reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja też jem stalle kiszoną, a od wczoraj objadam się salatką owocową (jabłko, pomarańcza, kiwi) z wciśnietym sokiem z połówki cytryny. Jak mój syn spróbował, to przez 15 minut skrzywiony siedział, a mi smakuje jak nigdy taka kwaśna sałatka.
Ja w każdej ciąży przybierałam sporo na wadze ale widzę, ze w tej mnie niż w porzedniej donoszonej na tym samym etapie co mnie niezmiernie cieszy.
Jolcia, strasznie Ci współczuje, nie dość że tak Cię bardzo męczyły te wymioty (mnie też męczyły straszne mdłości ale krócej) i do tego tak cukrzyca.

Dziewczyny, czy wy śpicie na brzuchu? Bo ja w każdej ciąży mam ten sam problem. ja całe życie śpię na brzuchu a teraz to się już boję, jak zasypiam to kładę się w takiej pół pozycji na brzuchu i na boku a w nocy i tak się budzę w pozycji na brzuchu. Mam rogala z poprzedniej ciąży i od wczoraj śpię z nim pomiędzy kolanami. Może nie będę się tak z nim na ten brzuch przekręcać.

Doris mialam o to samo pytac. Zawsze śpię na brzuchu a odkad jestem w ciazy staram sie tego unikać bo nie wiem czy powinnam. Niestety przez to sie nie wysypiam za bardzo bo budZe sie w nocy w momencie przekręcania na brzuch ( jakis instynkt mi sie włącza chyba Haha ).

Na rogale patrzylam w internecie ale nie wiem czy to juz czas na niego cZy powinnam poczekać az bede miała wiekszy brzuszek? Korzystacie lub korzystalyscie z nich? To moja pierwsza ciąża i nie bardzo sie orientuje a nie chce na marne wydawać pieniążków.

Rogal jest bardzo przydatny, szczególnie jak już brzuszek widać a u mnie już taki may nie jest więc go wyciągnęłam i jest dobrze. Ja nie budzę się jak przekręcam się na brzuch. Pewnie tak będzie w późniejszych tygodniach.

Witam
u mnie już prawie 5kg na plusie więc zapowiada się powtórka z pierwszej ciąży chyba że coś przystopuje ta waga
dzisiaj mam lekarza mam nadzieję że wszystko dobrze będzie

mnie wczoraj strasznie złapało w dole kręgosłupa nie mogłam się ruszać mam nadzieję że to tak jednorazowo

A ja śpię na brzuchu, to moja 4 ciąża wszystkie zakończone szczęśliwie dzieci zdrowe, zawsze spałam na brzuchu nigdy nic się nie stało, no oczywiście w 8 czy w 9 miesiącu ciężko by było spać chyba nogi w górze by były :) ale do puki się da to czemu nie.

hej dziewczynki dużo piszecie ;) czytam was ale nie nadarzam odpisywać ;) u mnie wczoraj tragedia cały dzień przespany ale to wiem ze od tego cukru ;( dziś idę prywatnie do mojego gin i zobaczyny co powie ; ( aż się boje bo ostanio cukier w surowicy miałam ok a w krzywej dużo za niski a teraz już w surowicy niski wiec tylko się modlę żeby nie szpital ;(

hej ;) a u mnie mglisty poniedziałek zaczął się zaspaniem do pracy;) powinniśmy z mezem dzisiaj być na 9 ale wstawiamy o 8.15;) trudno przynajmniej się wyspalismy! pracującym przyszłym lipcowka miłego dnia w pracy a wypoczywającym na L4 spokojnego leniwego dnia!!!

reklama
Do góry