reklama
biapl
Fanka BB :)
U mnie Dzis ogorkowa z wczoraj a Co Do prenatalnych to moj lekarz mA to samo zdanie Co agnesdem...ja mam mega Stresa przed wizyta piatkowa:,(tak sie Boje,mnie nic nie boli,nie kluje,zwariuje :,(
Kamcia2810
Mój lekarz to samo mi powiedział.wiecie co mi powiedział lekarz- ze kobieta w ciąży do 35 roku życia jeśli to 1 ciąża to nie jest to obowiązkowe-zwłaszcza ze, badania usg sa pozytywne i nie widać ze coś się dzieje to nie trzeba....
biapl
Kazda Mama niech decyduje Sama
margerrita
ja robilam i bede robilam PAPPA, koszt nie jest duzy, jest to tylko badanie naszej krwi, wiec nie narazamy dzidzi.
margerrita no szkoda ze mamy do siebie dalekooo ale bysmy sie najadly golabkow juz sie nie moge doczekac 16.00 az wyjde z pracy i lece szybko na golabkiiiiii
biapl-kiedy masz badania? bedzie dobrze zobaczyszzzzzzz spokojnie
biapl-kiedy masz badania? bedzie dobrze zobaczyszzzzzzz spokojnie
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Część dziewczynki
U mnie nadal kiepsko więc nie przynudzam...
Zjadłam mandarynek i nie smakują jak mandarynki
Nic mi nie smakuje
A gołąbków tez bym zjadła ale nie będę ryzykować poki co u mnie na obiad będzie zupka i naleśniki z serem.
U mnie nadal kiepsko więc nie przynudzam...
Zjadłam mandarynek i nie smakują jak mandarynki
Nic mi nie smakuje
A gołąbków tez bym zjadła ale nie będę ryzykować poki co u mnie na obiad będzie zupka i naleśniki z serem.
reklama
mamawiki32
Lila my wczoraj wróciliśmy. W piątek chwilę popadał śnieg a później świeciło piękne słoneczko, w sobotę nic nie padało i była super pogoda do spacerowania. Wczoraj natomiast był dramat. Padało od rana, szklanka na chodnikach, fatalne warunki do jazdy samochodem. Więcej śniegu było w Warszawie jak wróciliśmy niż tam. Pączki z coctail baru jagoda były super! My jedliśmy raz w karczmie Pod Zbójem i 2 razy w Czarnym Stawie. Na pewno jak ktoś lubi ryby to warto odwiedzić Pstrąga ale mój mąż nie lubi grzebać w ościach więc tym razem nie wstąpiliśmy.
Moja córka po jelitówce w tym tyg ma wolne od przedszkola, ma czas na regenerację. W związku z tym spałysmy dzisiaj do 10 (ona od 18 wczoraj).
Ja mam na plusie 1kg ale tak jak kilka z Was w poprzedniej ciąży startowałam z niższej i szybciej przybywało więc wychodzi na razie tak samo.
Pojawiły się u mnie skrzepy krwi w nosie, muszę podpytać lekarza jutro od czego to może być. Mam nadzieje,że to tylko przesuszona śluzuwka od ogrzewania i zimna. Powietrze w Zakopcu jak dla mnie tragedia do tego w każdej restauracji kominki i grzanie na maksa.
Moja córka po jelitówce w tym tyg ma wolne od przedszkola, ma czas na regenerację. W związku z tym spałysmy dzisiaj do 10 (ona od 18 wczoraj).
Ja mam na plusie 1kg ale tak jak kilka z Was w poprzedniej ciąży startowałam z niższej i szybciej przybywało więc wychodzi na razie tak samo.
Pojawiły się u mnie skrzepy krwi w nosie, muszę podpytać lekarza jutro od czego to może być. Mam nadzieje,że to tylko przesuszona śluzuwka od ogrzewania i zimna. Powietrze w Zakopcu jak dla mnie tragedia do tego w każdej restauracji kominki i grzanie na maksa.