reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
@Iwona35, ja również mam kiszoną, jak ci po drodze do Gdańska, to przybierzaj :D
@jolcia a ty masz cukrzyce ciążową, tak szybko miałaś badania?

@dariazgr, rogal tak tak tak, najpierw idealny do spania a potem karmienia. ja sobie nie wyobrazam ciązy bez niego. choc jeszcze nie spie z rogalem, to niedlugo go przywioze od tesciow

@GWIAZDA &&& aby szpital nie byl konieczny
@agnesdem, ale tylko z mleka pasterzyowanego. np. parmezan jest z mleka niepasteryzowanego. powinnysmy czytac etykiety
dodzwonilam sie do instytutu hematologii i musze miec skierowanie w reku by mnie wpisali na termin. jutro mam lekarza na NFZ, wiec znow godzine na telefonie spedze.

Opis produktu

Ser Mozzarella niedojrzewający w zalewie.
Składniki

mleko pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, podpuszczka, składniki zalewy: woda, sól

@fazerkamm, to tylko bedziesz miala badania na przeciwciala pewnie jeszcze i potem badanie grupy krwi dziecka, jesli bedzie + to dostaniesz imuglobuline i bedzie dobrze.

@jolcia mi też teraz tak najwygodniej się spi :)

@Lila możesz pytać, nie mam problemu by o tym mówić, Mieszko mial wrodzoną przepuklinę przeponową, rzadka wadę wrodzoną, operacje były konieczne by wykształciły mu się płucka, bo bez przepony to co jest w brzuszku rozwija się w klatce piersiowej i na płuca nie ma miejsca. Dzięki operacjom nam się udało. Ale jednego dnia nam szczęścia zabrakło, bo można go było uratować gdyby komuś się chciało w szpitalu nami zająć, że była noc to stwierdzili, że zrobią mu dodatkowe badania z rana, a rano już było za późno.

@agnesdem to taka własnie można

Agnesdam - właśnie nie mam pomysłu :/ Chyba każdy ginekolog je robi, a niektórzy robią bardziej zaawansowane, np. z testem pappa. To zależy.
Jolcia, ja mam na 11:20, tyle, że my do Wrocka jedziemy to nie wiem, o której wrócę, bo gdyby było oki to pojedziemy jeszcze do Decathlonu na buty popatrzeć, bo nie mam w góry butów. A: Mam tę moc, mam tę moc..., to córka kuzynki swego czasu cały czas śpiewała :)
Margerrita - dziękuję za odpowiedź :* Bardzo Ci współczuję :( Tylko często jest tak, że można coś było, a się olało, jak w przypadku lekarzy, o których piszesz :( Smutne to bardzo :( Tulę do serducha, tym razem będzie dobrze!

U mnie z pracy kolejna koleżanka w ciąży. To już trzecia. Z tym, że jedna za chwilę już rodzi :)

wiecie co mi powiedział lekarz- ze kobieta w ciąży do 35 roku życia jeśli to 1 ciąża to nie jest to obowiązkowe-zwłaszcza ze, badania usg sa pozytywne i nie widać ze coś się dzieje to nie trzeba....

reklama
Do góry