reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witajcie

Gołąbki, gadać mi tu szybko, która wspomniała o gołąbkach !!!! Ale mam smak na gołąbki!!!!
Odnośnie słodyczy jak na początku ciąży mogłyby dla mnie nie istnieć tak teraz lubię i już mnie nie mdli. Choć mogłoby mdlić to nie jadłabym ich aż tyle :-D.
Tzn kontroluję się, ale ciągnie mnie coraz częściej

Margeriita - Witam Ciebie, przykro mi z powodu Twoich przeżyć, teraz musi być dobrze, nie ma innej opcji :tak:.
Jolcia cudne bransoletki, podziwiam za cierpliwość :-) :)

U mnie już dzień dziecka się skończył, mąż wrócił do pracy więc sama muszę odwozić dziewczynki czyli witaj wstawanie o 5. Jeszcze ja pół biedy, tylko dzieciów szkoda zrywać 5,40 :no2:. Tylko aby tą nieszczęsna zimę przetrwać. Wiosna i latem się zdecydowanie łatwiej wstaję :tak:.

reklama
MamaWiki - dzięki! Ja będę tam pierwszy raz, o ile wszystko się poukłada. Ale te pączki muszę sprobować!!
Agnesdam - jeśli lekarz tak mówi, tzn, ze jest ok! On na usg widzi. Ja myślałam, że własnie pytasz o takie usg, że to usg to prenatalne. Właśnie o takie usg mi chodziło, że to każdy lekarz robi ok. 12 tygodnia. Także, jeśli u Ciebie wsio ok to nie ma co robić więcej :)
Margerrita - :)

Hope, masz rację. Ta pora roku do najlepszych nie należy jak dla mnie. I to poranne wstawanie, zwłaszcza u Ciebie! A ja na swoje narzekam :)

Buziaki! Lecę coś ogarnąć!

A ja dziś mam pomidorowa i chyba zrobię nalesniki . Ogólnie mam nie dobór cukru hipoglokemie i juz jak mi w samej surowicy wychodzi źle to już wiem że będzie kiepsko a najgorsze ze mogła bym spać 24/24 jakaś tragedia jak mam coś zrobić to wogole na dodatek mam dziś kiepskie ciśnienie jak na mnie 100/60 i puls 85 a zawsze mam kolo 100 wiec bardzo źle się czuje aż boję się wizyty u lekarza .Bo znając życie przy moim szczęściu dostane skierowanie do szpitala bo tam zrobią wszelkie badania . Jakoś się strasznie stresuje . Oczywiście dam znać co i jak . Ale przynajmniej wyniki z moczu są ok wiec się ciesze ;) ble do 16:30 dziewczynki .:* Tym co chore zdrówka życzę. Ja od początku ciąży nie przytylam wiec dobrze ;) chodź w sumie jem mało ale się zmuszam; )

Hej
Ja dziś od rana w stresie bo miałam ciśnienie 150/102, wczoraj i przedwczoraj jak zaczęłam mierzyć ciśnienie, bo mnie głowa bolała to było w granicach 140/90. Dzwoniłam do gina, kazał mi zrobić dodatkowe badania krwi i dziś o 19 założą mi Holtera ciśnieniowego na 24h. I kolejne 150 zł w plecy, bo w przychodni na NFZ termin na kwiecień a odpłatnie (60 zł) termin na 27 stycznia.
I następne zmartwienie.

A ja dziś mam pomidorowa i chyba zrobię nalesniki . Ogólnie mam nie dobór cukru hipoglokemie i juz jak mi w samej surowicy wychodzi źle to już wiem że będzie kiepsko a najgorsze ze mogła bym spać 24/24 jakaś tragedia jak mam coś zrobić to wogole na dodatek mam dziś kiepskie ciśnienie jak na mnie 100/60 i puls 85 a zawsze mam kolo 100 wiec bardzo źle się czuje aż boję się wizyty u lekarza .Bo znając życie przy moim szczęściu dostane skierowanie do szpitala bo tam zrobią wszelkie badania . Jakoś się strasznie stresuje . Oczywiście dam znać co i jak . Ale przynajmniej wyniki z moczu są ok wiec się ciesze ;) ble do 16:30 dziewczynki .:* Tym co chore zdrówka życzę. Ja od początku ciąży nie przytylam wiec dobrze ;) chodź w sumie jem mało ale się zmuszam; )
Eh.... ja za dużo cukru Ty za mało.... szkoda, że nie da się połączyć sił ;) chętnie bym oddała trochę cukru....

ale Wy mnie katujecie ;) pizza, naleśniki, gołąbki, słodycze ;)

Jolcia z chęcią trochę przyjmę bo spanie 24/24 nie jest mile ;) a co do jedzenia to cie rozumie zjadła byś a nie możesz ; ( współczuję

reklama
Eh.... ja za dużo cukru Ty za mało.... szkoda, że nie da się połączyć sił ;) chętnie bym oddała trochę cukru....

ale Wy mnie katujecie ;) pizza, naleśniki, gołąbki, słodycze ;)
Jolcia nie mam może tak jak Ty ale ja mam problemy z moim zoladkiem tzn mam refleks i wielu rzeczy nie mogę jeść tj. Np kapusty ani kiszonej ani gotowanej. Pieczonego ani zmazonego absolutnie nie zjem żadnych ostrych przypraw. Więc ja np w MD nic bym nie zjadła o pizzy mogę pomarzyć. Nie wspominając o paczkach czy ciastach z kremami.
Żadnych napoi gazowanych.

Do góry