reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

@agnesdem ja wczoraj wieczorem robilam na dzis mielone, moj maz buuu, szkoda, ze nie buregery a mi sie tak w trakcie smazenia zachcialo golabkow. i musisz, musisz. za daleko mam na te twoje golabki ;)
@Lila bedzie. bo mamy te moc. bardzo w to wierze.
ja na usg albo piatek, albo poniedzialek

reklama
margerrita no szkoda ze mamy do siebie dalekooo ale bysmy sie najadly golabkow juz sie nie moge doczekac 16.00 az wyjde z pracy i lece szybko na golabkiiiiii:)

biapl-kiedy masz badania? bedzie dobrze zobaczyszzzzzzz spokojnie

Część dziewczynki

U mnie nadal kiepsko więc nie przynudzam...
Zjadłam mandarynek i nie smakują jak mandarynki:(
Nic mi nie smakuje:(

A gołąbków tez bym zjadła ale nie będę ryzykować poki co u mnie na obiad będzie zupka i naleśniki z serem.

reklama
Lila my wczoraj wróciliśmy. W piątek chwilę popadał śnieg a później świeciło piękne słoneczko, w sobotę nic nie padało i była super pogoda do spacerowania. Wczoraj natomiast był dramat. Padało od rana, szklanka na chodnikach, fatalne warunki do jazdy samochodem. Więcej śniegu było w Warszawie jak wróciliśmy niż tam. Pączki z coctail baru jagoda były super! My jedliśmy raz w karczmie Pod Zbójem i 2 razy w Czarnym Stawie. Na pewno jak ktoś lubi ryby to warto odwiedzić Pstrąga ale mój mąż nie lubi grzebać w ościach więc tym razem nie wstąpiliśmy.
Moja córka po jelitówce w tym tyg ma wolne od przedszkola, ma czas na regenerację. W związku z tym spałysmy dzisiaj do 10 (ona od 18 wczoraj).
Ja mam na plusie 1kg ale tak jak kilka z Was w poprzedniej ciąży startowałam z niższej i szybciej przybywało więc wychodzi na razie tak samo.
Pojawiły się u mnie skrzepy krwi w nosie, muszę podpytać lekarza jutro od czego to może być. Mam nadzieje,że to tylko przesuszona śluzuwka od ogrzewania i zimna. Powietrze w Zakopcu jak dla mnie tragedia do tego w każdej restauracji kominki i grzanie na maksa.

Do góry