reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
@Iwona35, ja również mam kiszoną, jak ci po drodze do Gdańska, to przybierzaj :D
@jolcia a ty masz cukrzyce ciążową, tak szybko miałaś badania?

@dariazgr, rogal tak tak tak, najpierw idealny do spania a potem karmienia. ja sobie nie wyobrazam ciązy bez niego. choc jeszcze nie spie z rogalem, to niedlugo go przywioze od tesciow

@GWIAZDA &&& aby szpital nie byl konieczny
@agnesdem, ale tylko z mleka pasterzyowanego. np. parmezan jest z mleka niepasteryzowanego. powinnysmy czytac etykiety
dodzwonilam sie do instytutu hematologii i musze miec skierowanie w reku by mnie wpisali na termin. jutro mam lekarza na NFZ, wiec znow godzine na telefonie spedze.

Opis produktu

Ser Mozzarella niedojrzewający w zalewie.
Składniki

mleko pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, podpuszczka, składniki zalewy: woda, sól

@fazerkamm, to tylko bedziesz miala badania na przeciwciala pewnie jeszcze i potem badanie grupy krwi dziecka, jesli bedzie + to dostaniesz imuglobuline i bedzie dobrze.

@jolcia mi też teraz tak najwygodniej się spi :)

@Lila możesz pytać, nie mam problemu by o tym mówić, Mieszko mial wrodzoną przepuklinę przeponową, rzadka wadę wrodzoną, operacje były konieczne by wykształciły mu się płucka, bo bez przepony to co jest w brzuszku rozwija się w klatce piersiowej i na płuca nie ma miejsca. Dzięki operacjom nam się udało. Ale jednego dnia nam szczęścia zabrakło, bo można go było uratować gdyby komuś się chciało w szpitalu nami zająć, że była noc to stwierdzili, że zrobią mu dodatkowe badania z rana, a rano już było za późno.

@agnesdem to taka własnie można

Agnesdam - właśnie nie mam pomysłu :/ Chyba każdy ginekolog je robi, a niektórzy robią bardziej zaawansowane, np. z testem pappa. To zależy.
Jolcia, ja mam na 11:20, tyle, że my do Wrocka jedziemy to nie wiem, o której wrócę, bo gdyby było oki to pojedziemy jeszcze do Decathlonu na buty popatrzeć, bo nie mam w góry butów. A: Mam tę moc, mam tę moc..., to córka kuzynki swego czasu cały czas śpiewała :)
Margerrita - dziękuję za odpowiedź :* Bardzo Ci współczuję :( Tylko często jest tak, że można coś było, a się olało, jak w przypadku lekarzy, o których piszesz :( Smutne to bardzo :( Tulę do serducha, tym razem będzie dobrze!

U mnie z pracy kolejna koleżanka w ciąży. To już trzecia. Z tym, że jedna za chwilę już rodzi :)

wiecie co mi powiedział lekarz- ze kobieta w ciąży do 35 roku życia jeśli to 1 ciąża to nie jest to obowiązkowe-zwłaszcza ze, badania usg sa pozytywne i nie widać ze coś się dzieje to nie trzeba....

reklama
Do góry