniedziałek idzie do przedszkola.
No i moja Pani dr jest kochana dała mi zestaw badań żebym sobie na NFZ zrobiła i miała do gina
Julka podwyższone leukocyty wychodzą też tuż po przeziębieniu z samym np lekkim katarempH ładnie się mieści w normie bo mam 6,5 tylko ze ja kurde chyba jestem taka wrażliwa ale czuje ta moja infekcje. biegam co chwile siku a pomimo tego czuje parcie , i delikatne kłucie w dole brzucha i strasznie mnie to irytuje..
margerrita
Fanka BB :)
@Mendoza uuu antybiotyk. Zdrówka!!! Rok po roku bedzie fajnie. Dzieciaki beda sie ze sobą bawić i miec wiele wspólnego.,
@Iwona35, tez jestem fanka mleczka kokosowego, do kurczaka daje jeszcze brzoskwinke lub ananasa (choc wole brzoskwinie)
@ulita1212, fajowa pani doktor
dziewczyny dzis bylam w dignostyce z tata, bo mial badania i byla ulotka, ze robia za free (jest finansowane z funduszy Norweskich) badania dla kobiet w ciazy miedzy 10 a 14 tygodniem, wyniki dostane na email. wiec stwierdzilam, ze sprawdze. robilyscie moze te badanie?
jak nam juz wyszedl serologiczny to mam nadzieje, ze tego badziewia nie bede miala chociaz.
http://www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/konfliktplytkowy
@Iwona35, tez jestem fanka mleczka kokosowego, do kurczaka daje jeszcze brzoskwinke lub ananasa (choc wole brzoskwinie)
@ulita1212, fajowa pani doktor
dziewczyny dzis bylam w dignostyce z tata, bo mial badania i byla ulotka, ze robia za free (jest finansowane z funduszy Norweskich) badania dla kobiet w ciazy miedzy 10 a 14 tygodniem, wyniki dostane na email. wiec stwierdzilam, ze sprawdze. robilyscie moze te badanie?
jak nam juz wyszedl serologiczny to mam nadzieje, ze tego badziewia nie bede miala chociaz.
http://www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/konfliktplytkowy
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Też tak uważam i jestem na 1000000% pewną ze gdyby nie fatalnie wręcz tragicznie zniesione pierwsza ciaza druga plaowalabym wcześniej.Mendoza813 ja uważam że fajnie mieć dzieci jeden za drugim bo jednak to jest dużo plusów dzieci od początku maja przyjaciół, nie są samotne, mają się z kim bawić potrafią się dzielić i żyć w grupie tez bym tak chciała
Tak jak moja bratowa,synuś ma 11 miesięcy a ona termin na czerwiec.
Mendoza813
Fanka BB :)
15 miesięcyMendoza813 a jaka bedzie u Was różnica?
reklama